ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 20/04/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σήμερα θα μπορούσες να είσαι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο. Να περπατάς στο δρόμο και να χαμογελάς στους ανθρώπους, να βοηθήσεις μια γιαγιά που κουβαλάει τα ψώνια της ημέρας ή ν’ απαντάς καλοπροαίρετα σε κάθε ερώτηση… Θα έκανες τα πάντα για να κρύψεις πόσο έντονα σκέφτεσαι τελευταία να διαλύσεις ότι […]

Neopolis Team

20 Απριλίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα μπορούσες να είσαι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον κόσμο. Να περπατάς στο δρόμο και να χαμογελάς στους ανθρώπους, να βοηθήσεις μια γιαγιά που κουβαλάει τα ψώνια της ημέρας ή ν’ απαντάς καλοπροαίρετα σε κάθε ερώτηση… Θα έκανες τα πάντα για να κρύψεις πόσο έντονα σκέφτεσαι τελευταία να διαλύσεις ότι συνιστά την “κοινωνική ζωή” σου και να φτιάξεις μια νέα απ’ την αρχή…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είσαι υποχρεωμένος/η όχι απλά να κρατήσεις τα πόδια σου στη γη, να τα βιδώσεις αν είναι δυνατό! Είναι η χειρότερη δυνατή περίοδος για τολμηρές κινήσεις, ειδικά στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν αληθεύει ο αστικός μύθος πως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να περιορίσει έναν/μια Δίδυμο είναι ο ίδιος του/της ο εαυτός, τότε ναι, το τελευταίο καιρό το κάνεις τόσο επιτυχημένα που σχεδόν έχουμε ξεχάσει πως είσαι Δίδυμος. Η ένσταση μου δεν έχει να κάνει με τον περιορισμό, που έμοιαζε απαραίτητος τόσο καιρό ώστε ν’ ανταπεξέλθεις στις αυξημένες εργασιακές απαιτήσεις, αλλά με το γεγονός πως άφησες τον εαυτό σου να αφομοιωθεί απ’ αυτούς τους ρυθμούς. Κι όταν ένας/μια Δίδυμος ζει για να δουλεύει μόνο, είναι πολύ δυστυχισμένος/η! Σύνελθε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τις επόμενες μέρες είναι να σκεφτείς πολύ σοβαρά ποια είναι τα ερεθίσματα και τα κίνητρα που χρειάζεσαι να σου δώσει η εργασία σου για να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά. Μόλις τα καταγράψεις, απʼ ευθείας κλείσε και μια συνάντηση με τον/την προϊστάμενο/η σου. Τέρμα τα κορόιδα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως το εκφράζεις λίγο πιο άγαρμπα ή άκομψα, αλλά τελευταία σου βγαίνει ένας διαφορετικού τύπου εγωισμός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Περισσότερο επιθετικός/η (προς τους/τις γύρω σου), απότομος/η και ανένδοτος/η σε σχέση με το συνηθισμένο δραματικό σου πείσμα. Μέρες σαν τη σημερινή ίσως νιώθεις σαν να σου έχουν φορέσει ένα ρούχο δύο νούμερο μικρότερο απ’ αυτό που φοράς, αλλά σύντομα θ’ ανακαλύψεις πως μια χαρά σου ταιριάζει κι αυτή η ενδυμασία…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η ανάγκη σου να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες όσο το δυνατόν πιο σύντομα ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις αναζήτησης δανεικών, δανείων ή να ζητήσεις αύξηση. Εντάξει στα οικονομικά δεν σε φοβάμαι. Όμως αν οι εκκρεμότητες είναι συναισθηματικές… Houston weʼve got a problem!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι, η ανασφάλεια σου χτυπά την πόρτα κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την υλική σφαίρα της ζωής. Υπάρχουν δύο δρόμοι: ή κάνεις την ανασφάλεια τσαμπουκά και προσπαθείς ν’ ανακαλύψεις τι πρέπει νʼ αλλάξεις (ώστε να πάψεις να αισθάνεσαι ξεκρέμαστος/η), είτε σκύβεις το κεφάλι και εργάζεσαι ακόμη πιο σκληρά με την ελπίδα πως αυτό που νιώθεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια παροδική φοβία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κάποιες φορές η επικοινωνία με τον/τη σύντροφο σου ή/και τους φίλους μοιάζει με αγώνα ταχύτητας και άλλες, όπως σήμερα, μοιάζει με μαραθώνιο που τον διανύεις με κουτσό. Μην κακιώνεις και μην τσαντίζεσαι λοιπόν με την παραμικρή παρανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν κάποιος σου έλεγε: “Σήμερα δεν χρειάζεται να πας στη δουλειά, θα πάμε σε ένα γυμναστήριο και θα χτυπάς τον σάκο του μποξ μέχρι να ξεδώσεις”, όχι μόνο είχες πει το ναι, αλλά είχες ήδη πάρει το φάκελο με τις φωτογραφίες που θα κολλούσες πάνω στο σάκο για να έχει νόημα το παιχνίδι… Αλήθεια τώρα, θα σε ικανοποίηση η απομίμηση ενώ βλέπεις κάθε μέρα αυτά τα πρόσωπα με σάρκα και οστά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το να αναπνέεις ελεύθερα και να μην δίνεις λογαριασμό για τη ζωή και τους στόχους σου ξεκινά με ένα πολύ απλό βήμα. Να ξεκαθαρίσεις στην οικογένεια σου πως πλέον μεγάλωσες και μπορείς να προσέχεις μόνος/η σου τον εαυτό σου. Ναι, το ξέρω, δεν σε ακούνε. Μήπως λοιπόν να τσακωθείς για αλλαγή μπας και το καταλάβουν;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μερικές φορές η επίλυση των συναισθηματικών εκκρεμοτήτων ξεκινά από την αντίθετη κατεύθυνση απʼ αυτή της καρδιάς – από το μυαλό. Ναι, με αυτό εννοώ πως μπορείς ελεύθερα να εκλογικεύσεις τα κίνητρα μερικών κοντινών σου ανθρώπων και να κρίνεις ψυχρά και αποστασιοποιημένα αν σου κάνουν. Πρόσεξε όμως, για την ώρα μόνο κρίνουμε, δεν παίρνουμε αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο είσαι καλός/η είναι να ερωτεύεσαι τα φαντάσματα του παρελθόντος σου. Να αναζητάς “εκείνο το βλέμμα” σε όλα τα επόμενα βλέμματα, “εκείνο το άγγιγμα” στα χέρια που ακολουθούν, “μια βραδιά σαν τότε” στις βραδιές του παρόντος και του μέλλοντος. Οι σχέσεις είναι σαν τους ανθρώπους Ιχθύες μου: οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους. Καιρός να πας παρακάτω.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET