fbpx

Ημερήσια Πρόβλεψη – 20/04/2016


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Λες και όλοι ξύπνησαν με γλωσσοδιάρροια και κέφι να σε ζαλίσουν σήμερα. Και καθόλου δεν είσαι στη φάση αδερφάκι μου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Εργασιακή πίεση και λαχτάρα για απόδραση σα βάση. Πρόσθεσε και λίγο προβληματισμό για το πορτοφόλι σου και μια δόση ερωτικής νοσταλγίας και έχεις το κοκτέιλ της μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Είναι αυτή η μουνταμάρα που επανέρχεται συνεχώς, είναι κι αυτή η αίσθηση πως ο αυθορμητισμός σου έχει μείνει από λάστιχο και δεν το κουνάει ρούπι από τα σκοτάδια του μυαλού σου. Ευτυχώς που οι υποχρεώσεις δεν σταματούν κι έτσι ξεχνιέσαι λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάθε φορά που θες την ησυχία σου να ορμούν όλοι οι γνωστοί/φίλοι/συνεργάτες κατά πάνω σου σαν κοράκια για να σου πουν τα προβλήματα τους; Είδες τι παθαίνεις για να είσαι καλοσυνάτος/η στη καθημερινότητα σου;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Είναι πιθανό, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να επιτύχεις στον επαγγελματικό στίβο, να δουλεύεις αυτές τις μέρες έξτρα ωράρια. Βλέπεις σε κατακλύζει αυτή η αδιανόητη αίσθηση πως ο χρόνος έχει περάσει και εσύ έχεις πετύχει ελάχιστα από αυτά που ονειρευόσουν. Αντικειμενικά τώρα, η αίσθηση αυτή είναι λίγο υπερβολική, αλλά αν αυτό σε οδηγήσει σε νέες επαγγελματικές κατακτήσεις τότε ο αστρολόγος σου πάει πάσο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ο έντονα ενεργοποιημένος Πλούτωνας στον 5ο οίκο σου μοιάζει με ένα πλανητικό ξυπνητήρι που αφυπνίζει την πίστη στον εαυτό σου, τις δυνατότητες σου και τον εγωισμό σου. Βέβαια η αφύπνιση έρχεται γιατί βλέπεις ξαφνικά παντού τριγύρω σου ανταγωνιστές και εχθρούς. Ε κι εσύ με τον Πλούτωνα τι περίμενες; Λιβάδια με πολύχρωμα λουλούδια και αλτρουισμό από τους συναδέλφους σου;

[scis id=»59″]

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Πάμε μαζί βαθιές ανάσες! Εισπνοή. Εκπνοή. Εισπνοή. Εκπνοή. Μετά από αρκετές μέρες απόλυτης εργασιακής τρέλας, μπορείς επιτέλους να πεις πως έχεις διάθεση να αφιερώσεις, χωρίς φόβο και πολύ πάθος, χρόνο για εσένα και τα πράγματα που αγαπάς. Και μην σε δω να κοιτάς το επαγγελματικό email στον ελεύθερο χρόνο σου, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Πιθανότατα σήμερα θα αισθάνεσαι πως ο χρόνος τρέχει με διπλάσια ταχύτητα ενώ η ταχύτητα των αντανακλαστικών σου αντίστοιχα έχει πέσει στο μισό. Δεν φταίει όμως το σώμα σου γιʼ αυτό, αλλά το μυαλό σου που μοιάζει σαν ένα υπερφορτωμένο σεντούκι ανάκατο περιεχόμενο αφόρητου βάρους…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν καταφέρεις σήμερα να συνεννοηθείς έστω και στο ελάχιστο με τους συνεργάτες σου ή τους/τις φίλους/ες σου τότε θα περάσεις στο πάνθεον του αστρολογικού βιβλίου Γκίνες! Αισθάνεσαι τόσο σίγουρος/η για τις απόψεις σου που δεν υποχωρείς ούτε βήμα. Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους/τις άλλες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Τι να προσέξεις τις επόμενες μέρες για να κυλήσουν όλα ομαλά: 1) Τις αντιδράσεις σου απέναντι στους γονείς σου, που μπορούν να ανάψουν τη σπίθα ενός τσακωμού ακαριαία. 2) Αν χρειαστεί να εργαστείς, φρόντισε να το κάνεις σε ώρες που δεν προορίζονταν για τον/την σύντροφο σου ή κάνε ένα συμβιβασμό τέλος πάντων για να σε χαρεί κι εκείνος/η λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικές για συζητήσεις/αναζητήσεις εναλλακτικών λύσεων στον επαγγελματικό στίβο. Αντίστοιχα η καλύτερη εποχή για οργάνωση ταξιδιών στο εξωτερικό και για οργάνωση σπουδών ή αναζήτηση μεταπτυχιακών. Και αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σε απασχολεί, μπορείς να περάσεις το χρόνο σου αυξάνοντας τις ώρες που αφιερώνεις στην κοινωνική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τις επόμενες μέρες πολλοί/ες Ιχθύες θα περάσουν σε κατάσταση ενδοσκόπησης και κυκλοθυμίας. Επίσης , στην περίπτωση που επιπρόσθετα έχεις αφήσει εκκρεμότητες με φίλους/ες, προσέθεσε στο γλυκό την ανάδυση έντονων φοβιων, εντάσεων, ρήξεων, τσακωμών… Αντίδοτο; Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σεξ, αλλά τελευταία μάλλον έχεις γίνει πολύ εκλεκτικός/η.

Πηγή: stardome.gr

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET