ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 20/01/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ε, Κριέ; Κατάλαβα… Δεν θες να σου μιλάμε και πολύ σήμερα. Εντάξει. Αφοσιώσου στις σκέψεις σου καθώς εκτελείς τη συνηθισμένη σου ρουτίνα κι αν χρειαστείς τίποτα ξέρεις που θα βρεις τον αστρολόγο σου… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι αυτές οι μέρες που νιώθεις σαν ένα μαλακό συναισθηματικό ζυμάρι έτοιμο ανά πάσα […]

Neopolis Team

20 Ιανουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ε, Κριέ; Κατάλαβα… Δεν θες να σου μιλάμε και πολύ σήμερα. Εντάξει. Αφοσιώσου στις σκέψεις σου καθώς εκτελείς τη συνηθισμένη σου ρουτίνα κι αν χρειαστείς τίποτα ξέρεις που θα βρεις τον αστρολόγο σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι αυτές οι μέρες που νιώθεις σαν ένα μαλακό συναισθηματικό ζυμάρι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να χυθεί στο πάτωμα. Και τι κάνεις; Υψώνεις τείχη ή κρατάς άμυνες. Για ηρέμησε λίγο. Πάρε ένα φιλαράκι και βγείτε παρέα μήπως και ξεφορτωθείς τις ανασφάλειες από μέσα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δύσκολα τα πράγματα σήμερα στη δουλειά. Όχι εξαιτίας των γνώριμων εντάσεων. Εξαιτίας της δικής σου διάθεση που θα παίζει ανάμεσα στην απογοήτευση για την τωρινή πραγματικότητα και την οργή που δεν κατάφερες να εκπληρώσεις νωρίτερα τους στόχους σου. Ναι, είναι εκνευριστικό που διαχρονικά το timing δεν ήταν ποτέ με το μέρος σου. Αλλά είσαι ακόμη εδώ, μην το ξεχνάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ώρα 10.30 πμ: Η ζωή είναι όμορφη! Ώρα 2.30μμ: Η ζωή είναι κουραστική. Ώρα 8.00μμ: Η ζωή είναι γεμάτη διλλήματα! Ώρα 2 τα ξημερώματα: Η ζωή είναι συναρπαστική. Ώρα 4 τα ξημερώματα: Η ζωή είναι πονοκέφαλος (ναι, μιλάει ακόμη το αλκοόλ). (Σκέψεις μιας μέρας από το προσωπικό ημερολόγιο Καρκίνου, που αποδεικνύει πόσο σταθερές απόψεις έχει για τη ζωή).

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως σήμερα ξυπνήσεις μʼ αυτή την αίσθηση πως η ζωή εξελίσσεται χωρίς εσένα, πως δεν ζεις αλλά απλά επαναλαμβάνεσαι. Ένα μούδιασμα στο μυαλό και μια αίσθηση εγκλωβισμένης ενέργειας στο σώμα. ΟΚ, τώρα που στο εξήγησα και ξέρεις πως δεν το χάνεις, προσπάθησε να ηρεμήσεις. Παροδικό είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εσύ κι αν είσαι σε αναμμένα κάρβουνα με οικονομικές εκκρεμότητες και σχέσεις/συνεργασίες που ακροβατούν ανάμεσα στην ευτυχία και τη συντριβή. Όμως την ίδια στιγμή είσαι τόσο μουδιασμένος/η και αδύναμος/η για την ώρα να δράσεις που τα νεύρα σου πετάγονται λες και έχεις πιει δέκα καφέδες (που μπορεί και να μην είναι σχήμα λόγου). Κάνε λίγη υπομονή ακόμη και μην ορμήσεις σε κανένα Χριστιανό χωρίς να φταίει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, σήμερα μπορείς στο εργασιακό σου χώρο να είσαι και επιμελής σε σημείο που σε μπερδεύουν οι συνάδελφοι σου για τον απουσιολόγο της Γ’ Λυκείου και αυστηρός/η στα λάθη που παρατηρείς γύρω σου και να επιμένεις φασιστικά σχεδόν να λειτουργούν όλα ρολόι. Όμως δεν είναι χαζό να φέρεις την καταστροφή αν κάτι στραβώσει έστω και λίγο. Δεν είσαι Παρθένος μωρό μου, μην το ξεχνάς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εντάξει δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να μπαίνεις σε αγαπησιάρικη φάση αλλά αφού υπάρχουν κι αυτές οι μέρες, γιατί να μην τις εκμεταλλευτείς; Αν είσαι σε σχέση ξέρουμε με ποιον/α θα είσαι, αλλά αν δεν είσαι υπάρχουν, τόσα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις: κέρνα καφέ τον/την κολλητό/ή σου, κάνε δωράκια στα παιδιά σου/ανιψάκια σου/βαφτιστήρια σου! Γίνε η αιτία να χαμογελάσουν μερικοί άνθρωποι γύρω σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Υπάρχουν μέρες που η απόλυτη ανεξαρτησία σου σε ενθουσιάζει σε σημείο εκτίναξης και άλλες, όπως σήμερα, που βιώνεις την απέραντη μοναξιά της ελευθερίας. Και καμιά πρόσκαιρη αγκαλιά δεν την λατρεύει πια… Αυτό το λένε και υπαρξιακό προβληματισμό, non?

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Από τη στιγμή που τον/την γνώρισες δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου. Όσο τσακώνεσαι, τόσο τον/την θες παραπάνω. Όσο σε εκνευρίζει και θες να του/της ρίξεις μια μπουνιά, άλλο τόσο σε πιάνει μια ορμή να τον/την παρασύρεις στο κρεβάτι. Χάος, παράνοια, πάθος στην νιοστή… Α και για τους/τις ελευθέρους/ες, ο στόχος υπάρχει αλλά πώς να βγει από μέσα σας το ρημάδι το «Σʼ αγαπώ».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Λες κι ένας ισχυρός πυρήνα εγκαταστάθηκε στο κέντρο της καρδιά σου και μαγνητίζει γύρω του τις αναμνήσεις κάθε στιγμής που έχεις κουραστεί, προσπαθήσει, πονέσει να μεταδόσεις στους γύρω σου την πεποίθηση σου για τη ζωή (το τρίπτυχο δικαιοσύνη, λογική, επανάσταση) και δεν είδες καμία αλλαγή πάνω τους. Ο εγωισμός είναι ανίκητος Υδροχόε και αυτό ποτέ δεν θα το χωνέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ξεκινάμε από τα βασικά σήμερα! 1) Δεν αφήνεις λέξη να πέσει χάμω (ειδικά αν αυτή κατακρίνει εμμέσως τη δουλειά σου ή τις προσωπικές σου επιλογές). 2) Δεν κάνεις χάρες, δουλειές άλλων, ούτε το παίζεις ψυχαναλυτής του οποιουδήποτε (είτε λέγεται γονιός, είτε σύντροφος, είτε εργοδότης). 3) Ποιος/α είπαμε ψάχνει μια ευκαιρία να σε δει privé και του/της αρνείσαι πεισματικά; Για δώσε πράσινο φως σύντομα….

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET