ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 20/01/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες Κριούς, ήρθε η ώρα να εγκαταλείψεις την ανάμνηση εκείνου/ης που δεν θα είναι ποτέ ξανά εδώ και να ανοίξεις σιγά σιγά την αγκαλιά σου σε ανθρώπους και μπορούν και θέλουν να είναι δίπλα σου. Όσοι/ες είστε σε σχέση αφιερώστε ΤΩΡΑ περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφο σας! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 […]

Neopolis Team

20 Ιανουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες Κριούς, ήρθε η ώρα να εγκαταλείψεις την ανάμνηση εκείνου/ης που δεν θα είναι ποτέ ξανά εδώ και να ανοίξεις σιγά σιγά την αγκαλιά σου σε ανθρώπους και μπορούν και θέλουν να είναι δίπλα σου. Όσοι/ες είστε σε σχέση αφιερώστε ΤΩΡΑ περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφο σας!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τις περισσότερες φορές σου αποδίδουν στην προσωπική σου ζωή χαρακτηρισμούς όπως: δυσκίνητος/η, αργής καύσης, αργοπορημένος/η. Όμως σήμερα κινδυνεύεις από ακριβώς το αντίθετο: δηλαδή να κάνεις μια παρορμητική κίνηση προς εκείνον/η που σε ενδιαφέρει και να χαλάσεις όλη την ερωτική παγίδα που έστηνες τόσο καιρό. Ακόμη χειρότερα, αν δεν υπάρχει κάποιος/α που σʼ ενδιαφέρει, να διαλέξεις κάποιον/α από το ερωτικό σου παρελθόν. Πρόσεχε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σωματική κούραση ή/και ψυχολογική εξάντληση δεν είναι και τα καλύτερα νέα για να αισιοδοξείς για τις μέρες που έχεις μπροστά σου. Όμως πως να κάνεις κι αλλιώς, όταν οι απαιτήσεις που έχεις από τον εαυτό σου (ναι, συνδέονται κυρίως με καλυτέρευση της οικονομικής σου κατάστασης) ακολουθούν αυξητικές τάσεις ανάλογες του υδραργύρου το κατακαλόκαιρο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα ήταν φρόνιμο να μην υποκύψεις αυτές τις μέρες σε ερωτικές πιέσεις και προσπάθειες γοητείας από όποιον/α κι αν προέρχονται. Ειδικά όμως αν έρχονται από κάποιον/α που σε θυμήθηκε μετά από πολύ καιρό, να είσαι διπλά προσεκτικός/η… Δηλαδή εντελώς ξαφνικά ενδιαφέρεται αν ζεις ή αν πέθανες; Κοροϊδευόμαστε τώρα;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αυτές τις μέρες είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψουν μέσα στο σπίτι σου ή τον εργασιακό σου χώρο συζητήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά σου ή προς τα που οδεύει η συνεργασία σου αντίστοιχα. Σκέψεις, διλλήματα, ανέκφραστα παράπονα. Απʼ όλα έχει το μενού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι εξαιρετικό για όσους/ες ψάχνουν για εργασία, σπίτι ή θέλουν να προωθήσουν στον εργασιακό τους χώρο καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Ανεξάρτητα όμως αν ανήκεις στην παραπάνω ομάδα, κράτα το μυαλό σου ανοιχτό και σε εγρήγορση. Επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις, μετακινήσεις κυριαρχούν στην ατζέντα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Από τη φύση σου πιστεύεις τόσο πολύ στη ισότητα μέσα σε μια σχέση που, παραπάνω από μια φορές, έχεις κατηγορηθεί πως είσαι ψυχρός/η ή αδιάφορος/η. Τις μέρες που έρχονται ίσως ακούσεις ακόμη ένα σχετικό κήρυγμα από την οικογένεια σου ή το σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως έτσι προκαλείς τσακωμούς (ναι, από αυτούς που σιχαίνεσαι) γιατί συχνά η ισότητα που τόσο αγαπάς δεν είναι παρά μια άμυνα για να μην αφήνεσαι να σε γνωρίσει κάποιος/α σε βάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, ξέρεις πολύ καλά πως δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο χαρτί στο τραπέζι, αλλά ο εξυπνότερος παίχτης. Αυτό σημαίνει πως το μόνο που χρειάζεσαι σήμερα για να ανταπεξέλθεις στα εμπόδια που στήνουν οι καλοθελητές συνάδελφοι σου είναι η επίγνωση της ανωτερότητας σου σε αυτά τα παιχνίδια εξουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ευτυχώς που οι τάσεις φυγής σου ξυπνάνε σήμερα που είναι τέλος της εβδομάδας και μπορείς ευκολότερα νʼ αποδράσεις από την ρουτίνα. Δυστυχώς όταν σε πιάνουν οι τάσεις φυγής σου, τις κουβαλάς μαζί σου όπου κι να βρεθείς. Δράμα να είσαι Τοξότης μέρες σαν τη σημερινή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, αν σε απασχολεί έντονα το επαγγελματικό σου μέλλον αλλά δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις σε ποια απόφαση βρίσκεται το αληθινό σου συμφέρον, εμπιστεύσου σήμερα σε έναν φίλο/μια φίλη τους προβληματισμούς σου. Δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα, ακόμη και αν αυτό το ένα είναι το δικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάτι αλλάζει… Ήδη εδώ και λίγες μέρες πολλοί/ες Υδροχόοι αρχίζουν και ηρεμούν, βρίσκουν τα πατήματά τους σε νέους χώρους εργασίας ή οριοθετούν νέες ευθύνες στην εργασία που ήδη βρίσκονται. Αν ανήκεις σε αυτούς που ψάχνουν εργασία, οι συνεντεύξεις των επόμενων 3 ημερών ίσως αποδειχτούν κομβικές.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όσο περισσότερο δουλεύεις τόσο αυξάνεται η αίσθηση αυτονομίας και ελευθερίας που αντλείς. Και ξαφνικά σε χτυπά σαν κεραυνός η αποκάλυψη πως σε κάθε σημαντική σχέση της ζωής σου αναγκάζεσαι να θυσιάσεις αυτή ακριβώς την αυτονομία που σε κάνει να χαμογελάς παρά την κούραση σου. Και τότε έρχονται μέρες σαν τη σημερινή που το να έχεις συναισθηματικούς δεσμούς βιώνεται σαν υποταγή. Not good…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET