ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 19/12/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν καταφέρεις η μέρα να κυλήσει ομαλά, δηλαδή να εργαστείς και όχι να σκοτωθείς κι αντί να επιμένεις (που πάντα σου δημιουργεί νεύρα) απλά να αδιαφορείς για τις διαφωνίες των γύρω σου, τότε θα είναι τέτοια η αίσθηση ηρεμίας που θα νιώσεις, που δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη! […]

Neopolis Team

19 Δεκεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν καταφέρεις η μέρα να κυλήσει ομαλά, δηλαδή να εργαστείς και όχι να σκοτωθείς κι αντί να επιμένεις (που πάντα σου δημιουργεί νεύρα) απλά να αδιαφορείς για τις διαφωνίες των γύρω σου, τότε θα είναι τέτοια η αίσθηση ηρεμίας που θα νιώσεις, που δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Κινείσαι τελευταία σε ακραίες καταστάσεις: όταν αισθάνεσαι καλά βγάζεις φτερά και πετάς στο διάστημα κι όταν πέφτεις ψυχολογικά φτάνεις ως τα Τάρταρα και πίνεις καφεδάκι με τον Άδη. Το βρίσκω λογικό να σʼ εκνευρίζουν αυτές οι μεταβάσεις, αλλά θες να το συζητήσουμε αύριο καλύτερα; Σήμερα που νιώθεις καλά απόλαυσε τις πτήσεις σου κι αν έχεις και καλή παρέα τόσο το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σε πνίγει η ρουτίνα σήμερα. Σε πνίγει αφόρητα. Όχι δεν θες να κάνεις άλλες επικοινωνίες από τη δουλειά. Όχι δεν θες να σκέφτεσαι τα data του Excel και αν θα πιάσεις το στόχο ως το τέλος του μήνα. Ουφ! Αέρα! Αέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δεν ξέρω πως θα αντιδράσεις σήμερα στο επικοινωνιακό πυρετό που θα σε καταλάβει. Σίγουρα θες να βγάλεις από μέσα σου πράγματα που σε βασανίζουν, σκέψεις που σου τηγανίζουν το μυαλό στους 800 βαθμούς, παράπονα, νεύρα. Αν τʼ αυτιά που θα σʼ ακούσουν είναι δεκτικά, τότε θα νιώσεις να αναπνέεις ξανά. Αν όχι, σκούρα τα πράγματα…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έχεις παράπονα από τους/τις συναδέλφους σου; Νιώθεις πως υποσκάπτουν την δουλειά σου; Θες να αποκαλύψεις τις βλέψεις σου για μια θέση που έμεινε κενή; Σε έχει εξοντώσει το πρόγραμμά σου και θες να ζητήσεις μια άδεια; Σήμερα άνοιξαν οι ουρανοί… Ε, τʼ αυτιά του/της προϊσταμένου σου εννοώ! Ζήτησε και θα λάβεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Έχεις ανάγκη από αέρα, ανανέωση, περιπέτεια. Αυτό σημαίνει πως σήμερα μπορείς: να σχεδιάσεις ένα ταξίδι για το άμεσο μέλλον (όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά), να βγεις σε μαγαζιά με έθνικ αποχρώσεις και ακούσματα, να φλερτάρεις με την αθωότητα ενός εφήβου και τις προθέσεις ενός δολοφόνου. Δεκτοί και όλοι οι συνδυασμοί των παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ιδανικά η μέρα θα έπρεπε να ξεκινήσει με σεξ, μετά τη δουλειά να ακολουθήσει σεξ και η βραδιά να κλείσει με σεξ. Αν δεν υπάρχει υποψήφιος/α συνοδοιπόρος για ταξίδια πάθους στα αμαρτωλά σεντόνια σου έχασες! Ίσως προλαβαίνεις βέβαια να καλύψει τα χαμένα επεισόδια μέχρι το βράδυ. Οπότε που καταλήγουμε; Δεν μένουμε μέσα σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα υπάρχει ο δικός σου τρόπος σκέψης, η δική σου στάση, τα δικά σου θέλω. Οι γύρω σου έχουν την δυνατότητα είτε να τα υιοθετήσουν, είτε να μην ασχοληθούν. Κι αν διαφωνούν; Θα μάθουν πως το κεντρί σου δεν βρίσκεται μόνο στις πράξεις, αλλά πρωτίστως, στις λέξεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα μην μπλέξεις σε καυγάδες με συναδέλφους. Μην αποκαλύπτεις σε κανέναν/καμιά τις σκέψεις σου. Μην χασομεράς στο ασανσέρ ή στο δρόμο φλερτάροντας άσκοπα. Μην καταφύγεις σε φαστφούντ αν πεινάς. Μην πιείς περισσότερο αλκοόλ από όσο αντέχεις. Με άλλα λόγια, μην παρεκτρέπεσαι σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Παραδοσιακό Αστρολογικό Εγχειρίδιο, τόμος 1, παράγραφος 10, εδάφιο 24: «Οι Αιγόκεροι ακόμη και αν νιώθουν παραμελημένοι/ες δεν θα γκρινιάξουν – προτιμούν να δείχνουν τη δυσαρέσκεια τους με τη σιωπή ή την απόσταση». Σήμερα επιτρέπετε να κάνεις μια εξαίρεση. Βγάλʼ τα από μέσα σου επιτέλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μην απορείς από που αντλείς τόσες δυνάμεις και καταφέρνεις όχι μόνο να μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να δίνεις το περίσσευμα των αντοχών σου υποστηρίζοντας και προστατεύοντας με όποιο τρόπο μπορείς όσους/ες θεωρείς οικείους/ες σου. Είδες που αν θες όλα τα μπορείς;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όσο κι αν σκέφτεσαι μόνος/η σου πιθανές λύσεις για τα κολλήματα/μπερδέματα της συναισθηματικής σου ζωής, δεν πρόκειται να βρεις μια λύση που να σε ικανοποιεί. Γιατί; Μα πότε εμπιστεύθηκες 100% την κρίση σου για να το κάνεις τώρα; Αντίθετα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να κλείσεις κινητά, να κατεβάσεις σταθερά, να βγάλεις το PC από την πρίζα και να βγεις με έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη και να ακούσεις τι θα σε συμβουλέψει.

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET