ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 19/12/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Με την ημέρα να είναι ασφυκτικά πιεσμένη με επαγγελματικές υποχρεώσεις και τη διάθεση σου σε κατάσταση ύπνωσης, απλά δεν θες ούτε να μιλάς, ούτε να ακούς τις φλυαρίες των άλλων. Τι παθαίνει λοιπόν όποιος/α επιμένει να εκβιάζει την προσοχή σου; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Για αλλού ξεκίνησες και αλλού η ζωή […]

Neopolis Team

19 Δεκεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Με την ημέρα να είναι ασφυκτικά πιεσμένη με επαγγελματικές υποχρεώσεις και τη διάθεση σου σε κατάσταση ύπνωσης, απλά δεν θες ούτε να μιλάς, ούτε να ακούς τις φλυαρίες των άλλων. Τι παθαίνει λοιπόν όποιος/α επιμένει να εκβιάζει την προσοχή σου;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Για αλλού ξεκίνησες και αλλού η ζωή σε πάει. Αυτό είναι το τσιτάτο/επιτομή του Πλούτωνα στον 9ο οίκο σου. Όμως ανεξαρτήτως προορισμού το αίτημα σου ήταν και παραμένει ένα: να αποδείξεις στον εαυτό σου πως οι φιλοδοξίες σου θα εκπληρωθούν ακόμη και αν σου πάρουν χρόνια. Σήμερα να έχεις πίστη στον εαυτό σου και ξέχνα τι σου λένε οι γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σίγουρα η εσωτερική σου ένταση αγγίζει κόκκινο και με την παραμικρή αφορμή είσαι έτοιμος/η να ξεσπάσεις σ’ όποιον επιμένει να σε πιέζει, αδιαφορώντας στον άμαχο πληθυσμό. Από την άλλη, για κάποιο απροσδιόριστο λόγο αντλείς τελευταία μεγάλη ενέργεια από αυτά τα ξεσπάσματα… Παράξενοι καιροί για Διδύμους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι πάντα πρόκληση για έναν/μια Καρκίνο πως θα καταφέρει να ισορροπήσει στην καριέρα του, ανάμεσα στην ανάγκη του για εξασφάλιση και την απαίτηση για προκλήσεις. Τις επόμενες μέρες πιθανόν να αναβιώσει αυτός ο εσωτερικός πόλεμος με αφορμή, είτε μια προσωπική έκρηξη στον εργασιακό σου χώρο, είτε γιατί μαθαίνεις ξαφνικά πως οι προοπτικές στην τωρινή σου θέση ψαλιδίζονται επικίνδυνα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως προσπαθείς νʼ αναδείξεις μια περισσότερο αισιόδοξη, αυτόνομη, «δεν έχω ανάγκη κανέναν/καμία» εικόνα τελευταία, όμως πως θα καταφέρεις να μην είναι ακόμη ένα πυροτέχνημα; Τις επόμενες μέρες πολλοί/ες Λέοντες θα κατανοήσουν πως δεν μπορούν να κοιτούν προς το μέλλον χωρίς να αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο το συναισθηματικό ανικανοποίητο που με μια πρόταση λέει: «Κανείς/Καμιά δεν μπορεί να με αγαπήσει αληθινά». Ευθεία σύγκρουση με τα πιστεύω του παρελθόντος, τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τοκ, τοκ; Είναι κανείς εκεί μέσα; Παρθένε? Παρθένε? Ε βέβαια, που να κλειστείς μέσα αυτές τις μέρες. Αν είσαι σε σχέση σε παρακαλώ πρόσεχε τον τρόπο που κινείσαι/κοιτάς/μιλάς εκεί έξω, μην έχεις σκηνές ζηλοτυπίας… Αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες, πρόσεχε πάλι, γιατί αυτός/η που κοιτάς έχει μάλλον περισσότερη πείρα από εσένα στα παιχνίδια γοητείας. Ναι, ναι… Πάλι πας να σκαλώσεις με κάποιον/α που ξέρεις πως πρέπει να αποφύγεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Για έναν/μια Ζυγό μια σχέση που βαλτώνει δεν έχει καμία διαφορά με την μοναξιά: και τα δύο ανήκουν στα θανάσιμα αμαρτήματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Έτσι μάλλον θα νιώσεις καλά γνωρίζοντας πως τις επόμενες μέρες έχεις την δύναμη και τη διάθεση να επιβάλλεις σοκ στους γύρω σου. Η αφορμή μπορεί να είναι η αναζήτηση ενός εναλλακτικού σχεδίου στην καριέρα σου και το αποτέλεσμα πιθανόν να σε φέρει σε άλλη εταιρία, σπίτι, πόλη… Σίγουρα πάντως κάπου μακριά από το συναισθηματικά αδιέξοδο παρόν σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το μυαλό είναι ένα παράξενο εργαλείο. Μέρες σαν τη σημερινή λειτουργεί σε τέτοιο βάθος και με τόση προσήλωση που ακόμη και τα συνθετότερα προβλήματα μοιάζουν πράξεις επιπέδου δημοτικού. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για υπερωρίες ή/και σημαντικές επικοινωνίες στην δουλειά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δικαιούσαι σήμερα να επιλέξεις εσύ ποιον/α θες να δεις στον ελεύθερο χρόνο σου. Δικαιούσαι ακόμη και να μην θέλεις να δεις κανένα/καμία και να περάσει μια μέρα αφιερωμένη στην ησυχία. Όμως και στις δύο περιπτώσεις δικαιούσαι να στείλεις στον αγύριστο όποιον/α θέλει να σου επιβάλλει την παρουσία του/της!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

«Θα ρίξω το budget; Θα πετύχω τους στόχους που μου έθεσαν αυτό το μήνα; Γιατί δεν στέλνει sms; Λες να είπα καμιά κοτσάνα προχθές που βγήκαμε; Μήπως πρέπει να στείλω τη μάνα μου για εκείνο το τσεκ απ; Θα τα βγάλω πέρα με τη μείωση των μισθών;»… Αιγόκερε με έπιασε το στομάχι μου και εμένα με τόσο άγχος που κουβαλάς! Προσπάθησε να χαλαρώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προσπάθησε να αυξήσεις τις δόσεις εργασιοθεραπείας τις επόμενες μέρες γιατί στο μυαλό σου τριγυρίζουν τόσες τρελές και παλαβές σκέψεις, που πάνω στην σύγχυση σου μπορεί να κάνεις πράγματα ή να ξεστομίσεις λόγια που θα τα μετανιώσεις. Πρόσεχε…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πιθανότατα σήμερα θα βγεις ή θα συναντήσεις τους γνωστούς/τις γνωστές φίλους/ες σου. Και ναι θα περάσεις καλά, όπως συνήθως και θα διασκεδάσεις κάποιες στιγμές με τα αστεία τους και ίσως σκάσεις και μερικά χαμόγελα παραπάνω. Όμως ρε γαμώτο, γιατί και μόνο που διαβάζεις αυτές τις γραμμές σε πιάνει μια ακατανίκητη θλίψη;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET