ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 19/09/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Σου πήρε λίγο καιρό για […]

Neopolis Team

19 Σεπτεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σου πήρε λίγο καιρό για να το καταλάβεις αλλά τα κατάφερες: το μέλλον φαίνεται όλο και πιο λαμπρό όσο σκληρότερα και πιο μεθοδικά εργάζεσαι. Οπότε με αυτό στο μυαλό μην παραπονιέσαι αν εργάζεσαι επτά ημέρες την εβδομάδα. Άλλοι θα σκότωναν για να μπορούν απλά να δουλέψουν αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα έχεις χρόνο και διάθεση μόνο για τους οικείους σου ή για τον εαυτό σου! Αυτό σημαίνει πως στη δουλειά μάλλον θα είσαι πιο σιωπηλός κι από Ινδό φακίρη σε διαλογισμό και έτοιμος/η να εκραγείς σ’ όποιον/α νομίζει πως είσαι ο/η ψυχολόγος του/της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα ήταν πολύ χρήσιμο (έως απαραίτητο) νʼ αρχίσεις αυτή την περίοδο νʼ αναζητάς νέα πνευματικά ενδιαφέροντα – ξένες γλώσσες, σεμινάρια, μαθήματα μαγειρικής, τέχνης, φωτογραφίας (συμπλήρωσε κατά βούληση)… Οι άνθρωποι που έχουν πλήθος ενδιαφερόντων είναι και οι πιο γοητευτικοί. Να το θυμάσαι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πήραμε την ερωτική ζωή μας λάθος; Κι αν ναι, προλαβαίνουμε νʼ αλλάξουμε ζωή; Τα λάθη δεν ξεγράφονται, οι επιλογές δεν γυρίζουν πίσω, η κλεψύδρα συνεχίζει να αδειάζει… Ναι, το ξέρω ότι τα σκέφτεσαι όλα αυτά. Με τη σκέψη όμως το μόνο που καταφέρνεις είναι να βασανίζεσαι περισσότερο. Αν στέκεσαι μετέωρος/η μπροστά σε ένα ημιτελές πάθος/λάθος, ανέλαβε δράση. Ή θα σβήσει οριστικά ή θα φουντώσει. Όπως και να έχει το μυαλό σου θα ηρεμήσει τελικά..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσπάθησε να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα σε ενδοσκόπηση, χαλάρωση, ηρεμία και φίλους, παρέες, δράση. Το να επιθυμείς μόνο το πρώτο είναι σαν να φυλακίζεις τον εαυτό σου και να πετάς το κλειδί από το παράθυρο. Το να επιθυμείς μόνο το δεύτερο είναι σαν να μην έχεις μάθει ακόμη να σε αντιμετωπίζεις – και αυτό θα ήταν λυπηρό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Για να παραμένεις δραστήριος/α και να έχεις ζωντάνια πρέπει να σε διακατέχει μια εσωτερική ηρεμία. Ήδη από σήμερα, αν δεν πνίξεις όλη σου τη μέρα με υποχρεώσεις και δουλειές, θα νιώσεις να σε καταλαμβάνει μια αίσθηση γαλήνη της και πως βρίσκεσαι στο σωστό μονοπάτι, ότι (υπο)σχέσεις κι αν θυσίασες ή απομυθοποιήσες τον τελευταίο καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μερικές μέρες, όπως σήμερα, ξυπνάς με αυτή την διάθεση που δεν συναντά εύκολα κανείς σε άλλα ζώδια: θα προξενήσεις με τη συμπεριφορά σου ζήλιες, εντάσεις, αντιμαχίες μόνο και μόνο για να τεστάρεις τον/την σύντροφο σου, να εξερευνήσεις τα όρια του/της και έπειτα να τον/την ηρεμήσεις στο κρεβάτι. Α, και αν είσαι μόνος/η, είναι από τις μέρες που φλερτάρεις χωρίς ακριβώς να ξέρεις αν θες ή δεν θες κάτι. Αχ αυτά τα ένστικτα σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πραγματικά σε νιώθω αν αναφωνήσεις πως απλά έχεις κουραστεί από την κούραση που κουβαλάς στις πλάτες σου. Έχεις όλα τα δίκια του κόσμου αν το μόνο που θες σήμερα είναι να περπατάς ανάμεσα στους συναδέλφους σου σαν να μην είσαι εκεί, να μην ασχολούνται μαζί σου. Αλήθεια, τις άλλες φορές που ένιωθες έτσι κατάφερες τίποτα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι λογικό, όταν το σώμα σου είναι κουρασμένο και οι μπαταρίες σου πεσμένες, το μυαλό σου να παραπαίει επίσης, αποπροσανατολισμένο από φοβίες και άγχη που γεννιούνται από την καθυστέρηση με την οποία κινείσαι στη ρουτίνα σου… Αφού λοιπόν είναι λογικό μην χειροτερεύεις την κατάσταση με την μανία σου να πιέζεις στα άκρα τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Με το να έχεις πέσει με το μούτρα στη δουλειά για να εξασφαλίσεις οικονομικά το μέλλον σου (και αυτό θέλει πολύ περισσότερη δουλειά απʼ όση υπολόγιζες αρχικά), η κοινωνική σου ζωή λειτουργεί μάλλον με εξάρσεις κοινωνικότητας και μεγάλα διαστήματα αποχής από παρέες ενδιάμεσα. Αυτό από μόνο του αρκεί να προξενήσει εντάσεις με τους/τις φίλους/ες σου. Μην κακιώνεις όμως, από ενδιαφέρον παραπονιούνται κι αυτοί/ες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μιας καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις φυσικά (και οι επαγγελματικές συνεργασίες λογίζονται μέσα σʼ αυτές). Κερδίζεις σε σιγουριά, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους ή μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο. Υπάρχει μόνο ένα πλην: πρέπει να επιδείξεις λίγο περισσότερη υπομονή απ’ ότι συνήθως γιατί τα πρώτα βήματα σ’ αυτό το δρόμο θα είναι ανηφόρα.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET