ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 19/08/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όταν ένας/μια Κριός ακούει για δυσκολίες, κρίσεις και προβλήματα, τότε είναι που πεισμώνει περισσότερο για να αποδείξει πως μπορεί, όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να προλάβει να χαλαρώσει πριν την μάχη… “Bring it on!” όπως λένε και στο μποξ! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ένας/Μια Ταύρος ξέρει τι τον/την κάνει να […]

Neopolis Team

19 Αυγούστου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όταν ένας/μια Κριός ακούει για δυσκολίες, κρίσεις και προβλήματα, τότε είναι που πεισμώνει περισσότερο για να αποδείξει πως μπορεί, όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να προλάβει να χαλαρώσει πριν την μάχη… “Bring it on!” όπως λένε και στο μποξ!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ένας/Μια Ταύρος ξέρει τι τον/την κάνει να νιώθει καλά… Όχι δεν είναι τα χρήματα ούτε το φαγητό, κακόβουλα έτερα ζώδια! Είναι να κυλήσει στην ηδονή… Εμπρός Ταύρε μου! Υπάρχει μια ηδονή που δεν αλλάζει, ακόμη και σε καιρούς κρίσεις. Ξέρεις εσύ… 😉

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Έτοιμος/η για μια νέα αρχή στην σχέση με τον/την σύντροφο σου; Ή, αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες Διδύμους, έτοιμος/η να παρατήσεις την εμμονή μʼ έναν/μια πρώην και την αρνητική στάση στον έρωτα και νʼ ανοίξεις την καρδιά σου ξανά; Ναι, όλα είναι πιθανά πλέον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μεταξύ μας, έχεις απορροφηθεί τόσο πολύ με τις ερωτικές σου αναζητήσεις που σε όλους τους άλλους τομείς επικρατεί ένα χάος – επαγγελματικές εκκρεμότητες, αταξία στα ντουλάπια σου, άπλυτα στο νεροχύτη… Μα καλά πως δεν αρρωσταίνεις; Πριν οτιδήποτε άλλο, σήμερα κλείσει τα ανοιχτά σου μέτωπα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, από τη μια η καρδιά σου ζητάει έξαψη, περιπέτεια, πάθος, μάχες επιβολής/επιβίωσης με ερωτική χροιά (να ταραχθούν τα συναισθηματικά νερά σου επιτέλους!) και από την άλλη το μυαλό σου τη μαλώνει, προβάλλοντας όλα τα λογικά επιχειρήματα γιατί δεν θα έπρεπε να πηγαίνεις γυρεύοντας. Και ποιον θʼ ακούσεις είπαμε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σαν κάτι να αλλάζει τελευταία για πολλούς/ες Παρθένους. Σαν να ξυπνάνε από μια χειμερία νάρκη πεινασμένοι για δράση. Από σήμερα και για το επόμενο τριήμερο μπορείς: (1) αν σε παίρνει κάποιος/α ανεπιθύμητος/η τηλέφωνο να του/της το κλείνεις στη μούρη, (2) να κάτσεις να ξεκουραστείς χωρίς ενοχές και (3) να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία για έξοδο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυτές οι μέρες έρχονται να σου υπενθυμίσουν πως όσο αναγκάζεσαι να βλέπεις τα πάντα (σχέσεις, υλική και συναισθηματική ζωή) από μια στείρα οπτική γωνία κόστους/οφέλους, τόσο βασανίζεσαι. Εδώ και τώρα χρειάζεσαι νέες οπτικές γωνίες, δηλαδή νέους τρόπους σκέψης, δηλαδή φρέσκους ανθρώπους στη ζωή σου! Και όσοι/ες σε πιέζουν, άμεσα στην ανακύκλωση μαζί με τις άδειες κονσέρβες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όταν ένας/μια Σκορπιός σου πει σήμερα “Στοπ! Ως εδώ!” καλύτερα να πάρεις πολύ στα σοβαρά αυτή την φράση. Γιατί, αν συναντηθείτε μέσα στον καπνό της καθημερινής μάχης μπορεί και να σε λυπηθεί αν αποδειχτείς άξιος αντίπαλος. Όμως αν επιχειρήσεις να του/της επιτεθείς όταν αποζητά την ηρεμία του, δεν έχεις καμιά ελπίδα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πέρασες τουλάχιστον δύο μέρες στις όχθες της ανασφάλειας και των φοβιών σου – πράγμα που από μόνο του προξενούσε εντάσεις. Από σήμερα μπορείς να αισθανθείς περισσότερο ήρεμος/η γνωρίζοντας πως η φουρτουνιασμένη παλίρροια των συναισθημάτων σου υποχώρησε και αποκάλυψε μια εξωτική αμμουδιά και ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Απόλαυσε τις επόμενες μέρες, χαλάρωσε, κάνε πράγματα που σʼ ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι σημαντικό για εσένα (ενδεχομένως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο) να χαλαρώνεις. Μʼ αυτό εννοώ πως στην προσωπική σου ζωή, αν δεν μάθεις να αδιαφορείς για την γνώμη του κόσμου, τουλάχιστον όταν διασκεδάζεις, τότε θα νιώθεις δυστυχής συνολικά. Τι λες λοιπόν, που θα πάμε σήμερα για να περάσουμε από τη θεωρία στη πράξη;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει σήμερα εγκλωβισμένο/η σε τέσσερις τοίχους. Έχεις την ανάγκη να είσαι συνεχώς σε κίνηση, να επικοινωνείς, να χρονοτριβείς, να ονειρεύεσαι κοιτώντας τα σύννεφα να τρέχουν στον ουρανό έξω από το παράθυρο! Μια ξαφνική αφύπνιση του παλιού σου εαυτού! Κράτα την! Ζήσε την!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πέρασε πολύς καιρός που βάφτιζες στόχους σου τις απαιτήσεις των γύρω σου ή της οικογένειας σου. Κύλησε πολύ μαύρο νερό στην ψυχή σου προσπαθώντας να πείσεις τον εαυτό σου πως ότι είναι καλό για τους γύρω σου, είναι αυτομάτως και για εσένα. Η αίσθηση της Σελήνης στον Τοξότη είναι σαν να επανεκκινείς έναν υπολογιστή αφού τον καθάρισες από τους ιούς που τον κατέστρεφαν. Κι εσύ ιούς καταπολεμάς πλέον, του χειρότερου είδους: συναισθηματικούς.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET