ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 19/07/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σήμερα μπορείς να δηλώσεις ελεύθερα πως έχεις: 1) βαρεθεί την επαφή σου με τους ανθρώπους, 2) να βλέπεις τα ίδια πρόσωπα μέρα με την ημέρα, 3) να επαναλαμβάνεις για μήνες τα αυτονόητα και να μην καταλαβαίνει κανείς γύρω σου τι του γίνεται! Αν σε παρηγορεί, προς το βράδυ ξαναβρίσκεις την αυτοκυριαρχία […]

Neopolis Team

19 Ιουλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα μπορείς να δηλώσεις ελεύθερα πως έχεις: 1) βαρεθεί την επαφή σου με τους ανθρώπους, 2) να βλέπεις τα ίδια πρόσωπα μέρα με την ημέρα, 3) να επαναλαμβάνεις για μήνες τα αυτονόητα και να μην καταλαβαίνει κανείς γύρω σου τι του γίνεται! Αν σε παρηγορεί, προς το βράδυ ξαναβρίσκεις την αυτοκυριαρχία σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, δεν είναι πως έγινες ξαφνικά ανοργάνωτος/η, ούτε πως οι υποχρεώσεις σου κλώσησαν και γέννησαν καινούργιες από χθες. Απλά σήμερα είσαι τόσο ευάλωτος/η ψυχολογικά που όλα φαντάζουν βουνό. Προσοχή στα νεύρα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αναποφάσιστοι, εκνευρισμένοι, σε κατάσταση πνευματικής σύγχυσης… Δίδυμοι του κόσμου μην παρανοείτε! Κλείστε τʼ αυτιά αλλά και το στόμα σας και θα περάσει αυτή η μέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, όταν αισθάνεσαι πως σε τραβάνε από τρεις μεριές ταυτόχρονα (ερωτική ζωή στο μεταίχμιο – φίλοι σε κατάσταση ψυχολογικού τραλαλα – οικονομική πίεση), η καλύτερη λύση είναι να κατεβάσεις το ακουστικό, να κλείσεις τον υπολογιστή και να εκπληρώσεις με συνέπεια τις υποχρεώσεις στη δουλειά και να περιμένεις να κοπάσει η μπόρα. Μη με χαζεύεις σα να μιλάω κινέζικα! Κάνʼ το!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Για να δούμε πως θα σου το φέρω τώρα… Το βράδυ που λες, έχεις μια δαιμονισμένη διάθεση για κοινωνικότητα! Στους δρόμους λοιπόν, στους δρόμους! Και έως το μεσημέρι; Χμ… Δουλεύεις σαν σκλάβος; Δεν εγκαταλείπεις το άγχος της δουλειάς; Κουβαλάς δουλειά στο σπίτι; Κάτι τέτοιο παίζει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

“Ανακοίνωση! Ανακοίνωση! Τελευταία ειδοποίηση για την πτήση του μυαλού των Παρθένων. Επιβίβαση από την πύλη 9Α!”. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Καταλαβαίνεις πως το τελευταίο μέρος που θες να βρίσκεσαι σήμερα είναι η δουλειά σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ότι εδώ και καιρό ο αστρολόγος σου επανέρχεται στο ζήτημα των συναισθηματικών σου εμμονών και τα προβλήματα επικοινωνίας με τον/την σύντροφο σου ή τους συνεργάτες σου, δεν είναι τυχαίο. Αυτό γίνεται γιατί μέρες σαν κι αυτές που ακολουθούν καλείσαι να ανανεωθείς και να προχωρήσεις, χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα άλλο πάρα την ανάγκη σου να ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ τη ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι επόμενες μέρες θα είναι πλημμυρισμένες από δυνατά τετ α τετ. Είτε είναι κάποιος/α παλιός/α φίλη, είτε ο/η σύντροφος σου, είτε μια καινούργια γνωριμία, αισθάνεσαι πως είσαι στο μάτι του κυκλώνα της κοινωνικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Περνώντας ένα χρονικό διάστημα που οι απαιτήσεις των γύρω σου έχουν φτάσει σε ύψος τσουνάμι και η διάθεση σου στον εργασιακό χώρο μοιάζει με εκείνη του μουλαριού που το έχουν φορτώσει υπερβολικά και αγκομαχάει στην ανηφόρα, οι επόμενες μέρες μοιάζουν με μια όαση. Τι συμβαίνει; Μάλλον κερδίζεις πίσω μέρας από την αυτοεκτίμηση σου και την αίσθηση ότι αξίζεις για καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πολλές φορές ο αστρολόγος σου έχει επανέλθει σʼ αυτή τη διάθεση που καταπιέζεις… Ναι αυτή την ανάγκη να κοινωνήσεις στο/στη σύντροφο και τους/τις φίλους/ες σου τα θέλω, τα αιτήματα και τις απόψεις σου; Για πολλούς/ες Αιγόκερους αυτές τις μέρες δεν γράφονται απλώς οι τελευταίες αράδες μιας περιόδου που η υποχώρηση είχε γίνει η καλύτερη σου φίλη. Ξεκινά πια ένα νέο βιβλίο που ο/η Αιγόκερως ήρωας μας γεννιέται από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Από σήμερα και για λίγες μέρες μπορούν να πάψουν να σε απασχολούν 24 ώρες το 24ώρο οι συναισθηματικές σου εκκρεμότητες (άβυσσος…) ή τα προβλήματα κάποιων μελών της οικογένειας σου ή τα επαγγελματικά προβλήματα που κουβαλάς στο σπίτι. Στο εξής θα αξιοποιείς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Τελεία και παύλα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν τις καλές μέρες αισθάνεσαι την ανάγκη να μένεις συγκεντρωμένος/η στην εργασιακή ρουτίνα για να μην απασχολείς το μυαλό σου με αναμνήσεις/παρορμήσεις/παρανοϊκές σκέψεις, τότε σήμερα σχεδόν θα επιβάλεις στρατιωτικό νόμο στο γραφείο να μην σε διακόπτουν. Τουλάχιστον μέχρι το βράδυ θα έχει επανέλθει μια εσωτερική ηρεμία που θα σου επιτρέψει να χαλαρώσεις…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET