ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 19/06/2016

Ζώδια ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Επιτέλους και μια μέρα που ξεκινά με περίσσεια ενέργειας και διάθεση! Η μόνη παγίδα; Να εμπλακείς πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις με φίλους ή συναδέλφους για προβλήματα που εκείνοι/ες δεν μπορούν να ξεπεράσουν εδώ και μήνες. Έλεος πια… Ζώδια ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Όσο περισσότερο μπλέκεσαι σήμερα σε συζητήσεις και αναθεωρήσεις και […]

Neopolis Team

19 Ιουνίου, 2016

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επιτέλους και μια μέρα που ξεκινά με περίσσεια ενέργειας και διάθεση! Η μόνη παγίδα; Να εμπλακείς πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις με φίλους ή συναδέλφους για προβλήματα που εκείνοι/ες δεν μπορούν να ξεπεράσουν εδώ και μήνες. Έλεος πια… Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Όσο περισσότερο μπλέκεσαι σήμερα σε συζητήσεις και αναθεωρήσεις και “να’ χαμε να λέγαμε” καταστάσεις τέλος πάντων, τόσο περισσότερο: 1) άκρη δεν θα βγαίνει, 2) θα φορτώνεις το νευρικό σου σύστημα. Οπότε δράση ή σιωπή, διαλέγεις και παίρνεις. Α και σεξ! Μπόλικο σεξ! Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Για ένα σατανικό λόγο είσαι προγραμματισμένος/η να κολλάς με όλους/ες εκείνους/ες που έχουν την μέγιστη δυναμική για να σου σπάνε τα νεύρα! Πίσω από κάθε διαμάχη με κάποιον/α του άλλου φύλου υπάρχει συγκαλυμμένη ερωτική ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η έχει καλώς. Αν όχι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Φυσικά και θα ήθελες να αποφύγεις σήμερα τις υπερβολικές σκοτούρες στη δουλειά, τις εντάσεις και τις εκρήξεις των συναδέλφων σου, όμως είναι από αυτές τις μέρες που η ρουτίνα αποδεικνύεται τόσο βαριά που σε πλακώνει σαν βράχος.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ζωντανός/η, έτοιμος/η για παιχνίδι (με τα μάτια, με το σώμα, με το μυαλό…) και με διάθεση που λιώνει και παγόβουνο. Αχ να ήταν όλες οι μέρες έτσι… (Επίσης μακάρι να μην ήταν όλοι τριγύρω σου τόσο στριφνοί και ξυνισμένοι για να μπορούσες να το απολαύσεις.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κανονικά θα έπρεπε πλέον να έχεις χωνέψει το ασυμβίβαστο ανάμεσα στο τι σε κάνει εσένα να νιώθεις καλά μέσα σε μια σχέση (ερωτική ή και φιλική) και τι ζητά ο άλλος/η άλλη από εσένα. Σήμερα πάλι θα σε βομβαρδίσουν με απαιτήσεις/προτάσεις/παρατηρήσεις βλέποντας μόνο από την δικιά τους εγωιστική οπτική γωνία. Πως να μην γίνεις ξανά ένας αδιαπέραστος πύρινος φράχτης γι’ αυτούς/ές; Δεν γίνεται. Κάν’ το!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι από αυτές τις μέρες που καταλαβαίνεις πόσα κόμπλεξ κουβαλάει ο κόσμος γύρω σου. Φυσικά και είσαι πολύ πιο έξυπνος/η από πολλούς/ες που βρίσκονται σε μεγαλύτερη θέση (επαγγελματικά ή κοινωνικά) από εσένα, όμως αντί να εκμεταλλευθούν την παρουσία σου στη ζωή τους, κάθονται και σε ψέγουν. Ρε δεν πάνε να…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Να πάνε στο διάβολο και τα λεφτά και η αγωνία για το αύριο! Σιγά μην χάσεις και τον ύπνο σου και την υγεία σου για να αγχώνεσαι για κάτι που είναι προγραμματισμένοι να αγαπάνε οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι! Στο κάτω κάτω εσύ ξέρεις πώς να συντηρείσαι και να επιβιώνεις όταν αυτοί τα βλέπουν όλα σκούρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ποιος είπαμε θα σου φέρει αντιρρήσεις σήμερα; Ο/Η σύντροφος σου; Χμ, δεν νομίζω! Άλλωστε θα πρέπει ήδη να έχει καταλάβει πως εκείνος/η έχει μεγαλύτερη συναισθηματική εξάρτηση από εσένα απʼ ότι εσύ απʼ αυτόν/η. Ο/Η προϊστάμενος/η σου; Και πάλι αμφιβάλλω αφού αρκεί μια 3ώρη απουσία σου για να επέλθει ο απόλυτος πανικός και το χάος στο χώρο εργασίας σου. Το ʽχεις λέμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν έχει νόημα να αναλωθείς σε διαφωνίες σήμερα στον εργασιακό σου χώρο. Γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα/την καθεμιά πως ο φανατισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος και σήμερα αυτός πλημμυρίζει στις σχέσεις με συναδέλφους. Προστάτεψε τον εαυτό σου. Κανείς άλλος δεν θα το κάνει για λογαριασμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν και στο παρελθόν δεν θα έμπαινες καν σε διαδικασία διλήμματος για το αν θα αφιερώσεις ακόμη λίγες ώρες στην εργασία ή θα προτιμήσεις λίγο κοινωνικό αλατοπίπερο, πλέον δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια. Πρέπει σήμερα να συνδυάσεις με κάποιο τρόπο και τα δύο και να σου μείνει και χρόνος για ξεκούραση. Για να σε δω!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεν είναι ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες στο εργασιακό περιβάλλον ή ότι ξαφνικά σε ικανοποιούν οι επαγγελματικές σου συνθήκες, αλλά ένας/μια Ιχθύς που κάνει σχέδια και όνειρα για το μέλλον του απλά δεν αφήνει να τον αγγίξουν οι μικροπρέπειες και τα κόμπλεξ των γύρω του/της. Εύγε!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET