ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 19/04/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο που θα βρίσκεσαι στη δουλειά σου (ή σε αναζήτηση μίας) θα είσαι λουσμένος/η στον κρύο ιδρώτα. Αλλά το βράδυ είναι βράδυ, και έχει τους δικούς του κανόνες. Και σʼ αυτούς είσαι καλά διαβασμένος/η… Ζώδια ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια Ελπίζω να μην είναι […]

Neopolis Team

19 Απριλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια

Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο που θα βρίσκεσαι στη δουλειά σου (ή σε αναζήτηση μίας) θα είσαι λουσμένος/η στον κρύο ιδρώτα. Αλλά το βράδυ είναι βράδυ, και έχει τους δικούς του κανόνες. Και σʼ αυτούς είσαι καλά διαβασμένος/η… Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια

Ελπίζω να μην είναι ταχείας καύσης η αισιοδοξία που σε κάνει να αναφωνείς από το πρωί: «Όσο παραμένω συνεπής στα πιστεύω μου, τελικά θα τα καταφέρω!». Και δεν εννοώ μόνο στην καριέρα σου αλλά κυρίως στην προσωπική σου ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, ξέρεις την παροιμία που λέει «Αν δεν σπάσεις αυγά, δεν φτιάχνεις ομελέτα»; Σήμερα να την έχεις καλά στο νου σου, ειδικά αν είσαι σε σχέση ή κάνεις παιχνίδι με κάποιον/α το τελευταίο διάστημα. Η ερωτική ένταση συνήθως ξεχνιέται και μετατρέπεται σε εκρηκτικά νεύρα. Και αυτή η τροπή είναι πάντα επικίνδυνη…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να ξεσπάσεις την επιθετικότητα σου πάνω στον/στην σύντροφο σου ή έναν/μια καλό φίλο/η. Οποιαδήποτε άλλη μέρα μπορεί να έπιανε, όμως σήμερα και οι δύο σας δεν είστε στα καλά σας!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, αρκετά κράτησε αυτή η ολιγοήμερη περιχαράκωση από όλους κι όλα. Σήμερα το βράδυ μια έξοδος, έστω και για λίγο, θα σε ανανεώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, αν είσαι σε σχέση ή εν μέσω ενός ερωτικού παιχνιδιού που πιθανόν να καταλήξει σε μια, πρόσεξε σήμερα γιατί καθετί που λες μπορεί να ακούγεται παρεξηγήσιμο ή να δώσει αφορμές για εντάσεις/συγκρούσεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η μέρα ξεκινά ξανά με αυτή τη γνωστή αμυντική διάθεση και την αίσθηση πως όλοι και όλα εκεί έξω απειλούν την ψυχική σου ηρεμία. Ευτυχώς που καθώς θα πέφτει το βράδυ θʼ αρχίσεις να επανέρχεσαι στην γνώριμη κοινωνική σου διάθεση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αφήσεις ανεξέλεγκτα τα ένστικτα σου και να έρθεις σε ρήξη με τον/την προϊστάμενη σου ή τους γονείς σου. Αποτραβήξου, κράτα σημείωση του πταίσματος και σε μια καλύτερη συγκυρία επανέρχεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Καθώς θα περνούν οι ώρες και η νύχτα θα διαδέχεται τη μέρα θα ξυπνά μέσα σου μια όλο και αυξανόμενη διάθεση για κοινωνικότητα, καλή παρέα, διασκέδαση. Άρα το ζήτημα είναι: θα την παλέψεις μέχρι το βράδυ; I guess not…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, δεν είναι φοβερό πως ο/η προϊστάμενος/η σου θυμάται πάντα την τελευταία στιγμή (τέλος της εβδομάδας) να σου πει πως έχεις ακόμη μερικές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσεις; Δεν είναι επίσης φοβερό πως κάθε φορά του λες «ναι!» αδιαμαρτύρητα; Τέλος, δεν είναι φοβερό πως αυτό το tip σπάει τα νεύρα και των δυο μας; Σύνελθε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, προσπάθησε σε παρακαλώ να μην επιμείνεις σήμερα στον/στην σύντροφο σου ή σε κάποια μέλη της οικογενείας σου να σου μιλήσουν για τα προβλήματα τους ή για κάτι που διαισθάνεσαι πως τους απασχολεί. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την μέρα όλων.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Με το βλέμμα στο μέλλον και με τα πόδια στο παρελθόν δουλειά δεν κάνουμε. Πρέπει να το χωνέψεις αργά ή γρήγορα πως βρίσκεσαι πια σε ένα μονοπάτι στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή που δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν μερικοί άνθρωποι που μέχρι χθες τους έλεγες κοντινούς σου – είτε είναι φίλοι/ες είτε και κάτι παραπάνω…

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET