ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 19/03/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι απαραίτητο για έναν/μια Κριό να ονειρεύεται και να ελπίζει πως κάθε μέρα που ξημερώνει μπορεί να πάρει την απόφαση νʼ αλλάξει τη ζωή του/της αμετάκλητα και ριζοσπαστικά. Όμως πάλι δεν μπορείς να συμβιβαστείς ούτε με την υπόνοια της λέξης ήττα. Κι έτσι έρχονται μέρες σαν τη σημερινή που προσπαθείς να […]

Neopolis Team

19 Μαρτίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι απαραίτητο για έναν/μια Κριό να ονειρεύεται και να ελπίζει πως κάθε μέρα που ξημερώνει μπορεί να πάρει την απόφαση νʼ αλλάξει τη ζωή του/της αμετάκλητα και ριζοσπαστικά. Όμως πάλι δεν μπορείς να συμβιβαστείς ούτε με την υπόνοια της λέξης ήττα. Κι έτσι έρχονται μέρες σαν τη σημερινή που προσπαθείς να βρεις ένα τρόπο να σπάσεις τις αλυσίδες που μόνος/η περνάς στα απραγματοποίητα όνειρα που κουβαλάς μαζί σου σαν άχρηστες αποσκευές. Ως πότε;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Για τις επόμενες μέρες, ακόμη και αν τα μηνύματα που λαμβάνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι αποθαρρυντικά, οφείλεις να συνεχίσεις να ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο. Μʼ ακούς Ταύρε; Να ελπίζεις, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις κάποια στιγμή να δράσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι μέρες που φεύγει και άλλες που επανέρχεται ο πυρετός της αυτονομίας. Μέρες που αισθάνεσαι πως είσαι στο σωστό επαγγελματικό μονοπάτι και το μέλλον μόνο καλύτερο μπορεί να γίνει, και μέρες (σαν τη σημερινή) που αναγκάζεσαι να δουλεύεις ακόμη πιο σκληρά – όχι επειδή στο επιβάλλουν αλλά για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι αξίζεις περισσότερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Παραμένει ακόμη τόσο δύσκολο να καταφέρεις νʼ αποσυνδέσεις την διασκέδαση από τον πόνο στον έρωτα. Κι αυτό γίνεται γιατί για κάποιο ακατανόητο λόγο συνεχίζεις να αισθάνεσαι ενοχές κάθε φορά, σε κάθε σχέση, που προσπαθείς να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια, λίγο πιο απαιτητικός/η, λίγο πιο ο εαυτός σου. Ναι, αυτές τις μέρες, αυτό το σχίσμα επανέρχεται, είτε είσαι σε μια σχέση, είτε προσπαθείς να βρεθείς σε μια!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κάποτε έδινες πολύ μεγάλη σημασία στο ένστικτο σου. Ορμούσες κατά μέτωπο σε σχέσεις, επιλογές και καταστάσεις μόνο για την επιβεβαίωση του «έτσι θέλω!» σου. Σήμερα είναι από τις μέρες που συνειδητοποιείς πόσο πιο εγκεφαλικός/η έχεις γίνει τελευταία. Ναι, η ζωή είναι πιο αργή πια, αλλά παραδόξως αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά έτσι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ναι, μέρες σαν τη σημερινή είναι εξαιρετικά πιθανό να νοσταλγείς τον παλιό σου εαυτό: αυτόν που αντλούσε αυτοεκτίμηση και αισιοδοξία μέσω ενός/μιας συντρόφου. Τώρα πια έχεις μάθει πως αξίζεις τόσο ώστε να μην κάνεις εκπτώσεις για κανένα/καμιά όσο γοητευτικός/η κι αν δείχνει. Ναι, οι σχέσεις έχουν γίνει αβάσταχτα δύσκολες και η μοναξιά πιεστική. Όμως έτσι μόνο αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις εκείνο/η που θα ΣΕ αξίζει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι κάκιστη η ιδέα να επιμένεις αυτές τις μέρες σε συζητήσεις, σχέδια, πλάνα για το που και πως θα περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου. Ακολούθα την παρέα σου (ερωτική ή φιλική) όπου σου προτείνει και αν κάτι δεν σʼ αρέσει τʼ αλλάζεις επιτόπου! Κουνήσου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εντάξει, δεν έχει πλάκα πια! Χρειάζεσαι άμεσα είτε αλλαγή εργασιακού χώρου, είτε να βρεις μια δουλειά που θα σε αποτρέπει να βασανίζεσαι από ενοχλητικές σκέψεις όπως «Μήπως δεν αξίζω; Μήπως δεν είχαν κανένα νόημα τόσες σπουδές και τόσος κόπος;»… Όμως για την ώρα προσπάθησε να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στους/στις συναδέλφους σου. Αυτό που σιχαίνεσαι εσύ, για εκείνους/ες μπορεί να είναι η σανίδα σωτηρίας τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πολλοί/ες Τοξότες παρεξηγούνται τελευταία από τους γύρω τους πως έχουν γίνει λίγο απόμακροι/ες, πως δεν ενδιαφέρονται για την προσωπική τους ζωή ή πως δεν προσπαθούν αρκετά για να βρουν ένα ταίρι. Κανείς/Καμιά απʼ αυτούς δεν μπορεί να καταλάβει πως αν δεν νιώθεις εσύ εντάξει με τον εαυτό σου κανένας έρωτας δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Και ναι, μέρες σαν τη σημερινή η σκέψη «Τι θα κάνω με το μέλλον ΜΟΥ;» σου κόβει τα πόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν είναι το ζήτημα χρήμα που σε απασχολεί τις τελευταίες μέρες, τότε είναι βέβαιο πως οι μελλοντικές προοπτικές σου δημιουργούν μια ανάμικτη αίσθηση άγχους/απογοήτευσης. Και είναι τόσο δύσκολο να σε πείσει κάποιος/α πως το γεγονός ότι ακόμη υπάρχει μια ισορροπία εσόδων/εξόδων και δεν έχει ξεφύγει με υπέρογκα χρέη είναι επιτυχία εφάμιλλη του να έχεις κερδίσει το πρώτο λαχνό του λαχείου… Αλλά έτσι είσαι εσύ, θες να συγκρίνεσαι με το καλύτερο κι όχι με το χειρότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η ενστικτώδης αντίδραση των περισσότερων Υδροχόων όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας με τον/την σύντροφο τους (ή τον/την wanna be σύντροφο), είναι να πάρουν τον/την κολλητή τους παράμερα και να αναλύσουν το πρόβλημα μέχρι εξαντλήσεως των πακέτων τσιγάρων του κοντινού περίπτερου ή του καφέ στο ντουλάπι. Σαν να το βλέπω να έρχεται σήμερα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ακόμη μια φορά είναι ένα βήμα μόλις μακριά από το να αποδεσμευτείς από σχέσεις και δουλειές που έχουν εγκλωβίσει τη ζωή σου σε μια βαρύθυμη ρουτίνα. Κι όμως λες και ξέρεις πως, είτε το κάνεις αυτό το ρημάδι το βήμα, είτε όχι, θα αισθάνεσαι ξανά πως θυσιάζεις πράγματα (έναν/μια σύντροφο, μια θέση εργασίας) που άλλοι/ες εκεί έξω θα σκότωναν για να τα έχουν. Αναπόδραστο το ανικανοποίητο Ιχθύες μου γενικά, κι αυτές τις μέρες ακόμη περισσότερο!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET