ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 19/01/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι από αυτές τις μέρες που περπατάς στο δρόμο και συνειδητοποιείς πόσο έχει αλλάξει το target group όσων σε έλκουν. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι σε σχέση η προσέγγιση συναντά εμπόδια και ο ενθουσιασμός κερδίζεται με τόνους ιδρώτα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Θα πρέπει να περιμένεις πεσμένες σωματικές αντοχές σήμερα. […]

Neopolis Team

19 Ιανουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι από αυτές τις μέρες που περπατάς στο δρόμο και συνειδητοποιείς πόσο έχει αλλάξει το target group όσων σε έλκουν. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι σε σχέση η προσέγγιση συναντά εμπόδια και ο ενθουσιασμός κερδίζεται με τόνους ιδρώτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα πρέπει να περιμένεις πεσμένες σωματικές αντοχές σήμερα. Συνέπεια αυτού είναι να εξαντλείται και η υπομονή σου με μεγαλύτερους ρυθμούς. Κι όταν ένας/μια Ταύρος στερείται υπομονής καταλήγει να ξεσπάει ανεξαιρέτως στους γύρω του/της. ΣΤΟΠ! Όταν βλέπεις ότι χάνεις την ψυχραιμία σου βγες να σε χτυπήσει λίγος φρέσκος αέρας ή βάλε τʼ ακουστικά σου κι άκου μουσική. Θα μετανιώνεις αύριο για ό,τι ξεστομίσεις σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σου σπάνε τα νεύρα που νιώθεις τόσο μαγκωμένος/η στην καρέκλα του γραφείου. Τρελαίνεσαι που είσαι υποχρεωμένος/η να επαναλαμβάνεις την ίδια εξαντλητική ρουτίνα κάθε μέρα. Δίδυμε, αν δεν μπορείς να οργανώσεις σύντομα μια έξοδο/διάλειμμα/ταξίδι προτείνω να πάψεις να το σκέφτεσαι γιατί θα αποτρελαθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι από τις λίγες φορές που το να επιζητάς την σιωπή και την απομόνωση είναι υγιείς συμπεριφορές. Χρειάζεσαι ψυχική ηρεμία σήμερα, κι αυτή δεν κατακτιέται με το να τρέχεις πανικόβλητος/η να προφτάσεις την καριέρα σου ή τρέχοντας πίσω από τον έρωτα μήπως και χαραμίσει και για εσένα κανένα βέλος… Ας περιμένουν όλοι και όλα για 24 ώρες στη τελική!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι ρυθμοί της εγκεφαλικής σου λειτουργίας είναι πεσμένοι σήμερα. Φρόντισε λοιπόν να προειδοποιήσεις τους γύρω σου για την αφηρημάδα σου, τα αργά αντανακλαστικά σου και πως μάλλον θα χρειαστεί να επαναλαμβάνουν πάνω από δύο φορές αυτό που θέλουν από εσένα. Α και μην αποκλείεις να ξυπνάς με πονοκέφαλο σήμερα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, η μέρα μάλλον ξεκινά με νεύρα, ανεξήγητη ένταση, κουβέντες με φίλους (ή μερικούς/ες συναδέλφους) που καταλήγουν σε φιάσκο. Προς το απόγευμα φτιάχνει το πράγμα: καλή διάθεση, συνέχεια έξω, ίσως και συναπαντήματα με παλιούς γνωστούς. (Να μην ξεχάσεις αν έχεις βριστεί νωρίτερα με έναν/μια φίλο/η να πάρεις τηλέφωνο για να τα ξαναβρείτε.)

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μέρες σαν τη σημερινή, που η ενέργεια του Κρόνου αγγίζει το maximum πρέπει να θυμάσαι το χρυσό Κρόνιο κανόνα: μην αρπάζεσαι/επιμένεις/προσπαθείς σε σχέσεις και καταστάσεις που είναι αδιέξοδες, όσο αγάπη/κόπο/συναίσθημα/πάθος κι αν έχεις επενδύσει σʼ αυτές. Ό,τι δεν σε πάει παρακάτω κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πολλοί/ες Σκορπιοί θα αισθανθούν στο πετσί τους τις επόμενες μέρες πως έχουν κορεστεί από την δουλειά τους ή τις σπουδές τους, από την συζυγική ζωή (οι παντρεμένοι/ες για χρόνια) ή από την ασύδοτη κοινωνική/σεξουαλική τους ζωή (οι ελεύθεροι/ες). Πλησιάζει ο καιρός που θα δομήσεις μια καινούργια κοινωνική περσόνα, όμως πρώτα θα διαλυθεί με εμφατικό τρόπο η παλιά…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το θέμα της ανανέωσης του κοινωνικού σου περίγυρου επιστρέφει εμφατικά και επίπονα μέρες σαν τη σημερινή. Εντάσεις με φίλους/ες σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως μάλλον έχεις λιμνάσει πολύ καιρό μαζί τους. Θες αέρα, νέες γνωριμίες, φρέσκες δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μερικά από τα ζητήματα που περιστρέφονται στο μυαλό σου μέρες σαν τη σημερινή: «Θέλω να βρεθώ σε υψηλότερο πόστο στην ίδια εταιρία ή μήπως χρειάζομαι ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον; Μήπως πρέπει να κάνω κάτι επαναστατικό και να αλλάξω τελείως την επαγγελματική μου ταυτότητα;»… Κρόνος στον 10ο οίκο σου λέγεται όλο αυτό το μπάχαλο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, αν πέρασες το συναισθηματικό σκόπελο των τελευταίων δύο ημερών αναίμακτα, σήμερα σε βλέπω μέσα στην τρελή χαρά και με σχέδια για το άμεσο (επαγγελματικό) μέλλον. Αν όμως, είχαμε εξελίξεις κάνε μου τη χάρη να μην βιαστείς πάλι να φτάσεις ως το φεγγάρι από το πρώτο 24ώρο… Ναι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεν υπάρχει εύκολη γιατρειά για τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ακόμη χειρότερη όμως είναι η προσπάθεια να καλύψεις τις με πλασέμπο όπως οικονομική εξασφάλιση, καριέρα ή μια οικογένεια με κάποιον/α που προσφέρει επιταγές αντί για χάδια… Να κάτι τέτοια περιστρέφονται στο μυαλό σου και νιώθεις σαν μετανάστης από τη χώρα της καρδιάς στη χώρα της σκληρότητας.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET