ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/11/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σήμερα απέφυγε να συζητήσεις για οικονομικά θέματα ή για μελλοντικά σχέδια με φίλους και συνεργάτες. Όχι μόνο άκρη δεν θα βγάλεις, στο τέλος θα τσακωθείς κιόλας. Προστατεύσου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν συγκεντρωμένος/ή στις επαγγελματικές σου ευθύνες και άσε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ! ΔΙΔΥΜΟΙ […]

Neopolis Team

18 Νοεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα απέφυγε να συζητήσεις για οικονομικά θέματα ή για μελλοντικά σχέδια με φίλους και συνεργάτες. Όχι μόνο άκρη δεν θα βγάλεις, στο τέλος θα τσακωθείς κιόλας. Προστατεύσου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν συγκεντρωμένος/ή στις επαγγελματικές σου ευθύνες και άσε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, δεν υπάρχει χειρότερη στιγμή να σκέφτεσαι γιατί δεν κάνεις την δουλειά που ονειρευόσουν από τη στιγμή που φτιάχνεις τον καφέ και κάθεσαι μπροστά στο PC για να ξεκινήσει η μέρα στο γραφείο. Αυθυποβολή άμεσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μια σύγκρουση μαίνεται μέσα σου όλη τη μέρα: από τη μια σε κυριεύει η επιθυμία να ακούσεις την καρδιά σου να βροντάει σαν τύμπανο φιλαρμονικής κι από την άλλη οι απαιτήσεις στην υλική σφαίρα της ζωής εκτοξεύονται στα ουράνια σαν διαστημικό λεωφορείο της NASA. Πάντως να ξέρεις πως το πρώτο αποκλείει το δεύτερο μόνο στο μυαλό σου…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη όσο τίποτα να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου, να γεμίσεις με χαλαρωτική μουσική και φως κεριών τον προσωπικό σου χώρο και να γουργουρίσεις σαν ευτυχισμένος/η σπιτόγατος/α. Μην μείνεις στη σκέψη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μπορεί και να περάσεις ολόκληρα 24ώρα να κάνεις υπολογισμούς και σκέψεις ή να πλάθεις σενάρια, αν υποψιαστείς πως ο/η σύντροφος σου ή κάποιος/α φίλος/η παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου. Ένας/Μια μικρός/η Σέρλοκ Χόλμς γεννιέται στο πρόσωπο σου, μέρες σαν τη σημερινή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, σταματά να τρέχεις συνεχώς να καλύψεις τις ανάγκες του/της Άλλου/ης. Το έχεις παρακάνει τελευταία. Ασχολήσου σήμερα μόνο με τα δικά σου προβλήματα που στοιβάζονται σαν ρούχα δύο εβδομάδων που θέλουν σιδέρωμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, από τη στιγμή που ακόμη και εσύ δεν γνωρίζεις αν σε δύο ώρες θα συνεχίσεις να είσαι καλά ή θα τα πάρεις στο κρανίο με την παραμικρή αφορμή, πως απαιτείς από τον/την Άλλο/η να παραμένει συνέχεια σταθερός στις αντιδράσεις του/της; (Όχι, δεν είναι ρητορική η ερώτηση!!)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δεν είναι λύση να βασανίζεσαι με σκέψεις για το επαγγελματικό σου μέλλον ακόμη και όταν πέφτεις για ύπνο. Όσο κι αν τα σχεδιάσεις/σταθμίσεις/κλωθογυρίσεις στο κεφάλι σου, το ξέρουμε κι οι δύο μας καλά πως στο τέλος η ευκαιρία που θα αρπάξεις από τα μαλλιά καμία σχέση δεν είχε με ότι σκεφτόσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι εκνευριστικό να βλέπεις γύρω σου ανθρώπους, που δεν είναι δέσμιοι οικογενειακών υποχρεώσεων (και εδώ δεν εννοώ παντρεμένοι/ες ντε και καλά!), να παίρνουν οικονομικά ρίσκα και να εκπληρώνουν τους στόχους τους. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις για την ώρα είναι να μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να επηρεάζει την αποδοτικότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πολλοί/ες Υδροχόοι ανακαλύπτουν πως το πλεονέκτημα του να ξέρεις πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις είναι πως μπορείς να πάρεις τρελά ρίσκα. Αν έχεις ξεκινήσει από την καριέρα σου, μια συμβουλή: μην την πατήσεις πιστεύοντας πως αρκεί μόνο η θέληση για επιτυχία. Χρειάζονται θυσίες στην προσωπική σου ζωή. Αντέχεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν και γενικά φοβάσαι πολύ να πιστέψεις στη θετική έκβαση των αποφάσεων σου (ΟΚ, και η ζωή δεν σε έχει βοηθήσει αρκετά σʼ αυτό τον τομέα), παρόλʼ αυτά αν συστηματικά αφομοιώνεσαι από τις φοβίες σου, ποτέ δεν θα αλλάξουν προς το καλύτερο οι συνθήκες της ζωής σου. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να γίνεις λίγο πιο θαρρετός/η!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET