ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/08/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πάνε μέρες τώρα που αισθάνεσαι σαν ζυμάρι που το τραβάνε από όλες τις πλευρές για να απλώσει με το ζόρι. Ζήτημα 1ο: Θα περιμένεις να σκιστείς πρώτα και μετά να ουρλιάξεις; Ζήτημα 2ο: Αυτές οι μέρες έχουν τον αέρα του μοιραίου. Σαν να πλησιάζει η ώρα να πάρεις μια σημαντική απόφαση […]

Neopolis Team

18 Αυγούστου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πάνε μέρες τώρα που αισθάνεσαι σαν ζυμάρι που το τραβάνε από όλες τις πλευρές για να απλώσει με το ζόρι. Ζήτημα 1ο: Θα περιμένεις να σκιστείς πρώτα και μετά να ουρλιάξεις; Ζήτημα 2ο: Αυτές οι μέρες έχουν τον αέρα του μοιραίου. Σαν να πλησιάζει η ώρα να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την καριέρα σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μην αφήνεις το μυαλό σου να σκοτεινιάσει με φοβίες για το μέλλον. Κάποτε πρέπει να καταλάβεις πως σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις οφείλεις να αντικαταστήσεις τον συνεχή έλεγχο του/της Άλλου/Άλλης με την εμπιστοσύνη. Κάνε από σήμερα μερικά δειλά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν και το να κάνεις ισολογισμούς και προβλέψεις για το άμεσο οικονομικό σου μέλλον αυτές τις μέρες είναι σαν να προκαλείς το σύμπαν να σε μαστιγώσει αλύπητα, ο αστρολόγος σου αναγνωρίζει πως δεν μπορείς να αντισταθείς άπαξ και στη σβουρίσει. Τουλάχιστον δώσε μεγάλη ανοχή στα περιθώρια λάθους (που θα κάνεις 100%)…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα πρέπει να έχεις αποκτήσει μια αίσθηση που βρίσκονται τα προσωπικά σου όρια και από πού και πέρα ξεκινά η κοινή σου ζωή με τον/την άλλο/η (φίλο/η, σύντροφο, συνεργάτη). Όμως ο αγώνας δεν σταματά ποτέ και ίσως τις επόμενες μέρες, αρχίσεις να θυμάσαι λάθη, εμπειρίες, στραπατσαρίσματα. Μην τα αποκλείεις από τη σκέψη σου. Τα λάθη σου είναι οι θησαυροί για τις επόμενες σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν αυτό το σώμα είχε δική του φωνή, μέρες σαν την σημερινή θα ούρλιαζε από το άγχος και την ένταση που τόσο βάναυσα του προσθέτεις. Πρόσεξε και ηρέμησε, γιατί δεν είναι η κούραση που σου χτυπάει την πόρτα αλλά η κατάρρευση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ακόμη και τώρα που έχεις μπει στο δρόμο του αυτοσεβασμού και της έκφρασης των θέλω σου, υπάρχουν μέρες που κινδυνεύεις να επιστρέψεις στο γνωστό από χρόνια «Ότι πεις εσύ!» (όπου εσύ: φίλος, σύντροφος, συνεργάτης, συγγενής). Παρθένε κάνε ένα κρύο ντους σβέλτα μπας και συνέλθεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν είναι μυστικό πως χρειάζεσαι ένα ειλικρινές μπράβο και ένα ζεστό χαμόγελο από τον/την προϊστάμενο σου ή τους δικούς σου ανθρώπους κάθε φορά που κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Πόσο μάλλον τώρα που νιώθεις την εμπιστοσύνη που είχες στον εαυτό σου νʼ απομακρύνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με την οικογένεια σου (ή την οικογένεια του/της συντρόφου σου) με αφορμή τις απόψεις και τα πιστεύω σου για το πώς θες να ζεις τη ζωή σου. Ναι είναι η γνωστή σου διαφωνία με τα κοινωνικά πρέπει που πάνε να σου επιβάλλουν, μόνο που αυτή τη φορά η ένταση θα είναι μεγαλύτερη. Και ένας/μια Σκορπιός που αισθάνεται πως βρίσκεται σε πόλεμο είναι ικανός/η για όλα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι αλήθεια πως η φυσική παρόρμηση κάθε Τοξότη είναι να βοηθά αν του ζητήσουν βοήθεια, όμως σήμερα θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά πριν ξοδέψεις χρόνο/ενέργεια/συναισθήματα για να βοηθήσεις ένα/μια φίλο/η ή τον/την σύντροφο σου. Μερικές φορές η εύκολη βοήθεια καταλήγει σε σκλαβιά για εσένα και βόλεμα για τον/την άλλο/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τις μέρες που ξυπνάς ήρεμος/η είναι λες και το σύμπαν συνωμοτεί ώστε να καταλήγεις τη νύχτα να χρειάζεσαι από αλκοολούχα αφεψήματα μέχρι ταϊλανδέζικο μασάζ για να χαλαρώσεις. Και ύστερα σου λένε πως «Η δουλειά δεν είναι πεδίο μάχης…» και πως «Τρελαίνεσαι χωρίς λόγο!»… Δεν τους στέλνεις όλους τους εξυπνάκηδες στα τσακίδια λέω εγώ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι απʼ αυτές τις μέρες που, απʼ τη στιγμή που ξυπνάς είσαι σε μια διαρκή διαμάχη με τον εαυτό σου. Τίποτα δεν σʼ αρέσει στη ζωή σου, όλα μοιάζουν κολλημένα, σε λήθαργο, λιμνάζοντα, παρατημένα. Και σε πιάνουν τέτοια νεύρα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μέρες σαν τη σημερινή λες στον εαυτό σου: «Δεν θα καταφέρω να του/της μιλήσω ποτέ! Θα συνεχίσω να τον/την βλέπω μπροστά μου συνεχώς, να το παίζω φίλος/η του/της και δεν θα βγάζω κουβέντα! Κι αυτό γιατί δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω στο κεφάλι μου ΤΙ θέλω!!»… Κόλαση να ανήκεις στους Ιχθύς τελικά.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET