ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/03/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι; Ζώδια ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια Ταύρε, προσπάθησε […]

Neopolis Team

18 Μαρτίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια

Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι; Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια

Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν συγκεντρωμένος/ή στις επαγγελματικές σου ευθύνες και άσε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) – Ζώδια

Δίδυμε, δεν υπάρχει χειρότερη στιγμή να σκέφτεσαι γιατί δεν κάνεις την δουλειά που ονειρευόσουν από τη στιγμή που φτιάχνεις τον καφέ και κάθεσαι μπροστά στο PC για να ξεκινήσει η μέρα στο γραφείο. Αυθυποβολή άμεσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που συνειδητοποιείς πως για εσένα οι στενές διαπροσωπικές σχέσεις δεν θα είναι ποτέ απλές, ευχάριστες και διασκεδαστικές. Αντίθετα, δεν θα ζητάς ποτέ τίποτα λιγότερο από όλη την προσοχή, την αγάπη και το ενδιαφέρον των κοντινών σου ανθρώπων. Και αν δεν στο δίνουν, ο Θεός να μας φυλάει…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Στο παρελθόν, όταν βρισκόσουν μπροστά στο δίλλημα «καλύτερα μόνος/η και ήρεμος/η ή σε σχέση, έστω και με προβλήματα», επέλεγες το δεύτερο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ελπίζω πως έχεις μάθει από τους ανεμόμυλους που κυνηγούσες ως τώρα, για να επιλέξεις σήμερα την ηρεμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είμαι βέβαιος πως αν κάθονταν μερικοί/ες συνάδελφοι και άκουγαν σοβαρά τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σου, θα πέταγε η ομάδα. Όμως σήμερα είναι ακόμη μια μέρα που πρέπει να συμβιβαστείς με τον εγωισμό και το πείσμα τους (και φυσικά με όλα τα προβλήματα που αυτά σου προξενούν).

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, σταματά να τρέχεις συνεχώς να καλύψεις τις ανάγκες του/της Άλλου/ης. Το έχεις παρακάνει τελευταία. Ασχολήσου σήμερα μόνο με τα δικά σου προβλήματα που στοιβάζονται σαν ρούχα δύο εβδομάδων που θέλουν σιδέρωμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μωρέ εσύ το ξέρεις πως 9 στις 10 διενέξεις έχεις δίκιο, αφού ότι βγαίνει από το στόμα σου το έχεις επεξεργαστεί εκατοντάδες ώρες μέσα στο μυαλό σου. Το θέμα είναι η περηφάνια και το πείσμα των γύρω σου που δεν τους επιτρέπει να υποχωρήσουν. Και κάπου εκεί τα παίρνεις στο κρανίο…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η εργασιακή καθημερινότητα βελτιώνεται, οι σχέσεις στο γραφείο αναθερμαίνονται, η προοπτική για δραστηριότητες/εξόδους μέσα στην εβδομάδα υπάρχει… Όμως κάτι λείπει ρε γαμώτο! Και δεν είναι τόσο η ανάγκη να ερωτοτροπήσεις (εύκολο), είναι ότι δεν βρίσκεται κάποιος/α εκεί έξω που νʼ αξίζει τον κόπο. Α ναι ξέχασα, μπορεί να είσαι και στην κατηγορία που έχεις βρει τον/την αξιόλογο/η και δεν είναι διαθέσιμος/η. Κουράγιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, αν θεωρείς πως είναι πολύ δυσβάσταχτος όρος να πληρώνεσαι αυτή τη στιγμή λιγότερα για αντάλλαγμα ένα επάγγελμα που, παρόλʼ αυτά, σου δίνει μελλοντικές προοπτικές, τότε μπορείς ανά πάσα στιγμή να προχωρήσεις. Αλλιώς μην γκρινιάζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πολλοί/ες Υδροχόοι ανακαλύπτουν πως το πλεονέκτημα του να ξέρεις πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις είναι πως μπορείς να πάρεις τρελά ρίσκα. Αν έχεις ξεκινήσει από την καριέρα σου, μια συμβουλή: μην την πατήσεις πιστεύοντας πως αρκεί μόνο η θέληση για επιτυχία. Χρειάζονται θυσίες στην προσωπική σου ζωή. Αντέχεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν και γενικά φοβάσαι πολύ να πιστέψεις στη θετική έκβαση των αποφάσεων σου (ΟΚ, και η ζωή δεν σε έχει βοηθήσει αρκετά σʼ αυτό τον τομέα), παρόλʼ αυτά αν συστηματικά αφομοιώνεσαι από τις φοβίες σου, ποτέ δεν θα αλλάξουν προς το καλύτερο οι συνθήκες της ζωής σου. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να γίνεις λίγο πιο θαρρετός/η!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET