ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/01/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όσο πιο παρεϊστικα περάσει το επόμενο διήμερο, τόσο περισσότερη σωματική και ψυχική ηρεμία θα απολαύσεις. Αν πάντως ενδώσεις σε συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου ή τους γονείς σου, φροντίστε να κρατάτε ασπίδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Πρόταση: Δεν είναι ούτε ντροπή και σίγουρα όχι κατακριτέο να περιορίσεις σήμερα […]

Neopolis Team

18 Ιανουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όσο πιο παρεϊστικα περάσει το επόμενο διήμερο, τόσο περισσότερη σωματική και ψυχική ηρεμία θα απολαύσεις. Αν πάντως ενδώσεις σε συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου ή τους γονείς σου, φροντίστε να κρατάτε ασπίδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Πρόταση: Δεν είναι ούτε ντροπή και σίγουρα όχι κατακριτέο να περιορίσεις σήμερα τις διασκεδάσεις και την κραιπάλη αν έχεις αφήσει εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις στην δουλειά σου. Προειδοποίηση: Όμως σίγουρα θα είναι ανόητο να κλείσεις τα μάτια σʼ αυτές και να τις αφήσεις προίκα για την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Δεν θα προλαβαίνεις τίποτα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, αφού το μυαλό σου δεν είναι στη θέση του σήμερα και γκαρίζει «Γιατί με βασανίζεις με νούμερα, επικοινωνίες και έγγραφα στη δουλειά! Θέλω ανανέωση!», άκουσε το κι εσύ και τέλειωνε γρήγορα για να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Λοιπόν επειδή παραέγινε το αστείο με τους/τις ευαίσθητους/ες Καρκίνους που κυκλοφορούν με μια τεράστια ροζ καρδούλα μέσα στον εγκέφαλο… Έχεις κάνει τόσες φορές το δρομολόγιο κόλαση – παράδεισος μέσα στις προσωπικές σου σχέσεις που δεν σε τρομάζει πια καμία συναισθηματική εμπλοκή όσο βαθιά κι αν είναι. Αν αυτές τις μέρες κάποιοι/ες εκεί έξω εκλαμβάνουν αυτή τη συναισθηματική δύναμη σαν ρομαντισμό, τότε μάλλον έχουν άχυρα στο κεφαλάκι τους. Donʼt even bother…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πρόταση: Μετά από ένα διήμερο που θα ήθελες να περάσει για πάντα στη λήθη, η διάθεση σου σήμερα επανέρχεται στην κανονική της στάθμη. Ευκαιρία νʼ αγκαζάρεις το αμόρε ή έναν/μια καλό/ή φίλη και να ξεκινήσετε χωρίς πλάνο μέσα στη ξελογιάστρα νυχτερινή πόλη… Προειδοποίηση: … κι αν ο/η φίλος/η είναι εξαιρετικά γοητευτικός/η; Χμ, πρόσεξε τι λες και κυρίως τι νομίζεις ότι καταλαβαίνεις. Η γκάφα είναι πάντα ένα βήμα μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι δεδομένο πως κάθε άλλο παρά έχεις όρεξη να αφιερώσεις την ξέφρενη εγκεφαλική σου δραστηριότητα μόνο για να οργανώσεις θέματα της δουλειάς σου που έχουν μείνει πίσω. Όμως τελικά το πιο δύσκολο πράγμα μέρες σαν τη σημερινή (κι αυτές που θα ακολουθήσουν) είναι να ξεφύγεις από τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν επιχειρήσεις νʼ αφιερώσεις τον περισσότερο χρόνο αυτού του διημέρου για τον εαυτό σου και μόνο, θα νιώθεις μοναξιά. Αν επιχειρήσεις να τον περάσεις με τον/την σύντροφο σου ή παρέα, τότε θα νιώθεις πως παραμελείς εσένα. Όχι δεν είσαι τρελός/η. Απλά λίγο περισσότερο Ζυγός απʼ ότι συνήθως!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πρόταση: Αφιέρωσε χρόνο σʼ εσένα, το σπίτι σου, τους οικείους σου και μην τρέχεις αριστερά και δεξιά σήμερα σε αναζήτηση προκλήσεων και περιπετειών… Προειδοποίηση: … πρόσεξε μόνο μην πέσεις στην παγίδα να σε ζαλίσουν οι λίγοι κοντινοί σου άνθρωποι με ένα συρφετό προβλημάτων και ανασφαλειών. Όχι άλλες (νέες) σκοτούρες για λίγες ώρες!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πρόταση: Όταν έχεις τόση νευρικότητα και ανάγκη για επικοινωνία, είναι επακόλουθο να μην βρίσκεις ησυχία. Απʼ το να στριφογυρίζεις μόνος/η στο κρεβάτι, εκμεταλλεύσου την ενέργεια σου και προσέφερε στον εαυτό σου λίγο περισσότερο χρόνο διασκέδασης. Προειδοποίηση: Πρόσεξε μόνο γιατί η παραπάνω πρόταση δεν αναιρεί το γεγονός πως στον εργασιακό σου χώρο θα εξακολουθήσει ο γνωστός πανικός της Παρασκευής…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν αποκλείεται να απαλλαχθείς τις επόμενες μέρες από ένα οικονομικό βάρος ή να προκύψει ένα έξτρα εισόδημα από εκεί που δεν το περιμένεις. Καλά νέα για τον προϋπολογισμό αρκεί να μην παρασυρθείς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα έχεις το δικαίωμα (ή την υποχρέωση κατʼ εμέ) να ασχοληθείς μόνο με δικά σου προβλήματα, να ολοκληρώσεις καθυστερημένες εργασίες ακόμη και να διασκεδάσεις ξεχνώντας για λίγες ώρες τη ρουτίνα που σε έχει πλακώσει σαν πάπλωμα από μπετόν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, σε παρακαλώ μην ονειροπολείς σήμερα όλη τη μέρα στη δουλειά. Ναι, το ξέρω πως είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε πράγματα που δεν σʼ ευχαριστούν, όμως δεν είναι λύση η απόρριψη και η φυγή.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET