ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/01/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η προσωπική δράση περνά σε δεύτερη μοίρα και κεφάλι παίρνουν οι συζητήσεις, οι σκέψεις, η επικοινωνία με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μέρες κατάλληλες για επίλυση ανοιχτών ζητημάτων στη σχέση με τον/την σύντροφο σου αλλά και σε συνεργασίες. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Προφανώς και δεν μπορείς νʼ ανακαλύψεις το ανώτερο […]

Neopolis Team

18 Ιανουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η προσωπική δράση περνά σε δεύτερη μοίρα και κεφάλι παίρνουν οι συζητήσεις, οι σκέψεις, η επικοινωνία με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μέρες κατάλληλες για επίλυση ανοιχτών ζητημάτων στη σχέση με τον/την σύντροφο σου αλλά και σε συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προφανώς και δεν μπορείς νʼ ανακαλύψεις το ανώτερο πνευματικό νόημα του να δουλεύεις 15 ώρες τη μέρα και να ζεις την απόλυτη σωματική και νοητική εξάντληση για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Αυτό δεν σημαίνει όμως πρέπει να τα παρατήσεις κιόλας! Μη σταματάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι αυτή η μουνταμάρα που επανέρχεται συνεχώς, είναι κι αυτή η αίσθηση πως ο αυθορμητισμός σου έχει μείνει από λάστιχο και δεν το κουνάει ρούπι από τα σκοτάδια του μυαλού σου. Ευτυχώς που οι υποχρεώσεις δεν σταματούν κι έτσι ξεχνιέσαι λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Για τις επόμενες μέρες μπαίνεις σε λειτουργία δημιουργικής ανασύστασης της καθημερινότητας σου. Αν ψάχνεις για σπίτι, είναι καλή εποχή. Αν αναζητάς εργασία, τώρα έχεις το θάρρος και την τόλμη να σταθείς σ’ οποιαδήποτε συνέντευξη. Και αλίμονο σ’ όποιον/α σε τσαντίσει όλο αυτό το διάστημα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δεν φταις εσύ που το μυαλό σου έχει αυτονομηθεί και προβάλλει αρνητικές σκέψεις σε κάθε πρόταση που ακούς και σε κάθε συζήτηση που κάνεις. Φταις όμως που αφήνεις μόνο το μυαλό σου να παίζει μπάλα και δεν ακούς τη ριμάδα την καρδιά σου που ξεφωνίζει πως έχεις ανάγκη από ρίσκο στην προσωπική σου ζωή και όχι από περισσότερο φόβο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θεωρώ τουλάχιστον σουρεάλ σκηνή να βρίσκεσαι τις επόμενες μέρες μπροστά από μια τηλεόραση, βλέποντας ελληνικές ή (προσφάτως) τούρκικες σαπουνόπερες και να μασαμπουκώνεις ταυτόχρονα σοκολάτες με το κιλό… Είπαμε να γίνεις λίγο πιο εσωστρεφής και να σοβαρέψεις, αλλά εσύ καταλήγεις να μεταμορφώνεσαι σε Καρκίνο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πάμε μαζί βαθιές ανάσες! Εισπνοή. Εκπνοή. Εισπνοή. Εκπνοή. Μετά από αρκετές μέρες απόλυτης εργασιακής τρέλας, μπορείς επιτέλους να πεις πως έχεις διάθεση να αφιερώσεις, χωρίς φόβο και πολύ πάθος, χρόνο για εσένα και τα πράγματα που αγαπάς. Και μην σε δω να κοιτάς το επαγγελματικό email στον ελεύθερο χρόνο σου, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι από αυτές τις μέρες που νομίζεις πως είσαι ένας μικρός εξωγήινος, ένας επισκέπτης σʼ αυτό τον πλανήτη που όλοι σκέφτονται ανούσια και κοντόφθαλμα. Αν θυμόσουν που είχες κρύψει κι αυτό το διαστημόπλοιο να έφευγες μακριά…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές φορές το να στηρίζουμε ή να ακούμε ή να ασχολούμαστε με τα προβλήματα των φίλων μας είναι η πιο αφόρητα κουραστική δουλειά του πλανήτη. Και ναι, σήμερα είναι μια από αυτές της μέρες που όλοι/ες οι φίλοι/ες σου νομίζουν ότι είσαι ο προσωπικός τους ψυχαναλυτής/ψυχαναλύτρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν πριν από μερικούς μήνες έλεγες «Αλήθεια, δεν μπορώ να δουλέψω περισσότερο», τότε πλέον πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος/η που έχεις υπερβεί τα όρια σου… Χμ, δεν έπιασε η μπλόφα, ε; Δεν αισθάνεσαι ακριβώς περήφανος/η. Μάλλον παγιδευμένος/η σε μια στείρα πραγματικότητα; Ξέρεις τι λένε. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες θα σου βγαίνει φυσικά να κάνεις ειρήνη με μέλη της οικογένειας σου που είτε προσπαθείς να κατευθύνεις και να ελέγξεις ή που προσπαθούν εκείνοι/ες να ελέγξουν ή να πατρονάρουν εσένα. Είναι τόσο απλό αυτό που πρέπει να πεις (ή να καταλάβεις): «Όπως έχεις δικαίωμα εσύ να κάνεις λάθος επιλογές, έτσι έχω δικαίωμα να τις κάνω και εγώ. Οικογένεια σημαίνει με στηρίζεις στο λάθος και όχι με φυλακίζεις μακριά από αυτό.»

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είναι από αυτές τις μέρες που δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Η παραμικρή παρατήρηση, πρόκληση, εντολή που θα σου δώσει κάποιος/α (ακόμη κι αν αυτός/η είναι ο/η προϊστάμενος/η σου), γίνεται αφορμή είτε για να ξεσπάσεις με αδιανόητη ένταση, είτε να πέσεις σε βαθιά βαρυθυμία γιατί (για ακόμη μια φορά) θα έχεις καταπιεστεί.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET