ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/01/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, φυσικά και σε συμφέρει να πέσεις τώρα με τα μούτρα στη δουλειά και να προετοιμάσεις/οργανώσεις/διευθετήσεις με ταχύτητα την ρουτίνα σου. Κάνε τον παρορμητισμό σου πλεονέκτημα τη στιγμή που όλοι/ες γύρω σου φαίνονται να κινούνται με χρονοκαθυστέρηση και νωχέλεια. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αυτές τις μέρες διακατέχεσαι από μια συμπαγή εσωτερική […]

Neopolis Team

18 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, φυσικά και σε συμφέρει να πέσεις τώρα με τα μούτρα στη δουλειά και να προετοιμάσεις/οργανώσεις/διευθετήσεις με ταχύτητα την ρουτίνα σου. Κάνε τον παρορμητισμό σου πλεονέκτημα τη στιγμή που όλοι/ες γύρω σου φαίνονται να κινούνται με χρονοκαθυστέρηση και νωχέλεια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αυτές τις μέρες διακατέχεσαι από μια συμπαγή εσωτερική ηρεμία ακόμη κι αν οι απαιτήσεις στο εργασιακό περιβάλλον γίνονται πιο φορτικές από ποτέ κι ο κόσμος εκεί έξω κρύβει δύο σουβλερούς κυνόδοντες κάτω από γοητευτικό χαμόγελο του.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε ξέρεις καλύτερα από τον καθένα/την καθεμιά πως δεν υπάρχει καλύτερο αφροδισιακό από το χιούμορ. Άρα τα μυστικά που εγγυώνται την επιτυχία σήμερα είναι: αυτοσαρκασμός, αποκαλύψεις για το σεξουαλικό σου παρελθόν, πρόστυχα υπονοούμενα, βρώμικα ανέκδοτα. Το φόρτε σου δηλαδή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
“Δεν θα περάσω ακόμη ένα βράδυ μόνος/η μου με DVD και πίτσες!” μπορείς να επαναλαμβάνεις φωναχτά κάθε 10 λεπτά σήμερα, ακόμη κι αν σε περάσουν όλοι για τρελό/η. Σκέψου και τις παραπανίσιες θερμίδες; Πως θα βγεις στην παραλία; (Θεέ μου πόσα ακόμη κλισέ θα σκεφτεί ο αστρολόγος για να ξεκολλήσεις από τον καναπέ;)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Κάθε φορά το ίδιο πρόβλημα: πως θα συνεφέρουμε τα Λιοντάρια από τη μελαγχολία της ρουτίνας. Ευτυχώς σήμερα με πολύ άμεσο και δυσάρεστό τρόπο θα καταλάβεις πόσο σύνθετο έχει γίνει το πρόβλημα της σωτηρίας του προϋπολογισμού σου και θα προσγειωθείς. Με απλά λόγια: δουλεύουμε τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, επειδή είναι δεδομένο πως σήμερα από το πρωί η λίμπιντο σου θα χτυπάει κόκκινο, η φαντασία σου θα οργιάζει και θα προκαλείς με dirty talk όποιον έχει την ικανότητα να σου προσφέρει ικανοποίηση, κάνε μας μια μεγάλη χάρη: Μη μείνεις στα λόγια και τη φαντασία σήμερα, γιατί η αυριανή σου γκρίνια δεν θα αντέχεται!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Εδώ και μερικές μέρες η έλλειψη ενθουσιασμού σου έχει γίνει μια παγιωμένη αλλά ανεκτή πραγματικότητα. Εκτός ίσως από σήμερα που κάθε άλλο παρά μπορείς νʼ ανεχτείς ακόμη μια μέρα καρμπόν με όλες τις υπόλοιπες 364 του χρόνου. Όταν η μελαγχολία μετατρέπεται σε θυμό κι ο θυμός σʼ οργή, είναι ζήτημα ωρών να ξεσπάσει η καταιγίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Τις τελευταίες μέρες ίσως νιώθεις πάλι να σε γραπώνουν από το λαιμό οι εσωτερικές σου φοβίες αλλά και οι κριτικές-ξυράφια που ασκείς στον εαυτό σου για τις επαγγγελματικές επιλογές σου. Ευχάριστα νέα για σήμερα τουλάχιστον: το μυαλό σου καταφέρνει να ξεφύγει από τη γωνία του ρινγκ και επιτελείς στο έπακρο όλες τις στάνταρ λειτουργίες και υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν υπάρχουν ακόμη άλυτα προβλήματα με συναδέλφους σου πρέπει να λυθούν άμεσα. Αν έχεις ιδέες ή προτάσεις για την δουλειά σου ή το ρόλο σου σʼ αυτή, τώρα πρέπει να τις μάθουν όσοι είναι πάνω από εσένα στην ιεραρχία. Με το να κοιτάς την οθόνη του υπολογιστή περιμένοντας να λυθούν μόνα τους αυτά τα ζητήματα απλά σπαταλιέσαι…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μπορεί να μην αφήνεις τον εαυτό σου να το δείξει αλλά είσαι ένα πλάσμα με τόσα αποθέματα πάθους/ενέργειας/σεξουαλικότητας που σίγουρα εκπλήσσεις τους/τις περισσότερους/ες όταν πλέον αρχίζουν και σε γνωρίζουν καλύτερα. Γιατί λοιπόν δεν αφήνεις να σε γνωρίσει και κανένας άνθρωπος παραπάνω και συνεχίζεις με το ζόρι να επιμένεις στις ίδιες αδιέξοδες σχέσεις; Ε; Ε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σου τη σπάνε τα όρια που σου επιβάλλονται από έξωθεν. Δεκτό, δεν θα ήσουν Υδροχόος αν γινόσουν κάθε φορά έρμαιο των παρατηρήσεων του/της κάθε τυχάρπαστου/ης. Σήμερα όμως χρειάζεται ένας μεγαλύτερος βαθμός διαλλακτικότητας αν δεν θες να γίνεις μπίλιες με τον/την σύντροφό σου ή κάποιον/α καλό/ή φίλο/ή. Βάλε τα δυνατά σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, ακόμη και αν βιώνεις σύνδρομο στέρησης ρομαντικών ταινιών, ακόμη και αν λιγουρευτείς ένα οικογενειακό παγωτό σοκολάτα ή μια τούρτα σοκολατίνα, ακόμη και αν θέλεις να βάλεις στο repeat το I will always love you, αντιστάσου! Το ξέρεις πως αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις πως κατρακυλάς στην απομόνωση. Ξετίναξε από πάνω σου την κυκλοθυμία και βγες έξω να σε χτυπήσει φρέσκος αέρας! Με παρέα φυσικά!

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET