ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 17/12/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μερικές φορές είναι τα πολύ απλά πράγματα που μπορούν να καθορίσουν την εξέλιξη της μέρας μας. Ένα πρωινό όπως το θες ή να πιεις με ηρεμία την πρώτη γουλιά του καφέ σου και να υποσχεθείς στον εαυτό σου πως δεν θα ασχοληθείς με προβλήματα άλλων. Αυτά μπορούν να περιμένουν από αύριο. […]

Neopolis Team

17 Δεκεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μερικές φορές είναι τα πολύ απλά πράγματα που μπορούν να καθορίσουν την εξέλιξη της μέρας μας. Ένα πρωινό όπως το θες ή να πιεις με ηρεμία την πρώτη γουλιά του καφέ σου και να υποσχεθείς στον εαυτό σου πως δεν θα ασχοληθείς με προβλήματα άλλων. Αυτά μπορούν να περιμένουν από αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν έχεις αναβάλει εδώ και καιρό ξεκαθαρίσματα σε μερικές σχέσεις ή επαγγελματικές σου συνεργασίες σήμερα είναι η μέρα για να το επιχειρήσεις! Δεν θέλει σκέψη, δράση θέλει Ταύρε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν θέλεις να σε εξαναγκάσουν πάλι σήμερα να ξεσπάσεις πάνω σε φίλους, γνωστούς κι αγνώστους. Για αλλαγή ρε παιδί μου θέλεις να περάσεις μια μέρα ήρεμος/η και όχι μέσα στη παράνοια των αντιδικιών. Ξέρεις κάτι; Θα το καταφέρεις, αρκεί να κατανοήσεις πως το ν’ αγνοείς τις προκλήσεις των άλλων δεν είναι υποχώρηση – είναι εμφατική νίκη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μπορεί να σε έχουν συνηθίσει στο χώρο εργασίας σου με τις δαγκάνες σου κατεβασμένες και πάντα έτοιμο/η να βοηθήσεις τους πάντες. Σήμερα καλό θα ήταν να φάνε όμως μερικές τσιμπιές από τις ατσάλινες αυτές δαγκάνες. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή…;)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τις περισσότερες φορές μάχεσαι με τους γύρω σου γιατί δεν ξεχνάς το σημαντικότερο όπλο σου, το να εκφράζεις τις απόψεις σου με το θράσος ενός μικρού παιδιού (άντε ν’ αλλάξεις μυαλό σ’ ένα junior!). Από σήμερα θα γλιτώνεις πολλές εντάσεις αν εντάξεις στο λεξιλόγιο σου το “Δεν θέλω!”. Κι αν σε ρωτάνε γιατί, να απαντάς ευθαρσώς: “Γιατί έτσι αισθάνομαι!”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

«Ρε δεν με περατάτε στην ησυχία μου λέω εγώ, που την είδατε όλοι ξαφνικά δάσκαλοι, νομοθέτες και βασιλιάδες!» φέρεται να ξεφώνισε σήμερα το πρωί στο γραφείο εξαγριωμένος Παρθένος που τον άρπαξαν από τη μούρη με το καλημέρα για να του/της κάνουν παρατηρήσεις. Ακολουθείς το παράδειγμα του πιστά και αμετάβλητα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν υπάρχει χειρότερο είδος ανθρώπου από αυτό που θέτει την αγάπη σαν επιχείρημα για να αξιώσει συγχώρεση. Σαν Ζυγός ξέρεις πως η συγχώρεση δεν αξιώνεται, προσφέρεται και μαζί της έρχονται συνέπειες. Έχε το στο μυαλό σου αυτό για τις επόμενες μέρες αν βρεθείς ή βρίσκεσαι ήδη σε μια τέτοια περίσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Να πάνε στο διάβολο και τα λεφτά και η αγωνία για το αύριο! Σιγά μην χάσεις και τον ύπνο σου και την υγεία σου για να αγχώνεσαι για κάτι που είναι προγραμματισμένοι να αγαπάνε οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι! Στο κάτω κάτω εσύ ξέρεις πώς να συντηρείσαι και να επιβιώνεις όταν αυτοί τα βλέπουν όλα σκούρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μια σου και μια μου – αυτό πρέπει να είναι το δόγμα σου τις επόμενες μέρες για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Υποχωρούσες εσύ για ένα διάστημα; Καιρός να κάνουν οι γύρω σου μερικές (έστω μικρές) υποχωρήσεις για να νιώσεις κι εσύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι πολύ δύσκολο να αισθάνεσαι πως κουβαλάς πάνω σου ενέργεια σε μέγεθος βόμβας μεγατόνων και να μην ξέρεις προς τα πού να την διοχετεύσεις. Σήμερα σίγουρα είσαι ανεξάντλητος/η στο χώρο εργασίας σου και μαζί με όσες υποχρεώσεις καταφέρεις να κλείσεις, θα ανοίξεις και μερικούς καυγάδες. Μαζί με τα ξερά θα καούν και μερικά χλωρά, τι να κάνουμε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάθε φορά, σε κάθε σχέδιο και κάθε όνειρο για το μέλλον, υπάρχει μια μικρή φωνούλα στο κεφάλι κάθε Υδροχόου που του λέει “Δεν μπορείς να κερδίσεις!”. Είναι αυτή η ίδια φωνή που θα γίνει το καύσιμο για να πετύχει, αλλά τις μέρες που υπερισχύει (σαν τη σημερινή) αισθάνεσαι λες και σ’ έχουν πετάξει σ’ ένα λευκό κελί. Και θες να αποδράσεις! Να δραπετεύσεις! Ή μπορείς να περιμένεις μέχρι ν’ ανοίξει η πόρτα. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στο πολεμάω και το καταστρέφω: η υπομονή. Τι επιλέγεις λοιπόν;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Έχεις δώσει πολλά δικαιώματα στο χώρο εργασίας σου τελευταία. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει χαθεί για πάντα η επαγγελματική περσόνα που σε βοήθησε να φτάσεις ως το σημείο που βρίσκεσαι. Από σήμερα κάνε όλη σου την συναισθηματική καταπίεση και ερωτική λειψυδρία, θέληση και τσαμπουκά στον χώρο εργασίας σου!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET