ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 17/11/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Επιτέλους ξυπνάς από σήμερα! Αρκετά άφησες τόσες μέρες να σʼ επηρεάζει ο/η κάθε τυχάρπαστος/η με τις ανοησίες που κουβαλούσαν στο κεφάλι τους. Απλά δεν ασχολείσαι και σʼ αρέσεις! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως αρκεί να μείνεις μόνος/η σου για πέντε λεπτά για […]

Neopolis Team

17 Νοεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επιτέλους ξυπνάς από σήμερα! Αρκετά άφησες τόσες μέρες να σʼ επηρεάζει ο/η κάθε τυχάρπαστος/η με τις ανοησίες που κουβαλούσαν στο κεφάλι τους. Απλά δεν ασχολείσαι και σʼ αρέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως αρκεί να μείνεις μόνος/η σου για πέντε λεπτά για να ξυπνήσουν όλες οι φοβίες σου). Φρόντισε συνεπώς τις περισσότερες ώρες της ημέρας να τις περάσεις με καλή φιλική παρέα. Εκτός και αν είσαι σε σχέση – σ’ αυτή την περίπτωση ξέρεις τι να κάνεις….

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, με το “καλημέρα” το κλίμα στη δουλειά μυρίζει μπαρούτι. Δεν μασάς όμως! Όποιος/α νομίζει πως θα γίνεις ο εύκολος στόχος για να εξαπολύει τα πυρά του/της ας ετοιμάζεται και για μια ομοβροντία πυρών από μέρους σου. Άντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει μερικοί/ες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι μέρες που έρχονται φέρνουν μαζί τους ένα αίσθημα παράξενο – σαν να νιώθεις παγιδευμένος/η μέσα στο σώμα σου ή/και τη ρουτίνα σου και θες να κάνεις κάθε είδους τρέλες. Ναι, επιθυμείς θες να ξεπεράσεις μερικούς από τους εσωτερικούς σου φόβους, κι όταν το καταφέρνεις αυτό είσαι θανατηφόρα γοητευτικός/η.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Και πάμε πάλι; Ναι, θες κάτι καινούργιο στη ζωή σου ερωτικά ή να ανανεώσεις τη σχέση στην οποία ήδη βρίσκεσαι προσθέτοντας της ένταση, έξαψη και περισσότερο σεξ! Και μετά έρχεται αυτό το ^*&%$#%^ παρελθόν (στην πρώτη περίπτωση) ή τα μυστικά που φυλάς και είναι καλύτερο να μην τα ξέρει ο/η άλλος/η (στη δεύτερη περίπτωση) και σε βάζουν σε πολεμική σύρραξη με τη καρδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Για πόσο καιρό μπορεί ένας/μια Παρθένος να κρατά μέσα του θυμό/ένταση/ψυχολογική πίεση; Πρακτικά, αν θέλει, μπορεί νʼ αντέξει μέχρι να σπάσει σωματικά και ψυχολογικά. Όμως επειδή πήρες δύο χρόνια με τον Κρόνο το μαθηματάκι σου, πλέον δεν πέφτεις στις ίδιες παγίδες. Διαολοστέλνεις με την παραμικρή αφορμή. Μη μασάς πουθενά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Από τη φύση σου πιστεύεις τόσο πολύ στη ισότητα μέσα σε μια σχέση που, παραπάνω από μια φορές, έχεις κατηγορηθεί πως είσαι ψυχρός/η ή αδιάφορος/η. Τις μέρες που έρχονται ίσως ακούσεις ακόμη ένα σχετικό κήρυγμα από την οικογένεια σου ή το σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως έτσι προκαλείς τσακωμούς (ναι, από αυτούς που σιχαίνεσαι) γιατί συχνά η ισότητα που τόσο αγαπάς δεν είναι παρά μια άμυνα για να μην αφήνεσαι να σε γνωρίσει κάποιος/α σε βάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

«Εγώ αποφασίζω, εγώ ορίζω, εγώ επιλέγω!», να ποια είναι τα τρία ρήματα των επόμενων ημερών! Γιατί αρκετά υποχώρησες, προβληματίστηκες και ασχολήθηκες με προβλήματα άλλων αυτές τις μέρες. Γιατί στη τελική έτσι σʼ αρέσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν κάποιος/α προσπαθούσε να διεισδύσει στο μυαλό σου σήμερα, θα αναζητούσε με αγωνία την έξοδο κινδύνου από το πρώτο λεπτό. Η παραμικρή παρανόηση, ένταση ή παρατήρηση στη δουλειά, ενεργοποιεί τέτοιες τάσεις φυγής και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, που αδυνατώ να προβλέψω τις αντιδράσεις σου. Άρα το ερώτημα που τίθεται είναι: Μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ναι θα ήταν χρήσιμο σήμερα να ξεσκάσεις, να δεις λίγο παραπάνω κόσμο, να αισθανθείς πως η ζωή δεν είναι μόνο υποχρεώσεις και προβληματισμοί. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Όσο πιο καλά περάσεις σήμερα, τόσο περισσότερο θα αισθάνεσαι πως έχεις αφήσει να περάσει πολύτιμος χρόνος στην προσωπική σου ζωή. Κι αυτό ποτέ δεν είναι καλό…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν σταματήσεις έστω και για δέκα λεπτά σήμερα για να σκεφτείς πως έχουν περάσει οι τελευταίες εβδομάδες εργασιακού πανζουρλισμού, μάλλον θα αποκτήσεις τέτοια νεύρα με τον εαυτό σου που δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Οπότε δούλευε και μη ερεύνα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η απουσία (ενός/μιας συντρόφου) είναι τραύμα – κανείς/καμιά Ιχθύς δεν θα διαφωνήσει. Μερικές φορές μάλιστα νομίζεις ότι το έχεις επουλώσει ενώ στην πραγματικότητα έχει γίνει μια κρυφή πληγή. Αν τις επόμενες μέρες ανακαλύψεις πως έχεις ένα τέτοιο κι εσύ, μην πέσεις πάλι στα Τάρταρα αλλά κάνε το τραύμα καύσιμο, την απουσία όχημα και ξεκίνα από την αρχή να βρεις αυτό που σου αξίζει (ή να το ξανακερδίσεις).

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET