ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 17/08/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν και το οικονομικό άγχος σου προξενεί μόνιμο πονοκέφαλο, καταφέρνεις συνήθως να μην επηρεάζει την αποδοτικότητα σου. Όμως σήμερα γίνεται η κύρια αιτία για το κακό σου κέφι. Το στοίχημα είναι να βγάλεις το πρώτο μισό της ημέρας χωρίς παράπλευρες απώλειες. Μετά φτιάχνει το κέφι σου… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Το […]

Neopolis Team

17 Αυγούστου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν και το οικονομικό άγχος σου προξενεί μόνιμο πονοκέφαλο, καταφέρνεις συνήθως να μην επηρεάζει την αποδοτικότητα σου. Όμως σήμερα γίνεται η κύρια αιτία για το κακό σου κέφι. Το στοίχημα είναι να βγάλεις το πρώτο μισό της ημέρας χωρίς παράπλευρες απώλειες. Μετά φτιάχνει το κέφι σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Το ιδανικό θα ήταν να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα στο φλερτ (ή χρόνο με τον/την σύντροφο σου) και λίγη προετοιμασία σχετικά με τη δουλειά σου για την εβδομάδα που έρχεται. Ναι, ναι δεν την γλιτώνεις τη γκρίνια. Από την άλλη, και μόνο το γεγονός πως υπάρχει κάποιος/α που γκρινιάζει που δεν έχει την αποκλειστικότητα του χρόνου σου, πρέπει να σε κάνει να χαμογελάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μερικές φορές μπαίνεις σε ατέρμονες συζητήσεις μόνο για να αποπροσανατολίσεις τους πάντες από αυτό που πραγματικά σε απασχολεί. Να για παράδειγμα σήμερα μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να συζητά με κάποιον/α για τη δουλειά σας, ενώ αυτό που θα ήθελες είναι να του/της πεις τι αληθινά αισθάνεσαι για αυτόν/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ναι, η αλλοπρόσαλλη διάθεση σου θα κάνει την εμφάνιση της πάλι. Όμως ευτυχώς αυτή τη φορά δεν ακολουθεί θλίψη και απομόνωση. Το αντίθετο μάλιστα, η εσωτερική ηρεμία σου σε αιφνιδιάζει ευχάριστα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι μια από αυτές τις περιόδους που στρέφεις την προσοχή προς τα μέσα σου, προσπαθείς να βγάλεις μια άκρη με το συναισθηματικό σου χάος (καλή τύχη!). Όμως πως γίνεται κάθε φορά που θες να ασχοληθείς μʼ εσένα να σκάνε όλοι οι πειρασμοί ένας πίσω από τον άλλο; Το φλέγον ερώτημα των επόμενων ημερών είναι: θα αντισταθείς;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα να καταλάβεις το νόημα. Όσο περισσότερο διπλωματικός/η είσαι και προσπαθείς να δικαιολογείς εξάρσεις/εντάσεις/κουλές συμπεριφορές συναδέλφων σου, τόσο καταλήγεις στο τέλος να κάνεις δουλειές για 45 άτομα. Όσο πιο αποστασιοποιημένος/η γίνεσαι όμως και δεν μιλάς σε κανένα/καμία, τόσο σε εξωθούν στην απομόνωση. Αν δεν βάλεις συγκεκριμένα όρια τώρα, αυτό θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες. ΟΚ?

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, δεν είναι καθόλου κακό να θέλεις να σε προσέχουν, να σου δείχνουν οι γύρω σου, έστω με μικρές κινήσεις, πως είσαι σημαντικός συγγενής/συνεργατής/φίλος και να ακούς το «Σʼ αγαπώ» από δύο λατρεμένα χείλη. Κακό είναι να πέφτεις σε απελπισία αν δεν συμβαίνει όσο συχνά θα ήθελες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέρες σαν τη σημερινή έχεις ανάγκη να κλειστείς στο δωμάτιο σου ή τον προσωπικό σου χώρο και μέσα στην απόλυτη ησυχία να αφουγκραστείς τη σκέψη σου (ή το ένστικτό σου), να σκεφτείς τη ζωή σου, να κρίνεις την πραγματικότητα σου. Κάνʼ το λοιπόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μοιάζεις λίγο με τον Κύρο Γρανάζη σήμερα. Αν κάποιος συνέδεε με το κεφάλι σου δύο καλώδια και ένα λαμπτήρα, η ταχύτητα των σκέψεων σου θα παρήγαγε αρκετό ρεύμα για να φωτίσει ένα μικρομεσαίο σαλόνι. Τι μπορεί να σε σκοτίζει τόσο; Μα το αιώνιο δίλημμα για το επαγγελματικό σου μέλλον: Να μείνω ή να φύγω; Να τα πω έξω από τα δόντια ή να περιμένω λίγο ακόμη;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ξαφνικά αγχώνεσαι με όλα. «Είμαι αρκετά καλός/η; Θα προλάβω το deadline στη δουλειά; Μήπως δεν αφιερώνω χρόνο στον άνθρωπο μου; Μήπως να κοιμάμαι λιγότερο;» Αιγόκερε στοπ! Μήπως να ρίξεις ένα χαστούκι στον εαυτό σου για να επανέλθεις στην πραγματικότητα; Ναι, αυτή που λέει πως πάντα πετυχαίνεις τους στόχους σου παρά τις δυσκολίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι υπέροχη η αίσθηση να νιώθεις τόσο έντονα ο εαυτός σου, να περπατάς στο δρόμο και να αισθάνεσαι υπέροχα μα το σώμα σου, το ρούχα που φοράς, τη διάθεση που κουβαλάς. Να μην υπήρχαν κι αυτά τα υπολείμματα επαγγελματικού άγχους νʼ ανοίγουν λακούβες στο δρόμο, θα μιλάγαμε για καταπληκτικές μέρες!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πόσο ευχαριστημένος/η θα ήσουν τελικά αν όλοι/ες εκεί έξω σου έλεγαν αυτό που θέλεις να ακούσεις και όχι την αλήθεια. Αρχικά θα έλεγες πως οι προσευχές σου δικαιώθηκαν, αλλά για πόσο καιρό θα άντεχες το ψέμα; Να σκέφτεσαι αυτή την ερώτηση αυτές τις μέρες κάθε φορά που δυσανασχετείς από κάτι που ακούς. Δεν μπορείς να έχεις μόνο ευτυχισμένες αλήθειες. Δεν λειτουργεί έτσι.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET