ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 17/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικώς βρίσκεσαι σε μια μίνι ψυχολογική καταστολή στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Απόλυτα παραπλανητικό για τους γύρω σου αυτό, γιατί θα ανακαλύψουν πως όταν πάνε να σε καταπιέσουν, να σου την πουν ή να σου φορτώσουν ευθύνες γίνεσαι τέτοιο θηρίο ανήμερο που καλά θα κάνουν να ψάξουν σπηλιά να κρυφτούν. ΤΑΥΡΟΣ […]

Neopolis Team

17 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικώς βρίσκεσαι σε μια μίνι ψυχολογική καταστολή στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Απόλυτα παραπλανητικό για τους γύρω σου αυτό, γιατί θα ανακαλύψουν πως όταν πάνε να σε καταπιέσουν, να σου την πουν ή να σου φορτώσουν ευθύνες γίνεσαι τέτοιο θηρίο ανήμερο που καλά θα κάνουν να ψάξουν σπηλιά να κρυφτούν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τις επόμενες η ερωτική διάθεση είναι στο φουλ – μπορείς να ρισκάρεις, να παίξεις, να αποκαλύψεις με όλους τους πιθανούς (και απίθανους τρόπους) το πώς νιώθεις σε όποιον/α σʼ ενδιαφέρει ή νʼ ανακαλύψεις ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Όσοι/ες είναι σε σχέση, καιρός να λύσετε μια και καλή τα μικροπροβλήματα που έχουν μαζευτεί με μια ειλικρινή κουβέντα που θα καταλήξει… στο κρεβάτι βεβαίως βεβαίως…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Για αρκετούς/ες Δίδυμους οι επόμενες μέρες πιθανό να φέρουν μια καλή επαγγελματική προοπτική. Εξίσου πιθανόν είναι οι εργαζόμενοι/ες Δίδυμοι να αποδεσμευθούν από το τεράστιο άγχος που τους δημιουργούσαν οι επικρατούσες συνθήκες στο χώρο εργασίας τους. Συμπέρασμα: πνέει έστω και για λίγο φρέσκος, δροσερός αέρας στον επαγγελματικό στίβο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Όταν μια ευκαιρία δεν προκύπτει δεν εγκαταλείπουμε! Την δημιουργούμε μόνοι/ες μας! Που; Μα που αλλού; Στον ερωτικό στίβο; Για να δελεάσεις τον/την άλλο/η δεν χρειάζεται να προσπαθείς να μεταμορφωθείς σε κάτι που νομίζεις πως του/της αρέσει. Απλά να δείξεις πόσο εντάξει νιώθεις που είσαι εσύ. (Ναι, μπορείς και να το προσποιηθείς αν δεν το νιώθεις! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα μωρό μου…)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έλα! Έλα! Μην ντρέπεσαι! Παραδέξου το. Θες να ρίξεις μερικές μπουνιές σε 2-3 συναδέλφους σου σήμερα. Έτσι για να μπουν στη θέση τους. Γιατί ρε γαμώτο να μην έχεις την ίδια στάση και με εκείνον/η που σου έχει κάνει την καρδιά τρυπητήρι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Στην κόντρα απαντάς με κόντρα. Στην ηρεμία με ηρεμία. Στην ένταση με ένταση. Σήμερα φρόντισε να γίνεις ένας καθρέφτης που αντανακλά και ενισχύει ότι αρνητικό ή θετικό του πετάνε οι γύρω του. Αν μη τι άλλο, μερικοί/ες θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα, κι αυτό αρκεί για να γουργουρίζεις από ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, λίγο μαγκωμένο/η σε βλέπω σήμερα. Λίγο γκρίνια, λίγο διάθεση για μέσα και όχι για έξω, έτοιμος/η να ξεκινήσεις καυγάδες με τη παραμικρή αφορμή. Προς τη νύχτα πάντως φτιάχνει η διάθεση σου και ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, αν σε κυριεύσει μια διάθεση για ηρεμία, για περισσότερο χρόνο στο σπίτι, για μερικά χάδια περισσότερα (αν είσαι σε σχέση), μην της αντισταθείς κοιτώντας καχύποπτα από θα σκάσει το αναπάντεχο. Αφέσου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, μερικές φορές σκέφτομαι αν θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα να σου προτείνω τα αντίθετα από αυτά που πρέπει, αφού έτσι κι αλλιώς πάντα προσπαθείς να κάνεις το αντίθετο από αυτό που σου λένε. Θες να δοκιμάσουμε; Λοιπόν τις επόμενες μέρες δεν πρέπει να σε δει το σπίτι σου καθόλου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, αν και το πρώτο μισό της ημέρας θα θυμίζει κάτι από αγώνα ταχύτητας και θα τρέχεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που αποφάσισαν αυθαίρετα να προσγειωθούν πάνω σου, στο 2ο μισό το μόνο που έχεις ανάγκη είναι ησυχία! Να το ξαναπώ; Ησυχία! Και όχι φωνές, παράπονα ή συζητήσεις για “το μέλλον της σχέσης μας”…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι εξαιρετικά πιθανό αυτές τις μέρες να δεις επιτέλους τους οικονομικούς καρπούς των τόνων ιδρώτα που έχεις ρίξει τις τελευταίες εβδομάδες στον εργασιακό στίβο. Όμως ακόμη πιο σημαντικό απʼ αυτό είναι ότι πιθανότατα έχεις δημιουργήσει τόσο θετικές εντυπώσεις από την ποιότητα της δουλειάς σου που νέες προτάσεις/ευκαιρίες έρχονται κατά πάνω σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ετοιμάσου για σκληρό ροκ στις σχέσεις με συνεργάτες ή/και τον/την σύντροφο σου στο πρώτο μισό της ημέρας! Σταδιακά, από το μεσημέρι και μετά, επανέρχεται η ηρεμία στην αλληλεπίδραση σου με τους ανθρώπους. Α, και το σώμα σου χρειάζεται ξεκούραση άμεσα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET