Ημερήσια Πρόβλεψη – 17/05/2018


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πιθανές διέξοδοι για να εκτονώσεις την ψυχολογική ένταση της ημέρας: 1) γυμναστήριο μέχρι εξάντλησης, 2) σεξ μέχρι πρωίας ή 3) επιβίβαση στο πρώτο εύκαιρο πλοίο/αεροπλάνο/ΚΤΕΛ/ανεμόπτερο/ελικόπτερο και τα λέμε σε κανένα μήνα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να συνεννοηθείς με τους/τις συναδέλφους σου από ότι συνήθως. Τι λες να το εκμεταλλευτείς άμεσα και να λύσεις ΤΩΡΑ όποιο πρόβλημα έχει προκύψει στη μεταξύ σας σχέση; Σκέψου ότι έτσι θα περάσετε μια ήσυχη εβδομάδα… Επιτέλους…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Συναισθηματική ανανέωση για εσένα σημαίνει συχνή αλλαγή παραστάσεων, απόλυτη ειλικρίνεια στην επικοινωνία και όχι άλλες κουβέντες για το παρελθόν. Όποιος/α είναι μαζί σου θα κοιτάζει μόνο να είναι ευτυχής στο παρόν. Οι άλλοι/ες στη σπηλιά τους με ένα φορτηγό Zewa για να βγάλουν το Χειμώνα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αγάπης αγώνας άγονος; Όχι, δεν νομίζω! Όσο ξέρεις πως η καρδιά σου μπορεί ακόμη να βροντάει σαν ταμπούρλο των Ζουλού για κάποιον/α, ούτε η απόσταση, ούτε η απώλεια μπορεί να σου στερήσει το πώς ένιωσες και νιώθεις. Για μια φορά νιώσε τι ευλογία είναι που έζησες κάποιες στιγμές αντί να καταριέσαι που δεν κράτησαν!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Καθόλου δεν πρέπει να αποκλείεις αυτές τις μέρες έναν υπόγειο πόλεμο ανάμεσα σ’ εσένα και μερικούς/ες συναδέλφους ή τον/την προϊστάμενο/προϊστάμενη σου. Φαρμακερά βλέμματα, τεταμένη ευγένεια, ψυχρότητα. Κάτι ετοιμάζεις μου φαίνεται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Υποσχέσου στον εαυτό σου πως από εδώ και στο εξής θα κυνηγάς μόνο τους στόχους και τις φιλοδοξίες που ξέρεις πως θα σε κάνουν να φουσκώνεις σαν παγόνι από την υπερηφάνεια αν τους πετύχεις στο τέλος. Ποτέ ξανά πρωταγωνιστής/πρωταγωνίστρια στα όνειρα κάποιων άλλων που γίνονται ασφυκτικά καλούπια για την ψυχή σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, τι δεν πρέπει να κάνουμε αυτές τις μέρες είπαμε; Ναι, δεν θα είσαι εσύ αυτός/η που θα σπάει/θα υποχωρεί/θα κάνει το πρώτο βήμα για να αποκαθίσταται η επικοινωνία με συναδέλφους/συναδέλφους/φίλους. Κάτω τα χέρια από το κινητό, τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Προσπάθησε να αποκλείσεις από το μυαλό σου τις λέξεις χρήμα, αμοιβή, ποσοστά, φόρος, λογαριασμοί για το επόμενο διήμερο… Ναι, επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα για να το πετύχεις: από το να εκδράμεις σε μια παραλία/δάσος/λαγκάδι στη μέση του πουθενά, μέχρι να εξαντλήσεις σωματικά τον/την σύντροφο σου με μαραθώνιο σεξ μέχρι να ζητήσει έλεος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Για κάποιους/ες Τοξότες, αυτές οι μέρες θα παρέχουν άφθονες αφορμές για γνωριμίες με γοητευτικούς ανθρώπους (μια σχέση που ξεκινά αυτές τις μέρες έχει τα εχέγγυα να σου προσφέρει στιγμές ευτυχίας). Για άλλους/ες, ίσως γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε μια φιλική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Τέλος, υπάρχουν κι εκείνοι/ες που θα την βιώσουν εσωτερικά και θα νιώσουν πως επουλώνονται από τα πρόσφατα τραύματα του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προειδοποίηση: Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η στις επαγγελματικές σου επιλογές ή σε μια σχέση, σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι συνάδελφοι σου ή οι υφιστάμενοι σου για ξεσπάς τα νεύρα σου! Για συγκρατήσου λίγο σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, το μόνο το οποίο μπορεί σήμερα να γεμίσει τις μπαταρίες σου είναι είτε να περάσεις όσες περισσότερες ώρες μπορείς με τον/την σύντροφο σου (αν είσαι ερωτευμένος/η) ή κάνοντας δραστηριότητες και αφιερώνοντας χρόνο σε πράγματα που σε ψυχαγωγούν. Πόλεμος στη ρουτίνα! ΠΟΛΕΜΟΣ!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ποιος θα σου το έλεγε πως θα έφτανε η μέρα που η εργασία θα σου φαινόταν σωτήρια μπροστά στην ένταση και το ανικανοποίητο της προσωπικής σου ζωής. Κι όμως, κι όμως…

Πηγή: Stardome.gr

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET