ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 17/05/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η συγκυρία για να λύσεις παρεξηγήσεις, αν υπάρχουν, με συναδέλφους ή κάποιον/α φίλο/η είναι εξαιρετική. Ναι, θα είναι δύσκολη η πρώτη προσέγγιση, όμως μην κολλήσεις. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Πρόταση: Δεν είναι ούτε ντροπή και σίγουρα όχι κατακριτέο να περιορίσεις σήμερα τις διασκεδάσεις και την κραιπάλη αν έχεις αφήσει εκκρεμότητες ή […]

Neopolis Team

17 Μαΐου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η συγκυρία για να λύσεις παρεξηγήσεις, αν υπάρχουν, με συναδέλφους ή κάποιον/α φίλο/η είναι εξαιρετική. Ναι, θα είναι δύσκολη η πρώτη προσέγγιση, όμως μην κολλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Πρόταση: Δεν είναι ούτε ντροπή και σίγουρα όχι κατακριτέο να περιορίσεις σήμερα τις διασκεδάσεις και την κραιπάλη αν έχεις αφήσει εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις στην δουλειά σου. Προειδοποίηση: Όμως σίγουρα θα είναι ανόητο να κλείσεις τα μάτια σʼ αυτές και να τις αφήσεις προίκα για την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Δεν θα προλαβαίνεις τίποτα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μερικές φορές μπαίνεις σε ατέρμονες συζητήσεις μόνο για να αποπροσανατολίσεις τους πάντες από αυτό που πραγματικά σε απασχολεί. Να για παράδειγμα σήμερα μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να συζητά με κάποιον/α για τη δουλειά σας, ενώ αυτό που θα ήθελες είναι να του/της πεις τι αληθινά αισθάνεσαι για αυτόν/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Λοιπόν επειδή παραέγινε το αστείο με τους/τις ευαίσθητους/ες Καρκίνους που κυκλοφορούν με μια τεράστια ροζ καρδούλα μέσα στον εγκέφαλο… Έχεις κάνει τόσες φορές το δρομολόγιο κόλαση – παράδεισος μέσα στις προσωπικές σου σχέσεις που δεν σε τρομάζει πια καμία συναισθηματική εμπλοκή όσο βαθιά κι αν είναι. Αν αυτές τις μέρες κάποιοι/ες εκεί έξω εκλαμβάνουν αυτή τη συναισθηματική δύναμη σαν ρομαντισμό, τότε μάλλον έχουν άχυρα στο κεφαλάκι τους. Donʼt even bother…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, σήμερα είναι σημαντικό να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς σʼ έναν/μια κοντινό/η φίλο/η ή στον/στην σύντροφό σου. Αφουγκράσου τους, μίλα τους, διασκέδασε, θυμήσου, γέλασε, κλάψε… Αυτό σημαίνει μοιράζομαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, αν σε πιάσει πάλι αυτή η παρόρμηση να λειτουργούν όλα στην εντέλεια στη δουλειά σου (και συνεπώς να μοιράζεις παρατηρήσεις αριστερά και δεξιά με το πάθος δασκάλου με βέργα), ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπο σου και ξαναβρές τα λογικά σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τώρα που έρωτας δεν είναι η υπέρτατη ανάγκη (μπορείς να με λες και Κρόνο στο ζώδιο σου) αλλά ένα καταπληκτικό διάλειμμα όταν προκύπτει, βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι αλληλοσυγκρουόμενες πτυχές του που δεν έβλεπες όσο ήσουν σε ρομαντική φάση. Έτσι είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, αυτές τις μέρες καταλαβαίνεις πως κάθε φορά που αξιώνεις σταθερότητα χάνεις πολύ από τον ενθουσιασμό σου και αντίστροφα. Αχ και δεν είσαι από τα αγόρια/κορίτσια που τους αρέσουν τέτοιου είδους συμβιβασμοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σε σπάνιες περιπτώσεις, όπως τις μέρες αυτές για παράδειγμα, προτιμάς να κρατήσεις τις αποστάσεις από τη εξωτερική πραγματικότητα που σε ωθεί σε ξέφρενους ρυθμούς και να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένες δραστηριότητες ή με κοντινούς σου ανθρώπους. Εκτός κι αν τους παρασύρει κι εκείνους νʼ ακολουθήσουν τις ταχύτητες σου… Χμ, κι αυτό δεν ακούγεται άσχημο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα που η ταχύτητα των σκέψεων σου είναι εφάμιλλη ενός επιταχυνόμενου πυραύλου, εκμεταλλεύσου την συγκυρία και προσπάθησε να ανακαλύψεις εναλλακτικές λύσεις για τα προβλήματα που επικρατούν στην είτε στην εργασία σου, είτε στις οικογενειακές σου σχέσεις. Πληροφορήσου, συζήτησε, άκουσε…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν αποκλείεται να απαλλαχθείς τις επόμενες μέρες από ένα οικονομικό βάρος ή να προκύψει ένα έξτρα εισόδημα από εκεί που δεν το περιμένεις. Καλά νέα για τον προϋπολογισμό αρκεί να μην παρασυρθείς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, μέρα δράσης η σημερινή. Οικονομικές ή επαγγελματικές εκκρεμότητες, συζητήσεις που έχουν καθυστερήσει, εργασίες του σπιτιού ή σχετικές μʼ αυτό που έχουν μείνει πίσω – όλα πρέπει να πάρουν το δρόμο της ολοκλήρωσης. Μην χαζεύεις!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, σε παρακαλώ μην ονειροπολείς σήμερα όλη τη μέρα στη δουλειά. Ναι, το ξέρω πως είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε πράγματα που δεν σʼ ευχαριστούν, όμως δεν είναι λύση η απόρριψη και η φυγή.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET