ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/12/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, σήμερα δεν κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε οικονομικά ζητήματα όσο και αν σε πιέσουν! Δεν είμαστε για χασούρες πλέον… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μπορείς να περάσεις όλη τη μέρα μέσα στο κεφάλι σου και να σκέφτεσαι ενδεχόμενα και κόντρα ενδεχόμενα σχετικά με την διαπροσωπική σου ζωή. Ή μπορείς να εκμεταλλευτείς […]

Neopolis Team

16 Δεκεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, σήμερα δεν κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε οικονομικά ζητήματα όσο και αν σε πιέσουν! Δεν είμαστε για χασούρες πλέον…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μπορείς να περάσεις όλη τη μέρα μέσα στο κεφάλι σου και να σκέφτεσαι ενδεχόμενα και κόντρα ενδεχόμενα σχετικά με την διαπροσωπική σου ζωή. Ή μπορείς να εκμεταλλευτείς την πνευματική σου υπερδιέγερση και να ξεμπερδέψεις στο μισό χρόνο με όλες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα μου φαίνεται καλό σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Εντάξει, μέρες σαν τη σημερινή η αίσθηση πως αυτό που κάνεις για να επιβιώσεις δεν είναι δουλειά αλλά καταδίκη σου τη δίνει λίγο περισσότερο στα νεύρα από συνήθως. Από την άλλη δεν είναι λόγος αυτός για να μουγκαθείς! Αυτοσαρκάσου ή καλαμπούρισε το κι όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ξέρεις πως σαμποτάρεις όλες τις σχέσεις σου τελευταία; Αναγάγεις τον/την άλλο/η σε πρόσωπο τόσο ύψιστης σημασίας για την ευτυχία σου, που καταλήγεις να ποδοπατάς την προσωπικότητα σου κάνοντας χατίρια, για να μην τον/την χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, σήμερα συγκρατήσου. Αν όχι, πρόσεξε ποιον/α επιλέγεις να φλερτάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, έχεις δικαίωμα να μην αναλαμβάνεις εσύ να λύνεις τα προβλήματα και τα κόμπλεξ του/της Άλλου/ης. Ο έρωτας δεν είναι κάτεργο. Για σύνελθε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είμαι βέβαιος πως αν κάθονταν μερικοί/ες συνάδελφοι και άκουγαν σοβαρά τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σου, θα πέταγε η ομάδα. Όμως σήμερα είναι ακόμη μια μέρα που πρέπει να συμβιβαστείς με τον εγωισμό και το πείσμα τους (και φυσικά με όλα τα προβλήματα που αυτά σου προξενούν).

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μπορείς πλέον να αποχωριστείς τον φόβο ότι το μυαλό σου παίζει παιχνιδάκια και αυτά που καταλαβαίνεις δεν έχουν καμία σχέση μʼ αυτά που πραγματικά συμβαίνουν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η μέρα προσφέρεται για διευθέτηση εκκρεμοτήτων και συζητήσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Το μότο της εβδομάδας είναι: όχι άλλα μισόλογα και αναβολές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ακόμη και στους/στις Σκορπιούς επιτρέπεται να αισθάνονται κάποιες μέρες αποπροσανατολισμένοι/ες και δίχως ίχνος ικανοποίησης από την επαγγελματική τους καθημερινότητα. Όμως απαγορεύεται να το δείχνεις όταν βρίσκεσαι εκεί έξω και εργάζεσαι, διαπραγματεύεσαι, φλερτάρεις, κάνεις έρωτα. Δεν θα γίνεις Ιχθύς ξαφνικά, μου το υπόσχεσαι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σήμερα, δεν είναι ανάγκη να παραληρήσεις που δεν κατάφερες να ερμηνεύσεις τα σημάδια και εγκλωβίστηκες μέσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις άλλων. Αύριο θα είσαι προετοιμασμένος/η καλύτερα! Χαλάρωσε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όσο περισσότερο το παρόν σου φαντάζει νεφελώδες και αβέβαιο, τόσο περισσότερο αρχίζεις και σκέφτεσαι το μέλλον, αλλαγές ή ριζοσπαστικές αποφάσεις. Αν σε κάνει να νιώθεις λίγο καλύτερα, τι να πω; Πάντως τα βασικά επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα παραμένουν άλυτα μʼ αυτό τον τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επανέρχονται τις επόμενες μέρες οι προοπτικές για βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης (είτε γιατί ανεβαίνεις ψυχολογικά, είτε γιατί κατάφερες να αντιμετωπίσεις όλα τα έκτακτα έξοδα). Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως αυτές συνδυάζονται με την ολική επαναφορά της διάθεσης σου να κοιτάζεις προς το μέλλον με αισιοδοξία κι όχι προβληματισμό.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πολλοί/ες αδυνατούν να καταλάβουν πως δεν είσαι κανένας/καμία καταθλιπτικός/η και αδυνατείς να νιώσεις ευτυχισμένος/η και αισιόδοξος/η. Πώς να πιστέψεις όμως στην αισιοδοξία όταν συστηματικά τα τελευταία χρόνια, στους πιο κομβικούς τομείς της ζωής σου, φτάνεις μέχρι την πηγή αλλά νερό δεν πίνεις; Σήμερα έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να πεις πως δεν αντέχεις άλλο. Μόνο για σήμερα όμως. Από αύριο πάλι στη μάχη, σύμφωνοι;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET