ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/09/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Το μυαλό σου βρίσκεται σε καταστολή – αρνείσαι να σκέφτεσαι άλλο, μπάφιασες, κουράστηκες. Από την άλλη, το μέλλον σου φαίνεται πιο ομιχλώδες από ποτέ. Ε πως να μην θες να κλειστείς στο σπίτι και να αφήσεις αυτή τη μέρα να περάσει στη λήθη; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον […]

Neopolis Team

16 Σεπτεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Το μυαλό σου βρίσκεται σε καταστολή – αρνείσαι να σκέφτεσαι άλλο, μπάφιασες, κουράστηκες. Από την άλλη, το μέλλον σου φαίνεται πιο ομιχλώδες από ποτέ. Ε πως να μην θες να κλειστείς στο σπίτι και να αφήσεις αυτή τη μέρα να περάσει στη λήθη;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον πως πρέπει να οργανώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να προκύψουν μερικές ώρες ξεκούρασης και ηρεμίας και για εσένα. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να καταστρώσεις ούτε ένα λογικό πλάνο για πετύχεις αυτό που θες. Γαμώτο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν ξέρω πόσο ελεύθερο χρόνο σου αφήνει η εσωτερική αναδόμηση και αναδιοργάνωση στόχων/συναισθημάτων/θέλω που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες. Ξέρω όμως πως καίγεσαι σήμερα για ένα διάλειμμα από την αναδιοργάνωση του άμεσου επαγγελματικού σου μέλλοντος. Θα το πάρεις; Δεν θα το πάρεις; Θα το πάρεις; Δεν θα το πάρεις; Θα το…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι εργασιακές προοπτικές και η ρουτίνα σου μοιάζουν σαν ένας από αυτούς τους παρανοϊκούς ναυτικούς κόμπους που δεν λύνονται με τίποτα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις και η προοπτική του έρωτα πνιγμένες σε ένα σύννεφο καπνού. Και εσύ στη μέση να κάνεις τον τροχονόμο στις απαιτήσεις μιας ζωής υπερβολικά πολύπλοκης; Αναζητείται έξοδος κινδύνου! Άμεσα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πολλοί/ες Λέοντες θα παρατηρήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα σημαντικές αυξήσεις – αύξηση στους ρυθμούς της καθημερινότητας τους, στις κοινωνικές επαφές τους, στις ώρες ψυχαγωγίας, στις λέξεις ανά λεπτό που μπορούν να πουν… Ναι, είναι υπέροχο που η ζωή αποκτά ξανά σπιρτάδα και ενδιαφέρον. Κολλήματα τέλος, μʼ ακούς;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι φίλοι/ες είναι πολύτιμοι, το ξέρεις. Αχάριστος/η δεν ήσουν ακόμη και σε εποχές που θα το συγχωρούσες στον εαυτό σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή οι παρέες και τα φιλικά χτυπήματα στον ώμο ή αγαπημένη αγκαλιά του/της κολλητού/ης σου δεν είναι παρά κακοσχεδιασμένα πλασέμπο για την αφόρητη λαχτάρα ενός χαδιού, το γαργαλήματος μια σταγόνας ιδρώτα από ένα άλλο κορμί πάνω στο δικό σου. Και το μυαλό ταξιδεύει όλη μέρα…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

«Είναι ιδέα μου ή ξαφνικά όλα γύρω μου εξελίσσονται με ταχύτητα πυραύλου κι εγώ νιώθω σαν να περπατώ σε κινούμενη άμμο;» σκέφτηκε τις προάλλες ένας Ζυγός καθώς «διασκέδαζε» ανάμεσα σε γνωστούς. Συμβουλή: Προσωρινά, μέχρι νʼ ανακαλύψεις τι σου κάθεται στραβά κι αρχίσεις να το λύνεις, μην αποκλείεσαι οικειοθελώς μέσα στους τέσσερις τοίχους του σαλονιού σου, αλλά ούτε και να περιμένεις πως θα περνάς καλά ανάμεσα σε πολύ κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όταν έχεις πίστη στον εαυτό σου τίποτα αρνητικό δεν μπορεί να σε αγγίξει. Σήμερα είναι μια αληθινά εξαιρετική μέρα για να την χαλάσεις σε αμφιβολίες και εντάσεις με συναδέλφους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τελικά η ζωή έχει τη γεύση που εμείς επιλέγουμε να της δώσουμε ή μας επιβάλλεται κι εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε; Οποιαδήποτε άλλη μέρα πιθανόν θʼ άφηνες ανοιχτά και τα δύο ενδεχόμενα (και θʼ ανέλυες ίσως για ώρες επιχειρήματα εκατέρωθεν), όμως σήμερα εσύ κρατάς στα χέρια σου το μπουκάλι με τʼ αρώματα και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από χαμόγελο και καλή διάθεση. Δεν σʼ αγγίζουν λέμε οι γκρίνιες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα (από αντίδραση στη χθεσινή κακοκεφιά ίσως) έχεις την ανάγκη να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο. Όχι για να ξεσαλώσεις, απλά για να ανανεώσεις την πίστη σου στη φιλία και την κοινωνικότητα. Μην σε σαμποτάρεις λοιπόν! Έξω στον κόσμο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μπορεί να κρατήσει για σήμερα μόνο, όμως είναι απίστευτη αίσθηση: «Ναι, γουστάρω τρελά που ζω έτσι τη ζωή μου! Δεν με αλλάζω για κανένα!». Αυτό να λες σε όλους/ες, είτε τους συμπαθείς, είτε τους αντιπαθείς!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Υπάρχουν δύο πρόσωπα στον έρωτα που είναι πρακτικά ασυμβίβαστα αυτή την περίοδο για εσένα. Από τη μια η ασφάλεια που σου προσφέρει η συναισθηματική αφοσίωση στον/στην ένα/μια σύντροφο, που έρχεται με τον χρόνο και τα κοινά βιώματα. Από την άλλη πλευρά, όσο περισσότερη η ασφάλεια, τόσο λιγότερη η έξαψη. Και μέρες σαν τη σημερινή, η δεύτερη φαίνεται να έχει μετακομίσει στην άλλη άκρη του κόσμου και να μην σου στέλνει ούτε καρτ ποστάλ.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET