ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/08/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η συχνότητα καυγάδων/εντάσεων/παραπόνων ίσως ενταθεί καθώς πλησιάζει το απόγευμα. Αν έχεις καταφέρει να περάσεις ένα πιο ήρεμο πρωί, ίσως σε βοηθήσει να αντέξεις. Αν όχι, μακριά από βάζα, πιάτα και αιχμηρά αντικείμενα… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, επειδή είναι πολύ πιθανό σήμερα να αισθάνεσαι πνευματικά/επικοινωνιακά μπλοκαρισμένος, αν δεν είσαι σίγουρος/η γι’ […]

Neopolis Team

16 Αυγούστου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η συχνότητα καυγάδων/εντάσεων/παραπόνων ίσως ενταθεί καθώς πλησιάζει το απόγευμα. Αν έχεις καταφέρει να περάσεις ένα πιο ήρεμο πρωί, ίσως σε βοηθήσει να αντέξεις. Αν όχι, μακριά από βάζα, πιάτα και αιχμηρά αντικείμενα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, επειδή είναι πολύ πιθανό σήμερα να αισθάνεσαι πνευματικά/επικοινωνιακά μπλοκαρισμένος, αν δεν είσαι σίγουρος/η γι’ αυτά που θες να πεις, καλύτερα να μην μιλήσεις παρά να πας να το παίξεις έξυπνος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν είναι και τόσα πολλά αυτά που χρειάζεσαι. Λίγη ηρεμία και ελεύθερο χρόνο για να προσέξεις τον εαυτό σου, να μην χρειάζεται να επαναλαμβάνεις δέκα φορές κάτι για να σε καταλάβουν στη δουλειά και ένα τρυφερό χάδι πριν πέσεις για ύπνο. Τι να πω; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν νιώθεις ευάλωτος/η, παραπονεμένος/η ή έστω ζαλισμένος/η από την ένταση της καθημερινότητας τότε δεν είναι χαζό να πεις «Ναι.» σε προτάσεις για εξόδους ή να κάνεις υπερωρίες; Η λέξη ΗΡΕΜΙΑ σου λέει τίποτα; Αυτό είναι που χρειάζεσαι σήμερα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα λένε, κι εσύ, αστρολογικά μιλώντας πάντα, είσαι ένας/μια μεγάλος/η γάτος/γάτα. Προσπάθησε να κατευθύνεις το σημερινό επικοινωνιακό σου κρεσέντο κάνοντας χρήσιμες κουβέντες και να αντλώντας πληροφορίες από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σου φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Κουτσομπολιό απαγορεύεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να πετύχεις με τα λόγια σήμερα. Γοητεύεις, καθηλώνεις, εκδικείσαι. Επέλεξε με προσοχή τους στόχους σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σαν μετρ της γοητείας και της διαπραγμάτευσης που είσαι, γνωρίζεις πως πολλές φορές η επιτυχία κρύβεται στο να επιτρέπεις στον/στην άλλο/η να νομίζει πως είναι σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με εσένα. Τότε, σε μια έξαρση ναρκισσισμού, συνήθως συμφωνεί σε αυτό που θα του/της ζητήσεις. Σήμερα μπορείς να το κάνεις! Μπορείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα εσύ θέτεις τον τόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θες σκληρό ροκ; Το έχεις! Θες μελωδική φλυαρία; Το πηγαίνεις προς τα εκεί. Θες σιωπή; Ένα βλέμμα σου είναι αρκετό να σωπάσει και λιοντάρι σε καιρό οίστρου (η επιλογή του βασιλιά της ζούγκλας είναι εντελώς τυχαία και ουδεμία σχέση έχει με υπαρκτά πρόσωπα).

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα το στοίχημα είναι να καταφέρεις να κλείσεις τον κόσμο έξω από εσένα. Να ακούς, χωρίς να βυθίζεσαι στα προβλήματα των άλλων. Να δουλεύεις χωρίς να περισπάσαι και να πέφτεις ψυχολογικά στην πρώτη παρατήρηση/παράπονο. Α κι αν είσαι σε σχέση, να μιλάς ελάχιστα και να αγκαλιάζεις περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, το νιώθεις που πλησιάζει; Ναι, είναι αυτή η αίσθηση της ανυπομονησίας πως πλησιάζουν επιτέλους πιο δραστήριες μέρες. Από σήμερα ξεκινά την επιδρομή σου μαζί με παρέες και φίλους/ες σου προς αναζήτηση διασκέδασης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα δεν θα είσαι παρών/παρούσα σε ό,τι συμβαίνει. Θα είσαι κάπου αλλού. Ίσως θα ονειροπολείς, ίσως έχεις κανονίσει το ρεπό σου και θα πιείς ένα καφέ κάπου που το μάτι σου θα βλέπει ορίζοντα ή ακόμη και να βουτήξεις στις αναμνήσεις εποχών που δεν είχες τόσα άγχη στο κεφάλι σου. Είναι υγεία να ξεφεύγει ο νους σου που και που. Μην τον προβληματίσεις πάλι σήμερα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το επόμενο διήμερο επανέρχεται μια αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης και αισιοδοξίας. Εκμεταλλεύσου το και φτιάξε ένα προστατευτικό κέλυφος για τα συναισθήματα σου και τις φοβίες σου (που όταν βγαίνουν προς τα έξω γίνονται αφορμή για να πληγώνεσαι ή να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους γύρω σου).

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET