ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/08/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, αφού το ξέρεις πως όποιος/α μπλέκει με τα πίτουρα τον τρων οι κότες, μην κάθεσαι και ασχολείσαι σήμερα με προβλήματα που δεν είναι δικά σου! Όσοι έχουν μπλέξει, ας ξεμπλέξουν μόνοι τους! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αυτές τις μέρες επιτρέπεται:1) Να κάνεις δραστηριότητες που σε κάνουν χαρούμενο/η ακόμη και αν […]

Neopolis Team

16 Αυγούστου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, αφού το ξέρεις πως όποιος/α μπλέκει με τα πίτουρα τον τρων οι κότες, μην κάθεσαι και ασχολείσαι σήμερα με προβλήματα που δεν είναι δικά σου! Όσοι έχουν μπλέξει, ας ξεμπλέξουν μόνοι τους!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται:1) Να κάνεις δραστηριότητες που σε κάνουν χαρούμενο/η ακόμη και αν αυτό απαιτεί να αποτραβηχτείς από την παρέα, 2) Άφθονο σεξ (αν έχεις παρτενέρ) ή άφθονα χάδια (αν θες να τον/την ρίξεις). Και απαγορεύεται: Να επιχειρήσεις σημαντικές συζητήσεις με γονείς ή/και τον/την σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

«Ναι, ρε φίλε/ρε κοπελιά! Σήμερα θέλω όταν μιλάω να με ακούς και να σκέφτεσαι λίγο τα λόγια που περνάν απʼ τʼ αυτάκι σου!». Με απλά λόγια, αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις/θέσεις/στάσεις σου στους άλλους (είτε λέγονται συνάδελφοι, είτε οικογένεια, είτε προϊστάμενος/η) το κάνεις σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, σήμερα πρόσεχε γιατί η κυκλοθυμία σου πιθανόν θα πιάσει τελική ταχύτητα, κι όταν συμβαίνει αυτό είτε καταστρέφεις τη διατροφή σου, είτε αρχίζεις τις καταχρήσεις. Δεν αξίζει λέμε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, βγαίνουμε έξω για να ξεχαστούμε από τα προβλήματα μας κι όχι για να γυρίζουμε πίσω σ’ αυτά συζητώντας άσκοπα σαν τους 300 του ελληνικού κοινοβουλίου. Σύμφωνοι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εργασιοθεραπεία mode on! Με άλλα λόγια σκύβεις το κεφάλι και προχωράς όση περισσότερη δουλειά μπορείς. Και αυτό δεν στο προτείνω μόνο για να αποφύγεις άλλες καταστάσεις, αλλά γιατί πραγματικά είναι μια μέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου για να μεγαλουργήσεις στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σου. Δουλεύουμε λέμε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Στις παρούσες συνθήκες, που όλα εκεί έξω σου δείχνουν πως ή θα γίνεις σοβαρός/η και υπεύθυνος/η σε σημείο που να σε μπερδεύουν με Αιγόκερω ή που θα γονατίσεις, μέρες σαν τη σημερινή είναι μια όαση: η πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου υπερβαίνει την προσπάθεια όλων να βάλλον τη ζωή σου σε κουτάκια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τις επόμενες μέρες λες και μόλις χτυπά το ξυπνητήρι δεν σηκώνεσαι μόνο εσύ από το κρεβάτι, αλλά ξυπνούν μαζί και όλες οι ανασφάλειες για το οικονομικό σου στάτους. Κι όταν ξυπνάν αυτές, πάει για ύπνο η ηρεμία σου (και μαζί του/της συντρόφου σου, της οικογένειας σου, των συναδέλφων σου κοκ)…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, για πάρε κανένα φίλο/η αγκαζέ και βόλταρε, χαλάρωσε, διασκέδασε, φλέρταρε σήμερα, γιατί δεν το έχεις και σε τίποτα, με τόσο ρεαλισμό τελευταία, να πέσεις σε κατάθλιψη. Και δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό… Τον Πλούτωνα τον αφήσαμε πίσω μας χρόνια τώρα, ναι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, γιατί πάντα πρέπει να επιλέγεις ή να είσαι επικοινωνιακός/η, φιλικός/η και πρόσχαρος/η ή να γίνεσαι το πιο σκληρό καρύδι του κόσμου και να μην σπας με τίποτα. Μια στοιχειώδης ισορροπία θα σε έσωνε σήμερα από πολύ ένταση…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να συμπεριφέρεσαι σαν τίγκα στην ορμόνη έφηβος/η με όλους, ακόμη και τα παιδιά σου ή τους γονείς σου, 2) Να μην θες ούτε να σκεφτείς την προοπτική των δουλειών στο σπίτι, 3) Αν είσαι ερωτευμένος/η να το λες, να το δείχνεις, να ουρλιάζεις. Και απαγορεύονται: Ξενέρωτες φοβίες, ανούσιες διαμάχες, υποχωρήσεις που καταστρέφουν τη διάθεση σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Από τη στιγμή που μπήκες τις τελευταίες μέρες στην διάθεση οριστικού κι αμετάκλητου ξεσκαρταρίσματος σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, θέσε σαν κριτήριο διαγραφής κάποιου/ας από την επόμενη μέρα της ζωής σου, όχι το κατά πόσο ταιριάζεις ή όχι μαζί του/της, αλλά κατά πόσον ήταν συνεπής στο πέρασμα από τα λόγια στις πράξεις.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET