Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/05/2018


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ήπια συμπεριφορά, σοβαρότητα στην επικοινωνία, μετρημένα λόγια. Η μέρα ή θα εξελίσσεται με τον τρόπο και την ταχύτητα που θες εσύ ή δεν θα εξελίσσεται καθόλου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μπορείς νʼ αποφύγεις πολλές κακοτοπιές και προβλήματα σήμερα αν κάνεις κάτι πολύ απλό. Να απαντάς απλά, κοφτά και χωρίς σάλτσες σε ότι σε ρωτάνε (ειδικά αν αυτός που ρωτά είναι ο/η σύντροφος σου) και σε καμία περίπτωση να μην συνεχίζεις συζητήσεις που απαιτούν παραπάνω από 5 λεπτά για να ολοκληρωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Έχεις δύο επιλογές σήμερα: Ή θα κάνεις την συναισθηματική ένταση/σωματική κούραση των τελευταίων δύο ημερών πυρομαχικά και θα αρχίσεις να πυροβολείς με λεκτικά πυρά όποιον/α σε εκνευρίζει, ή θα καταπιείς όλο το στυφό ποτήρι του θυμού και θα εξαντληθείς ακόμη περισσότερο. Ναι, εντάξει! Έχεις δίκιο. Όπως το θέτω δεν υπάρχει ζήτημα επιλογής…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που ξυπνάς και μπορείς να διαισθανθείς ακαριαία τα αισθήματα, τους προβληματισμούς, τις εντάσεις των γύρω σου. Για να μην παρανοήσεις πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις. Λίγα λόγια, πολύ δουλειά. Σύμφωνοι;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, αν στη μάχη μεταξύ διάθεσης και αρνητικών σκέψεων κερδίζουν πάντα οι δεύτερες, τότε εσύ προκοπή δεν θα δεις κι ο αστρολόγος σου θα γίνει γραφικός γράφοντας τα ίδια και τα ίδια! Βγες έξω στον κόσμο με αέρα και μην τα κλωθογυρίζεις στο κεφάλι σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εργασιοθεραπεία mode on! Με άλλα λόγια σκύβεις το κεφάλι και προχωράς όση περισσότερη δουλειά μπορείς. Και αυτό δεν στο προτείνω μόνο για να αποφύγεις άλλες καταστάσεις, αλλά γιατί πραγματικά είναι μια μέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου για να μεγαλουργήσεις στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σου. Δουλεύουμε λέμε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Στις παρούσες συνθήκες, που όλα εκεί έξω σου δείχνουν πως ή θα γίνεις σοβαρός/η και υπεύθυνος/η σε σημείο που να σε μπερδεύουν με Αιγόκερω ή που θα γονατίσεις, μέρες σαν τη σημερινή είναι μια όαση: η πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου υπερβαίνει την προσπάθεια όλων να βάλλον τη ζωή σου σε κουτάκια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ένστικτο στο full; Check! Ικανότητα να σε βάζω στη θέση σου με ένα μου βλέμμα; Check! Επιθυμία να σε οδηγήσω στην παράνοια αν επιμένεις να κυκλοφορείς μʼ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο σαν ιαπωνικό καρτούν; Check! (Μεταξύ μας Σκορπιέ, λυπάμαι όποιον/α σήμερα επιχειρήσει να σε πιέσει πέραν του επιτρεπτού)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όταν η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στους/στις λίγους/ες που αποκαλείς φίλους/ες και να μην σκορπίζεσαι αριστερά και δεξιά σε τυχαίες εξόδους και παρέες, τότε δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι πλήρης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ελπίζω να ξεκαθαρίσεις νωρίς νωρίς σήμερα πως δεν είσαι σε φάση για να σε πιέζουν με υπερβολικές απαιτήσεις στη δουλειά και πως χρειάζεσαι πιο ήπιους τόνους για να λειτουργήσεις. Αν δεν το κάνεις, απλά αισθάνομαι οίκτο για εκείνον/η που θα σε φτάσει στα όρια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σε παρακαλώ βάλε το μυαλό σου σε λήθαργο για τις επόμενες μέρες κι άσε το σώμα σου να περνά τα μηνύματα εκ μέρους. Ναι, αν είσαι σε σχέση απόλαυσε τον/την με όλες τις αισθήσεις σου. Αν όχι, θυμήσου πόσο προκλητικός/η και γοητευτικός/η είσαι όταν ΔΕΝ σκέφτεσαι (που για εσένα είναι συνώνυμο του παραλογίζεσαι)!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Από τη στιγμή που μπήκες τις τελευταίες μέρες στην διάθεση οριστικού κι αμετάκλητου ξεσκαρταρίσματος σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, θέσε σαν κριτήριο διαγραφής κάποιου/ας από την επόμενη μέρα της ζωής σου, όχι το κατά πόσο ταιριάζεις ή όχι μαζί του/της, αλλά κατά πόσον ήταν συνεπής στο πέρασμα από τα λόγια στις πράξεις.

Πηγή: Stardome.gr

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET