ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/03/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν στις καλές μέρες η υπομονή σου είναι μηδενική, σήμερα αγγίζει τους αρνητικούς αριθμούς της κλίμακας. Και πίσω από κάθε ένταση, τσακωμό ή φωνή κρύβεται η μόνιμη πληγή: δεν μπορείς ακόμη να ορίσεις τις αλλαγές που θα σε απελευθερώσουν. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Οι φίλοι μας έχουν τη δύναμη να μας […]

Neopolis Team

16 Μαρτίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν στις καλές μέρες η υπομονή σου είναι μηδενική, σήμερα αγγίζει τους αρνητικούς αριθμούς της κλίμακας. Και πίσω από κάθε ένταση, τσακωμό ή φωνή κρύβεται η μόνιμη πληγή: δεν μπορείς ακόμη να ορίσεις τις αλλαγές που θα σε απελευθερώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι φίλοι μας έχουν τη δύναμη να μας πληγώσουν γιατί είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μας. Σαν Ταύρος μπορείς να το αντέξεις αυτό. Όμως να βλέπεις ένα φίλο/μια φίλη πληγωμένο/η, σε θλίψη, ή εγκλωβισμένο/η και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα, σε εξοργίζει. Μερικές φορές μια αγκαλιά αρκεί… Μην την τσιγκουνευτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, η πρώτη εντύπωση της μέρας αποτυπώνεται σαν στάμπα στους γύρω σου. Συνόδευσε λοιπόν το «Καλημέρα!» με τόνο σκληροπυρηνικής σοβαρότητας και αυτό το αντίστοιχο βλέμμα. Ναι, αυτό που ψαρώνει κόσμο. Ξέρεις εσύ…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, δώσε στον εαυτό σου μια υπόσχεση σήμερα: “Δεν θα αφήσω κανέναν/καμία να καταλάβει αν έχω πέσει ψυχολογικά ή όχι!”. Ο αστρολόγος σου εγγυάται πως αν το υποσχεθείς με κάθε επισημότητα, θα σου πάει γούρι για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τίποτα να μην είναι εύκολο στον έρωτα; Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται να ανοιχτούν; Γιατί τα συναισθήματα να δίνονται με φειδώ και ο εγωισμός των ανθρώπων να ρέει; Αυτές τις μέρες σε πλημμυρίζει σαν δηλητήριο η αίσθηση πως όσο πιο δυνατά ερωτεύεσαι τόσο πιο μεγάλη η πληγή που σου αφήνει η απουσία μετέπειτα. Αυτοί είναι οι κανόνες. Υπήρχαν πριν από εμάς, θα συνεχίσουν και αφού φύγουμε. Δεν είναι παρήγορο μεν, είναι όμως η αλήθεια και αυτή λένε πως λυτρώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

“Γιατί συνεχίζω να νιώθω αφού κάθε φορά που δόθηκα, που αφοσιώθηκα, που εμπιστεύτηκα, τελικά θυσίασα εμένα;” μπορεί να αναρωτηθείς στην πορεία της ημέρας για ασήμαντη αφορμή. Αχ θα ήταν υπέροχη η ζωή αν μπορούσε να μείνεις μόνος/η χωρίς να γιγαντώνετε αυτό το κενό μέσα σου. Αυτή είναι η παγίδα και η ευλογία: το κενό να γεμίζει από την παρουσία του/της Άλλου/ης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι από αυτές τις μέρες που σε πιάνει κρίση αυτοπεποίθησης. Ότι δημιουργείς, ο τρόπος που εργάζεσαι, τα αποτελέσματα της δουλειάς σου, σ’ όλα νομίζεις πως υστερείς και έχεις αποτύχει. Μην αυτοτιμωρείσαι και μη περιχαρακώνεσαι γιατί είσαι ικανός/η με το μυαλό σου να καταστρέψεις τη ζωή σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα παίζεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τόσο μεγάλη ευχέρεια ανάμεσα στη μαγνητική γοητεία και την παγωμένη άμυνα που δεν υπάρχει άνθρωπος που θα καταφέρει να αντισταθεί στα θέλω σου. Αρκεί να αποφασίσεις τι θες και θα το πετύχεις. Αλήθεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα υπάρχουν οι εξής πιθανότητες: 1) Αν είσαι σε σχέση να μην σκέφτεσαι καμία άλλη προοπτική για απόψε εκτός από βραδιά στο σπίτι για τους δύο σας. 2) Αν είσαι ελεύθερος/η να νιώθεις πιο μόνος/η από ποτέ (να σου υπενθυμίσω πως αυτό συνήθως σε οδηγεί σε κάθε είδους τρέλα).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η διαφοροποίηση του τρόπου σκέψης σου σε σχέση με τις αποδεκτές νόρμες της κοινωνίας/των ανωτέρων σου/των γονιών σου, που γνωρίζεις κι ακολουθείς για πολλά χρόνια, δεν είναι η συνηθισμένη σου συμπεριφορά. Όμως μπορείς να σκεφτείς για ποιο λόγο συνέβαινε αυτό πιο μετά. Για την ώρα οφείλεις να συγκρουστείς με όποιον προσπαθεί να καλουπώσει τον προσωπικό σου τρόπο σκέψης με ένα άκαμπτο ιδεολογικό μπετόν. Ουστ ρε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η επιθυμία να χαλαρώσεις, να περιποιηθείς το σώμα σου, να κλείσεις τους φλύαρους ήχους της ζωής έξω από την πόρτα του σπιτιού σου (ή του δωματίου σου) είναι τόσο έντονη σήμερα, που η οποιαδήποτε προσπάθεια πίεσης ή καταστρατήγησης του νευραλγικού σου χώρου (ειδικά για τους συγγενείς σου είναι το λιγότερο 100 βήματα απόσταση) συνιστά επίθεση. Και σήμερα δεν παίρνεις αιχμαλώτους, ούτε κάνεις εκεχειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Έλα, έλα! Σύρε τα βήματα σου και βγες στο φως να σε δούμε. Αυτές τις μέρες πάρε το απόφαση να περπατάς με το κεφάλι ψηλά και τα βλέμμα σου να αστράφτει ζωντάνια. Ό,τι κι αν σε απασχολεί ας πέσει για ύπνο και πάψε να ξοδεύεις τις μέρες σου γκρινιάζοντας γιατί δεν πάνε όλα όπως θες. Άλλωστε αυτό συμβαίνει στο 99,99% των ανθρώπων ανεξαρτήτως ζωδίου!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET