ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/03/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Έξω στον κόσμο τίποτα δεν έχει αλλάξει από χθες, όμως μέσα σου υπάρχει μια ανεξήγητη πίεση, ένα οργισμένο μούδιασμα, μια αίσθηση πως τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ και καιρό. Ένα βήμα πριν την έκρηξη; Πρόσεξε που και σε ποιους μπροστά θα εκραγείς. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Καλό θα ήταν να κατεβάσεις […]

Neopolis Team

16 Μαρτίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Έξω στον κόσμο τίποτα δεν έχει αλλάξει από χθες, όμως μέσα σου υπάρχει μια ανεξήγητη πίεση, ένα οργισμένο μούδιασμα, μια αίσθηση πως τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ και καιρό. Ένα βήμα πριν την έκρηξη; Πρόσεξε που και σε ποιους μπροστά θα εκραγείς.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Καλό θα ήταν να κατεβάσεις το γενικό διακόπτη της ομιλίας, των διαπραγματεύσεων και των συζητήσεων στο εργασιακό σου χώρο. Αντίθετα είναι καιρός να ενεργοποιήσεις την όραση σου και να μετρήσεις εχθρούς και φίλους μέσα στο γραφείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η επαγγελματική πίεση (ακραία ωράρια; υπερβολικές υποχρεώσεις;) πολύ πιθανόν θα σε φέρει ψυχολογικά στο αμήν! Να είσαι έτοιμος/η να τεστάρεις τα όρια αντοχής σου! (Αν δεν εργάζεσαι αυτή τη περίοδο, η αδράνεια και η πίεση που σου μεταφέρει η οικογένεια είναι επίσης τεράστιος εχθρός για την ψυχολογία σου!)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Δε θέλω να σε πιάσουν τώρα οι ανασφάλειες και οι ντροπές. Από σήμερα και για το επόμενο τριήμερο πρέπει να είσαι έτοιμος/η ανά πάσα στιγμή να υπερασπιστεί με ένταση και πάθος τις απόψεις, τις επιλογές και τα θέλω σου απέναντι σε γονείς και φίλους που νομίζουν πως η ζωή σου είναι το παιχνιδάκι για ν’ ασχολούνται στον ελεύθερο χρόνο τους. Δεν μασάς λέμε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μην πάρεις πολύ στα σοβαρά εντάσεις, καθυστερήσεις, νεύρα και ασυνεννοησίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Αυτές τις μέρες το «Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου» είναι το λιγότερο που θα αντιμετωπίσεις. Διασκέδασε το αφού δεν μπορείς να τʼ αλλάξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Όταν το μυαλό ενός/μιας Παρθένου ανεβάζει στροφές, καλύτερα να βρίσκεσαι σε απόσταση ασφαλείας ή τουλάχιστον σε ένα εξοπλισμένο δωμάτιο (επικάλυψη τιτανίου στους τοίχους, προμήθειες και νερό για μερικές μέρες, βασικά φάρμακα). Γιατί είναι ακριβώς αυτές τις μέρες που αντιλαμβάνεται με μεγαλύτερη συχνότητα τα λάθη που συμβαίνουν γύρω του/της (δεν θες να ζήσεις τέτοια κριτική) ενώ την ίδια στιγμή που θα χτυπά την δική του/της ψυχολογία με το χειρότερο τρόπο, καθώς θα ξαναθυμάται τα λάθη που έκανε στο παρελθόν. Παρθένε, σε προειδοποιώ! Θα σε δέσω!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν πιάσεις τον/την διπλανό/ή σου στο γραφείο να σε κοιτάζει με μισητό βλέμμα ή αν τα ραντεβού σου αρχίσουν να ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο, μην τρελαθείς και μην κινηθείς επιθετικά εναντίον κανενός. Ένα επικοινωνιακό μπλακάουτ βιώνεις, τίποτα άλλο…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ναι, είναι εξαιρετικά πιθανό τις τελευταίες μέρες το σύμπαν να σου κάνει πλάκα και να φέρνει στο δρόμο σου όλους/όλες εκείνους/εκείνες που μόνο με τη στάση τους, το βλέμμα τους ή την πρώτη λέξη που θα βγάλουν από το στόμα τους μπορούν να σου σπάσουν τα νεύρα. Μέχρι να το εξακριβώσει ο αστρολόγος σου (I know a guy, who knows a guy…) μπορείς σε παρακαλώ να υιοθετήσεις τη στάση “Παγόβουνο Κρητιδικής περιόδου, στα ντουζένια μου παγώνω και μαμούθ, λες σε εσένα να κολλήσω”; Ευχαριστώ για την συνεργασία σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν κάποιος σου έλεγε: “Σήμερα δεν χρειάζεται να πας στη δουλειά, θα πάμε σε ένα γυμναστήριο και θα χτυπάς τον σάκο του μποξ μέχρι να ξεδώσεις”, όχι μόνο είχες πει το ναι, αλλά είχες ήδη πάρει το φάκελο με τις φωτογραφίες που θα κολλούσες πάνω στο σάκο για να έχει νόημα το παιχνίδι… Αλήθεια τώρα, θα σε ικανοποίηση η απομίμηση ενώ βλέπεις κάθε μέρα αυτά τα πρόσωπα με σάρκα και οστά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ενώ όλο σου το είναι (συνειδητό, υποσυνείδητο, υπερσυνείδητο και 145 ψυχολογικές γνωματεύσεις μαζί!) σου λένε πως πρέπει να ξεσκάσεις λίγο, να δεις κόσμο, να πάρεις κοινωνικά τα πάνω σου, έρχεται αυτό το καταραμένο το πείσμα σου να είσαι ατσαλάκωτος/η στις υποχρεώσεις σου και τα διαλύει όλα… Υποσχέσου στον αστρολόγο σου πως δεν θα κάνεις σήμερα πάλι υπερωρίες γιατί έχουμε αργία μεθαύριο! Κι από εμένα, ο,τι θες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Προοδευτικά, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα ασισθάνεσαι μια αυξανόμενη πίεση, μάλλον εξαιτίας των ευθυνών στη δουλειά σου ή κάποιων προθεσμιών που σʼ αγχώνουν. Οπότε ένα είναι το σύνθημα: Δούλεψε!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
“Αν δεν οργανωθείς τώρα, δεν θα οργανωθείς ποτέ!” ακούς τη φωνή της συνείδησης σου να σου λέει ανά πέντε λεπτά, ενώ πληκτρολογείς κείμενα, στέλνεις mail, κλείνεις ραντεβού, μιλάς με τη μαμά στο τηλέφωνο και ψάχνεις που στο καλό έχεις αρχειοθετήσει εκείνο το τιμολόγιο… Και ένα μέρος του εαυτού σου αγχώνεται, ένα δεύτερο χαίρεται που ξαναθυμίζεις τον συνεπή επαγγελματικά εαυτό σου και ένα τρίτο (κλασικά) σκέφτεται “που χάθηκε ο έρωτας”… Καμία πιθανότητα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους αυτά βλέπεις πουθενά στο κοντινό μέλλον;

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET