ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/02/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, η πιθανότητα ουσιαστικής επικοινωνίας με φίλους και συνεργάτες αγγίζει επικίνδυνα το μηδέν. Με άλλα λόγια, αυτό που θες να πεις, θα πρέπει να το ξαναπείς και να το ξαναπείς και…. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αυτό το μπάχαλο στο γραφείο που άλλα θέλουν, άλλα σου λένε, άλλα εννοούν και άλλα γίνονται […]

Neopolis Team

16 Φεβρουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, η πιθανότητα ουσιαστικής επικοινωνίας με φίλους και συνεργάτες αγγίζει επικίνδυνα το μηδέν. Με άλλα λόγια, αυτό που θες να πεις, θα πρέπει να το ξαναπείς και να το ξαναπείς και….

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αυτό το μπάχαλο στο γραφείο που άλλα θέλουν, άλλα σου λένε, άλλα εννοούν και άλλα γίνονται τελικά είναι ικανό να σμπαραλιάσει την ηρεμία σου, τη διάθεση, το ζεν σου και πάει λέγοντας. Τουλάχιστον για το βράδυ παίζει τίποτα ή πάλι μέσα;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μόνο δουλειά για το επόμενο διήμερο; Υποχρεώσεις με συγγενείς ή σχετικές με την εργασία σου; Όπως και να έχει αποκλειστικά χαλάρωση και ηρεμία δεν πρόκειται να παίξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, αν είσαι σε σχέση είναι μια από αυτές τις μέρες ο όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εκείνον/η. Αν δεν είσαι σε σχέση, όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τις αναμνήσεις σου. Αν ανήκεις στη δεύτερη ομάδα σε παρακαλώ να θυμάσαι ότι ο ίδιος άνθρωπος που τώρα σκέφτεσαι και χαμογελάς σ’ έκανε να υποφέρεις τότε. Δεν θέλω να ξεχνάμε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, μην προσπαθείς να εξηγήσεις τι έχει πιάσει σήμερα τον/την σύντροφο σου ή/και τους/τις φίλες σου και συμπεριφέρονται σαν να έχουν καταπιεί πέντε κιλά ξύδι. Αντί να εκνευριστείς και να αρχίσεις να φωνάζεις κράτα τις αποστάσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προφανώς και προτιμάς την παρέα ΕΝΟΣ μόνο προσώπου όλο το επόμενο διήμερο. Χωρίς αμφιβολία για εκείνον/η θα έκανες την κούραση σου τρυφερότητα. Αν είσαι σε σχέση έχεις καλές πιθανότητες να το πετύχεις. Αν όμως δεν είσαι, θα μοιάζει τόσο ανυπόφορο που δε θα σε χωρά ο τόπος.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζήτημα 1: Δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάς μέσα στο Σαββατοκύριακο δουλειά που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί σε δύο μέρες. Ξεκούραστος/η θα αποδίδεις καλύτερα από Δευτέρα. Ζήτημα 2: Γιατί νομίζεις ότι η ζωή σου είναι βουτηγμένη στο χάος; Πότε έγινες τόσο control freak. Ηρέμησε λίγο γιατί θα αρρωστήσεις στο τέλος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, να συζητήσουμε πόσες μέρες σκέφτεσαι το “αύριο θα καταφέρω να χαλαρώσω σπίτι μου”; Καλά το φαντάστηκα. Όμως κάτι μου λέει πως σήμερα θα δαγκώσεις κανένα λαρύγγι αν δεν τα καταφέρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, αν θέλεις να μείνεις μόνος/η ή αν επιθυμείς απλώς να κάνεις κάτι μόνος/η που σ’ ευχαριστεί, πρόσεξε πως θα το θέσεις στους/στις φίλους/ες σου ή στον/στην σύντροφο σου. Κάτι μου λέει πως πολύ στραβά θα το πάρουν και θ’ αρχίσουν οι ανακρίσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είσαι Αιγόκερως. Είναι λογικό να αισθάνεσαι πως η λογική και ο κοινός νους είναι ικανά να σε σώσουν από κάθε προβληματισμό. Μια συμβουλή: μην το παρακάνεις με τη σκέψη, γιατί το υπερβολικά λογικό στις ανθρώπινες σχέσεις καταλήγει παράλογο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Όσο περισσότερο κοιτάς μέσα σου το επόμενο διήμερο, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι πως θες όλα (οικονομική πραγματικότητα, ερωτικές σχέσεις, οικογενειακή ρουτίνα) να αποκτήσουν ένα σταθερό ρυθμό και να μην υπόκεινται σε εκρήξεις, εξάρσεις, εντάσεις. Και όσο περισσότερο θες, τόσο περισσότερο βασανίζεσαι. Μήπως να χαλαρώσεις λίγο και να αφήσεις τη ζωή να κάνει κι αυτή παιχνίδι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, είναι μια από αυτές τις ημέρες που αισθάνεσαι πως αν αφήσεις το εσωτερικό σου χάος ελεύθερο ο κόσμος θα χάσει το χρώμα, τη δομή, το ενδιαφέρον. Τι είπαμε κάνουμε αυτές τις μέρες. Εργασία και χαρά… Έτσι μπράβο.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET