ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/02/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια Όποιον/α κι αν δεις σήμερα (άγνωστο, συγγενή, φίλο, σύντροφο, συνεργάτη) να σου το παίζει αδύναμος/η ή θύμα για να εκβιάσει χάρες, μην τσιμπήσεις. Έτσι καλομαθαίνεις τους γύρω σου και άντε να τους μαζέψεις μετά από λίγο καιρό. Άδικο έχω; Ζώδια ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια Πως αλλάζει το σκηνικό […]

Neopolis Team

16 Φεβρουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια

Όποιον/α κι αν δεις σήμερα (άγνωστο, συγγενή, φίλο, σύντροφο, συνεργάτη) να σου το παίζει αδύναμος/η ή θύμα για να εκβιάσει χάρες, μην τσιμπήσεις. Έτσι καλομαθαίνεις τους γύρω σου και άντε να τους μαζέψεις μετά από λίγο καιρό. Άδικο έχω; Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια

Πως αλλάζει το σκηνικό από τη μια μέρα στην άλλη; Χθες στη μούγκα, σήμερα στην πάρλα. Χθες ζητούσες μοναξιά, σήμερα επιζητάς καλή παρέα. Και ύστερα λένε πως οι Ταύροι είναι ισορροπημένα πλάσματα…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Όταν χαίρεσαι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να είναι δίπλα σου, όμως όταν ξενερώνεις… ε τότε δεν υπάρχει άνθρωπος που να θες δίπλα σου. Είτε γιατί βλέπεις τις εκκρεμότητες στη δουλειά να στοιβάζονται, ενώ θα έπρεπε να ελαττώνονται, είτε γιατί προσμένεις μια συνάντηση που σε αγχώνει, δεν μπορείς να βρεις ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, σίγουρα θα ήθελες σήμερα να είσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός, όμως είσαι στη φάση του κύκλου σου που δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα, ό,τι κι αν συμβαίνει εκεί έξω. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να συμπεριφέρεται όπως θέλουν οι άλλοι. Ας σε αποδεχτούν κι έτσι αν σ’ αγαπάνε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, ο εγκεφαλικός κινητήρας κινείται με τη ρεζέρβα σήμερα όποτε μην ζορίζεσαι να τα προλάβεις όλα στους συνηθισμένους σου χρόνους! Το μόνο που κάνεις είναι καις πιο γρήγορα όση βενζίνη έχει μείνει στο ντεπόζιτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην περιμένεις να επιτυχείς σήμερα την απόλυτη συγκέντρωση. Το μυαλό σου θα ταξιδεύει, θα αποσπάται, θα αντιδρά, θα ζητά ανάσες αντί για την ρουτίνα των υποχρεώσεων. Μην με στραβοκοιτάς. Αν δεν το πίεζες τόσο, δεν θα τσινούσε έτσι!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Βήμα 1ο: Άνοιξε την ατζέντα σου. Βήμα 2ο: Δες τι ραντεβού/υποχρεώσεις/δουλειές έχεις. Βήμα 3ο: Άρχισες να μεταθέτεις και να διαγράφεις. Σήμερα πρέπει να κακομάθεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Πήγαινε βόλτες, κάνε ψώνια, πρόσεξε το σώμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, αφού είναι αδύνατο σήμερα να κλείσεις το συναισθηματικό σου ραντάρ, τουλάχιστον γίνε επιλεκτικός/η σε ποιους/ες επιτρέπεις να σʼ απασχολούν. Μην φτάσουμε και στα όρια του πονοκεφάλου, ΟΚ?

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, με τις ψυχολογικές σου άμυνες ένα βήμα πριν την παράδοση, δεν λέει να επιτρέπει σε συναδέλφους ή/και συγγενείς να σε επηρεάζουν με την πεσμένη διάθεση τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπες μέσα στο γραφείο με χαμόγελο, καλημέρισε τους συναδέλφους σου έναν – έναν, γίνε λιγότερο επικριτικός/η και περισσότερο διπλωμάτης. Μην ανησυχείς. Δεν θα τσαλακωθεί η εικόνα σου ούτε θα χάσεις την υπόληψη σου με ένα χαμόγελο παραπάνω. Ίσως εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, η διάθεση να εξομαλυνθούν μερικές επαγγελματικές ή/και οικογενειακές σχέσεις επανέρχεται. Πρόσεξε όμως, μια εκεχειρία δεν σημαίνει και ειρήνη απαραίτητα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, καταφέρνεις επιτέλους να εστιάσεις λίγο περισσότερο στα φωτεινά χρώματα της συναισθηματικής σου παλέτας και όχι στο γκρίζο των ανασφαλειών. Ποιος/α φταίει που σου άλλαξε έτσι η διάθεση;

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET