fbpx

Ημερήσια Πρόβλεψη – 15/11/2017


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν και πιστεύεις με ευλάβεια στην αμεσότητα και την ειλικρίνεια (έστω και αν πονάει μερικές φορές), θα ήταν λάθος σου να θεωρήσεις πως και οι γύρω σου (ειδικά συνεργάτες/συνάδελφοι) πιστεύουν εξίσου σε αυτά. Ναι, υπάρχει παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο! Πρόσεχε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Για τις επόμενες μέρες καλείσαι νʼ αποκτήσεις Σπαρτιάτικο προγραμματισμό στην καθημερινότητα σου, να κόψεις τις διατροφικές κραιπάλες, να ισορροπήσεις ανάμεσα στην απόλαυση και την σωματική υγεία. Όσο για τη δουλειά, μάλλον θα νʼ ανακαλύψεις πως ποτέ δεν απολάμβανες τόσο την έξτρα πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυτές τις μέρες γίνεσαι όλο και πιο συχνά ο/η πιο σκληρός/η κριτής του εαυτού σου καθώς προσπαθήσεις νʼ αποδείξεις πως και ερωτικά και επαγγελματικά αξίζεις για πολύ καλύτερες καταστάσεις. Αυτό συχνά σημαίνει πως πρέπει αποκλείεσαι από τον κόσμο, αλλά κι αυτό είναι ένα φορτίο που είσαι έτοιμος/η να κουβαλήσεις, έτσι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι από τις λίγες φορές που το να επιζητάς την σιωπή και την απομόνωση είναι υγιείς συμπεριφορές. Χρειάζεσαι ψυχική ηρεμία σήμερα, κι αυτή δεν κατακτιέται με το να τρέχεις πανικόβλητος/η να προφτάσεις την καριέρα σου ή τρέχοντας πίσω από τον έρωτα μήπως και χαραμίσει και για εσένα κανένα βέλος… Ας περιμένουν όλοι και όλα για 24 ώρες στη τελική!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ο καλύτερα προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τις οποιεσδήποτε ξαφνικές αλλαγές είναι ο καλά πληροφορημένος. Τώρα που το κοινωνικό περιβάλλον σου έχει γεμίσει με αβεβαιότητα, αποπροσανατολισμό και τρομολαγνεία, μπορείς να είσαι διπλά κερδισμένος/η αν καταφέρεις να διασταυρώσεις πληροφορίες, να επιβεβαιώσεις φήμες ή να μάθεις ποια δεδομένα διαμορφώνονται στον εργασιακό σου χώρο. Δραστηριοποιήσου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Φαίνεται πως δεν αντέχεις να χαλαρώνεις. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως έχεις αναγάγει σε στοίχημα ζωής τη πλήρη οικονομική ανεξαρτησία σου (είτε αφορά την απεξάρτηση από σύζυγο ή γονείς, είτε από δάνεια/χρωστούμενα/πιστώσεις) απομυθοποιώντας πλήρως έννοιες όπως: διακοπές, διασκέδαση, ξεκούραση… Μέρες σαν τη σημερινή αυτά τα τελευταία χρειάζεσαι και όχι ακόμη ένα μεγαλεπήβολο οικονομικό σχέδιο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, μην αναλωθείς ξανά σε μαραθώνια ξενύχτια, αδιάφορα φλερτ ή προσπάθεια να ξαναζεστάνεις μια συναισθηματική σούπα από δεν ανέβει από τους -20. Πέρνα τη μέρα σου με λίγους και καλούς ανθρώπους που ξέρουν πώς να φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη σου. Ξέρεις εσύ…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα μπορείς με μεγάλη ευχέρεια (μάλλον μαεστρία είναι η πιο κατάλληλη λέξη…) να συζητήσεις για εκκρεμότητες που παραμένουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Είτε πρόκειται για αβεβαιότητα για το μέλλον της θέσης σου, είτε για μια άδεια που θες να ζητήσεις, είτε για μια πιο σοβαρή συζήτηση για τις μελλοντικές σου αρμοδιότητες, σήμερα το έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν και έχεις ανάγκη να ξεσκάσεις λίγο και να χαλαρώσεις από τις υψηλές ταχύτητες που σου έχει επιβάλλει η εβδομάδα που διανύουμε, είναι εξαιρετικά πιθανό να μην καταφέρεις να συντονίσεις τη διάθεση σου με αυτή της υπόλοιπης παρέας. Πάντως αν θες να το δοκιμάσεις, ο αστρολόγος σου δεν θα σε αποτρέψει…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, φαντάζει μάταιο να σου πω να χαλαρώσεις. Ακόμη και όταν θα είσαι έξω το μυαλό σου θα επεξεργάζεται λύσεις και πιθανότητες για να βγεις από το (προσωρινά μόνιμο) αδιέξοδο στην εργασία σου. Τουλάχιστον υποσχέσου μου πως θα φροντίσεις να κοιμηθείς κανονικά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι από αυτές τις μέρες που αν ανοίξεις το λεξικό στον όρο «τάσεις φυγής» είσαι βέβαιος/η πως θα βρεις μια φωτογραφία σου δίπλα από το λήμμα εξήγησης του όρου. Αν δεις ότι δεν σε αντέχεις, πάρε το αυτοκίνητο (μηχανή, τρένο, ΚΤΕΛ…) και εξαφανίσου για λίγες ώρες σε άγνωστη κατεύθυνση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεν υπάρχει εύκολη γιατρειά για τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ακόμη χειρότερη όμως είναι η προσπάθεια να καλύψεις τις με πλασέμπο όπως οικονομική εξασφάλιση, καριέρα ή μια οικογένεια με κάποιον/α που προσφέρει επιταγές αντί για χάδια… Να κάτι τέτοια περιστρέφονται στο μυαλό σου και νιώθεις σαν μετανάστης από τη χώρα της καρδιάς στη χώρα της σκληρότητας.

Πηγή: Stardome.gr

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET