ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 15/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, η πιθανότητα ουσιαστικής επικοινωνίας με φίλους και συνεργάτες αγγίζει επικίνδυνα το μηδέν. Με άλλα λόγια, αυτό που θες να πεις, θα πρέπει να το ξαναπείς και να το ξαναπείς και…. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, αν υπάρχουν μυστικά ή ίντριγκες ή κάτι πάρει τ’ αυτί σου να λέγεται στην παρέα, […]

Neopolis Team

15 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, η πιθανότητα ουσιαστικής επικοινωνίας με φίλους και συνεργάτες αγγίζει επικίνδυνα το μηδέν. Με άλλα λόγια, αυτό που θες να πεις, θα πρέπει να το ξαναπείς και να το ξαναπείς και….

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, αν υπάρχουν μυστικά ή ίντριγκες ή κάτι πάρει τ’ αυτί σου να λέγεται στην παρέα, σε παρακαλώ μην το ψάξεις σήμερα. Και θα χαλαστείς σε σημείο ξενερώματος και άκρη δεν θα βγάλεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μόνο δουλειά για το επόμενο διήμερο; Υποχρεώσεις με συγγενείς ή σχετικές με την εργασία σου; Όπως και να έχει αποκλειστικά χαλάρωση και ηρεμία δεν πρόκειται να παίξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, αν είσαι σε σχέση είναι μια από αυτές τις μέρες ο όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εκείνον/η. Αν δεν είσαι σε σχέση, όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τις αναμνήσεις σου. Αν ανήκεις στη δεύτερη ομάδα σε παρακαλώ να θυμάσαι ότι ο ίδιος άνθρωπος που τώρα σκέφτεσαι και χαμογελάς σ’ έκανε να υποφέρεις τότε. Δεν θέλω να ξεχνάμε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, σήμερα θα υπάρχει μια αντιστροφή ρόλων στην επικοινωνία με τους γύρω σου. Ξαφνικά όλοι θα αποκτήσουν την ένταση και το δραματισμό (που είναι δικά σου προνόμια) και εσύ θα πρέπει να κάνεις τον/την πυροσβέστη. Είμαι περίεργος να δω αυτό πως θα πάει….

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, δεν μπορεί να σε επηρεάσει ένα τοσοδούλι μικρό χάος στο χώρο εργασίας σου σήμερα. Ε; Ε; Έτσι σε θέλω. Δεν μπορεί! (ΥΓ.: Ακόμη κι αν σε επηρεάσει όμως μην τολμήσεις να ξεσπάσεις τη τσαντίλα σου στους συναδέλφους σου! Άστο για άλλη μέρα!)

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ! Τι είναι πάλι αυτή η εμμονή τελευταία με τα ρομαντικά έργα, τις καρδούλες και τη ερωτική διάθεση που δεν μαζεύεται; Εντάξει, για σήμερα δικαιολογείσαι να είσαι αλλού. Ακόμη κι αστρολόγος σου δεν μπορεί να σου το αρνηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, να συζητήσουμε πόσες μέρες σκέφτεσαι το “αύριο θα καταφέρω να χαλαρώσω σπίτι μου”; Καλά το φαντάστηκα. Όμως κάτι μου λέει πως σήμερα θα δαγκώσεις κανένα λαρύγγι αν δεν τα καταφέρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αφού το ξέρω και το ξέρεις πως το μόνο που σε ανανεώνει σε αυτή τη ζωή (πλην του σεξ) είναι να περνάς στιγμές ανάμεσα στο πλήθος, να χάνεσαι μέσα στα γέλια και τη βαβούρα του πλήθους, να σε παίρνει ένας φίλος/μια φίλη ή ο/η σύντροφος από το χέρι και να σου δείχνει την ποικιλία του κόσμου. Τι; Δεν νιώθεις έτσι τελευταία; Τοξότη, πότε έγινες τόσο ρεαλιστής/ρεαλίστρια; Να φωνάξω γιατρό να σε κοιτάξει;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, θα ήταν προτιμότερο να αφήσεις για άλλη μέρα σημαντικές συναντήσεις ή συνομιλίες που αφορούν στη δουλειά σου ή επίλυση παρεξηγήσεων με συγγενείς. Δεν το έχεις με την επικοινωνία σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, προστάτεψε σήμερα το πορτοφόλι σου από κάθε παρόρμηση για αγορές, έξοδα, δώρα. Θα είναι αφόρητα δύσκολο να συγκρατηθείς αν ξεκινήσεις σπαταλάς, να το θυμάσαι…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, είναι μια από αυτές τις ημέρες που αισθάνεσαι πως αν αφήσεις το εσωτερικό σου χάος ελεύθερο ο κόσμος θα χάσει το χρώμα, τη δομή, το ενδιαφέρον. Τι είπαμε κάνουμε αυτές τις μέρες. Εργασία και χαρά… Έτσι μπράβο.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET