ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 15/03/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, προσπάθησε σήμερα να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να μην επιταχύνεις τους ρυθμούς με το καλημέρα. Η ενέργεια σου σήμερα εξαντλείται γρηγορότερα απ’ ότι συνήθως! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, καλή η διπλωματία, όμως αν δεν δείξεις τις διαθέσεις σου (δολοφονικές, ερωτικές, προειδοποιητικές) άμεσα, μην περιμένεις χαΐρι σήμερα. ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – […]

Neopolis Team

15 Μαρτίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, προσπάθησε σήμερα να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να μην επιταχύνεις τους ρυθμούς με το καλημέρα. Η ενέργεια σου σήμερα εξαντλείται γρηγορότερα απ’ ότι συνήθως!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, καλή η διπλωματία, όμως αν δεν δείξεις τις διαθέσεις σου (δολοφονικές, ερωτικές, προειδοποιητικές) άμεσα, μην περιμένεις χαΐρι σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, εργασία και χαρά υφίστανται μόνο στη περίπτωση που εξασφαλίσεις πως δεν θα φλυαρούν όλοι/ες ακατάπαυστα πάνω απʼ το κεφάλι σου όταν δουλεύεις. Και πως το εξασφαλίζουμε αυτό είπαμε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν νιώθεις ευάλωτος/η, παραπονεμένος/η ή έστω ζαλισμένος/η από την ένταση της καθημερινότητας τότε δεν είναι χαζό να πεις «Ναι.» σε προτάσεις για εξόδους ή να κάνεις υπερωρίες; Η λέξη ΗΡΕΜΙΑ σου λέει τίποτα; Αυτό είναι που χρειάζεσαι σήμερα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα λένε, κι εσύ, αστρολογικά μιλώντας πάντα, είσαι ένας/μια μεγάλος/η γάτος/γάτα. Προσπάθησε να κατευθύνεις το σημερινό επικοινωνιακό σου κρεσέντο κάνοντας χρήσιμες κουβέντες και να αντλώντας πληροφορίες από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σου φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Κουτσομπολιό απαγορεύεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πριν από μερικά χρόνια είχε βγει ένα παιχνιδάκι στον υπολογιστή που είχε γίνει διάσημο. Λευκή οθόνη, μύγες να περνούν αριστερά δεξιά και ο χρήστης χειρίζεται μια μυγοσκοτώστρα και χτυπάει μύγες. Που κολλάει αυτό; Σκέψου το μυαλό σου σαν μια λευκή οθόνη, ακανόνιστες και χωρίς ειρμό σκέψεις και αναμνήσεις να περνούν σαν μύγες και εσύ να προσπαθείς να τις πιάσεις… Καλή σου μέρα Παρθένε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα απορροφούσες όλους τους συναισθηματικούς σου κραδασμούς και θα σκεφτόσουν και μια πιπεράτη ιστορία για ποιο λόγο εξαφανίστηκες χθες βράδυ από όλους και όλα … Όμως δεν είναι φυσιολογικές οι συνθήκες και η παραδοχή πως έχεις κορεστεί από σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά μάλλον σε κρατάει στη κόψη του ξυραφιού και σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα εσύ θέτεις τον τόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θες σκληρό ροκ; Το έχεις! Θες μελωδική φλυαρία; Το πηγαίνεις προς τα εκεί. Θες σιωπή; Ένα βλέμμα σου είναι αρκετό να σωπάσει και λιοντάρι σε καιρό οίστρου (η επιλογή του βασιλιά της ζούγκλας είναι εντελώς τυχαία και ουδεμία σχέση έχει με υπαρκτά πρόσωπα).

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες στην κοινωνική σου ζωή. Λες και όλα τριγύρω μοιάζουν άχρωμα, άοσμα και χωρίς χαρακτήρα. Ακόμη κι οι φίλοι/ες σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί σε μια ανίατη νωχέλεια. Υπομονή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, η επικοινωνία με τους/τις ανωτέρους και τους/τις συναδέλφους σου έχουν γνωρίσει και πιο θερμές μέρες. Αφού όλοι/ες είναι έτοιμοι/ες να αρπαχτούν με το παραμικρό, δεν θα ήταν ανόητο να δώσεις εσύ την αφορμή;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Άντε πάλι η γνωστή κόντρα για το πόσο δουλεύεις και δεν τον/την σκέφτεσαι, πόσο νοιάζεσαι για την δουλειά σου και όχι για την αγάπη σας, πόσο ψυχρός/η είσαι ενώ εκείνος/η είναι τόσο γεμάτος/η ζεστασιά και κατανόηση. Υδροχόε, αν η σχέση σου τείνει να πνιγεί στη γκρίνια, τρέχα μακριά σαν να σε κυνηγά ένα σμήνος σφήκες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, όσο περισσότερο οι σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί στο Σιβηρικό χειμώνα, τόσο πιο γρήγορα θα αγγίζεις τα όρια της έκρηξης και θα ψάχνεσαι για καυγάδες με κάθε αφορμή. Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που ψάχνεις θύμα για να ξεσπάσεις. ΥΓ.: Πίστεψε με αν καταπιείς ξανά την ένταση θα είναι χειρότερα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET