ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 15/01/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, η μέρα ξεκινά με μεγάλη νευρικότητα, όποτε πρόσεξε μη, με το καλημέρα, πιαστείς στα χέρια με κανέναν/καμία. Μετά το μεσημέρι όμως, επιτέλους, επανέρχεται σταδιακά η χαμένη εδώ και μέρες ενέργεια σου! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, μένεις ακόμη με τους γονείς σου στο ίδιο σπίτι (ακόμη και στην ίδια πολυκατοικία […]

Neopolis Team

15 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, η μέρα ξεκινά με μεγάλη νευρικότητα, όποτε πρόσεξε μη, με το καλημέρα, πιαστείς στα χέρια με κανέναν/καμία. Μετά το μεσημέρι όμως, επιτέλους, επανέρχεται σταδιακά η χαμένη εδώ και μέρες ενέργεια σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μένεις ακόμη με τους γονείς σου στο ίδιο σπίτι (ακόμη και στην ίδια πολυκατοικία ή δρόμο) προσπάθησε να το αποφύγεις σαν να είναι ραδιενεργό! Σε αντίθετη περίπτωση φώναξε όποιους/ες θεωρείς καλή παρέα και κουβέντιασε ως τα ξημερώματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, στο πρώτο μισό της ημέρας κράτα σφιχτά τα χαλινάρια στον εργασιακό σου χώρο, όπως έκανες από την αρχή της εβδομάδας. Στο 2ο μισό μπορείς σταδιακά ν’ αρχίσεις να χαλαρώνεις την πίεση. Α, κι αν νιώθεις πως το έχεις ανάγκη, βγες να ξεσκάσεις το βράδυ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, καλείσαι να μαζέψεις όλη τη διαθέσιμη δύναμη/ενέργεια/πυγμή σου και να τις καταθέσεις στη δουλειά σου για τις επόμενες μέρες! Δεν πρέπει να δείξεις ούτε ένα σημάδι κούρασης/κάμψης στους/στις ανωτέρους/ανώτερες σου! Α κι αν ψάχνεις για δουλειά τώρα πρέπει να τρέξεις ακόμη περισσότερο!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έλα! Έλα! Μην ντρέπεσαι! Παραδέξου το. Θες να ρίξεις μερικές μπουνιές σε 2-3 συναδέλφους σου σήμερα. Έτσι για να μπουν στη θέση τους. Γιατί ρε γαμώτο να μην έχεις την ίδια στάση και με εκείνον/η που σου έχει κάνει την καρδιά τρυπητήρι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, από το 2ο μισό της ημέρας κι για τις επόμενες μέρες η διάθεση σου μετακυλύετε σταδιακά από κοινωνικά δραστήρια σε εκρηκτική. Αν και η πολιτικά ορθή συμβουλή θα ήταν να σου συστήσω ψυχραιμία, η ειλικρινής μου συμβουλή είναι: ξέσπασε σε όποιον/α το αξίζει και φρόντισε να αφήσεις άθικτο τον άμαχο πληθυσμό!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όποιος/α λέει πως είναι υπεράνω χρημάτων αυτή την εποχή μάλλον προσπαθεί να πουλήσει τρέλα ή έχει μια επιθυμία να τον/την λιντσάρουν. Ευτυχώς δεν ανήκεις σʼ αυτή την κατηγορία. Αυτές τις μέρες, είτε να ανοίξει μια προοπτική να κερδίσεις περισσότερα χρήματα (ένα καινούργιο πρότζεκτ ή μήπως ανοίγει μια υψηλότερης βαθμίδας θέση στην εταιρία σου που θες να χτυπήσεις;), είτε, αν αναζητάς εδώ και καιρό δουλειά, επιτέλους να υπάρξουν εξελίξεις σʼ αυτό το κομμάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέρες σαν την σημερινή θες να εκφράζεσαι με αυθεντικό τρόπο, να μην συμβιβάζεσαι, να βγάλεις προς τα έξω επιτέλους τα ταλέντα σου! Γιʼ αυτό και ψάχνεις εναγωνίως να βρεις τρόπους η τωρινή δουλειά ή η τωρινή ερωτική σου ζωή νʼ αποκτήσουν νόημα. Αν δεν τα καταφέρνεις, αρχίζεις να κοιτάζεις σιγά σιγά παρακάτω…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όχι δεν μπορείς να ηρεμήσεις! Ναι, έχεις νευρικότητα, ένταση, νεύρα και δεν μπορείς να κάτσεις σε μια μεριά. Ναι, όλοι γύρω σου μοιάζουν λες και κινούνται σε αργή κίνηση κι αυτό σε γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αν συνεχίσεις να διαβάζεις αυτή τη σελίδα μάλλον θα ρίξεις μπουνιά στην οθόνη. Σταματάω. Όβερ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν έχεις μια δουλειά που κρατά συνεχώς τον εγκέφαλο σου σε εγρήγορση, τότε αυτή είναι μια από τις μέρες που πρέπει να γουστάρεις πολύ αυτό που κάνεις. Αν όμως η δουλειά σου είναι διεκπεραιωτική ή δεν έχεις μια, θα πρέπει να αισθάνεσαι τόσο εγκλωβισμένος/η που το μπαμ είναι πάντα ένα δευτερόλεπτο μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, από το μεσημέρι και μετά βρίσκεσαι σε τρομερή πνευματική εγρήγορση – γεγονός που επηρεάζει θετικά όλη τη διάθεση σου! Εκμεταλλεύσου αυτή την συγκυρία και κλείσε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που αφορούν είτε την εργασιακή σου ρουτίνα, είτε επικοινωνίες/συναντήσεις με φίλους/συνεργάτες!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν έψαχνες ένα καλό άνοιγμα για να ρισκάρεις/προσπαθήσεις/τολμήσεις ένα επαγγελματικό άνοιγμα ή να εκφράσεις τα συναισθήματα σου σε κάποιον/α ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, ε ήρθε η ώρα σου! Αυτές τις μέρες δωσʼ του να καταλάβει λέμε!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET