ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/09/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κυκλοθυμία και χαμηλή ενέργεια. Ο πολύς κόσμος σε εξαντλεί, τα πολλά λόγια σου φέρνουν πονοκέφαλο. Θες να σε αφήσουν στην ησυχία σου και δεν συμβαίνει. Καλύτερα να ξεσπάσεις αντί να καταπιεστείς πάντως. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αν ξεκινήσεις με την πρώτη στραβή σήμερα (ασυνεννοησία ή ένταση στο σπίτι) νʼ αναρωτιέσαι, πως […]

Neopolis Team

14 Σεπτεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κυκλοθυμία και χαμηλή ενέργεια. Ο πολύς κόσμος σε εξαντλεί, τα πολλά λόγια σου φέρνουν πονοκέφαλο. Θες να σε αφήσουν στην ησυχία σου και δεν συμβαίνει. Καλύτερα να ξεσπάσεις αντί να καταπιεστείς πάντως.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν ξεκινήσεις με την πρώτη στραβή σήμερα (ασυνεννοησία ή ένταση στο σπίτι) νʼ αναρωτιέσαι, πως είναι δυνατό αυτά που θες πιο πολύ – δηλαδή ηρεμία, επικοινωνία, αρμονία – να μην έρχονται φυσικά αλλά μετά από πολύ κόπο, θα την κάψεις την μέρα. Εργασιοθεραπεία άμεσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μέρες σαν τη σημερινή μοιάζουν να σου αφήνουν μια αίσθηση πως έχεις εγκλωβίσει το μέλλον σου με τις προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές του παρόντος. Μια αίσθηση πως χάλασε η πυξίδα και δεν ξέρεις αν κάνεις τελικά βήματα μπρος ή πίσω. Σκέτος πονοκέφαλος σαν να λέμε…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν είσαι ελεύθερος/η και πολιορκείσαι από ή πολιορκείς κάποιον/α, τότε κινδυνεύεις να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Και όλοι ξέρουμε που σε οδηγεί αυτό συνήθως (Μην ανησυχείς ο αστρολόγος θα είναι εδώ να σε παρηγορήσει αν στραβώσει το πράγμα)… Για όλους τους άλλους Καρκίνους, ας μην συζητήσουμε την τσαντίλα σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν σου πω πως θα περάσουν αρκετές μέρες μέχρι την επόμενη φορά που θα νιώσεις αποπροσανατολισμένος/η στην προσωπική σου ζωή και που θα μπλέκεις την φοβία με τη λαχτάρα και την παράλυση με την ηδονή, θα δείξεις σήμερα υπομονή και θα συγκρατήσεις τα νεύρα σου; Ε καλέ μου/καλή μου Λέοντα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Όταν κυκλοφορείς με ταμπελίτσα «Μην αγγίζετε, δαγκώνω» σημαίνει ότι: 1) έχεις πολλά νεύρα με τα πάντα εκεί έξω (το χάος που επικρατεί στους δρόμους, τον άπλυτο διπλανό σου στο μετρό, τους συναδέλφους σου που κουτσομπολεύουν αντί να δουλεύουν κοκ), 2) όντως δαγκώνεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ξέρεις όσο κανένας/καμιά πόσο φυλακισμένοι νιώθουμε όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να ακολουθεί τις επιλογές και τις απαιτήσεις των άλλων. Εκτός από τους τσακωμούς υπάρχει πάντα και η εναλλακτική της απόρριψης. Σήμερα επέλεξε να περάσεις εσύ καλά! Ναι, εσύ! ΕΣΥ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μέρες σαν τη σημερινή όλος ο κόσμος μαζί με τα προβλήματα, τα διλήμματα, τις απαιτήσεις και τα άγχη του πρέπει να αποκλειστεί – να είναι έξω από το κεφάλι σου. Βρες τον τρόπο να το πετύχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τελευταία γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεις πράγματα που σε συναρπάζουν, προορισμούς που να σε εξιτάρουν ή θεάματα που να σε ικανοποιούν. Μήπως επιβάλλεται μια αλλαγή παρέας; Μήπως κόλλησες στα όρια της ανίας με μερικούς/ες;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Κάθε καινούργια γνωριμία (και κάθε σχέση για να λέμε την αλήθεια) μοιάζει πάντα σαν η αρχή μιας πορείας προς το σκοτάδι. Όχι, δεν εννοώ του/της Άλλου/ης. Εννοώ το δικό σου σκοτάδι, τις δικές γοητευτικές αδυναμίες, τους διαδρόμους του μυαλού σου που η λαχταρά και η τρομάρα περπατάνε χέρι χέρι. Αν είσαι σε σχέση (ή αν μόλις βγαίνεις από μια) αρχίζεις και καταλαβαίνεις πως, τη λάμα που σε πλήγωσε, εσύ την έδωσες σε λάθος χέρι. Όμως εσύ κρατάς και το ιώδιο για την πληγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα θα έχεις μια υπέροχη μέρα, θα είσαι χαρούμενος/η από το πρωί ως το βράδυ και όλα θα σου πηγαίνουν καλά… (Αλήθεια τώρα, αισθάνεσαι όντως πιο όμορφα ακούγοντας ένα ψέμα;)

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ναι, ναι το ξέρω ότι η συναισθηματική σύγχυση είναι η καλύτερη σου φίλη από τη στιγμή που άρχισες να μπουσουλάς. Όμως όταν αρχίζει να επηρεάζει την απόδοση στη δουλειά σου, πρέπει κάποιος να επέμβει και να σου πει να συνέλθεις. Σύνελθε λοιπόν!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET