ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/08/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν καταφέρεις η μέρα να κυλήσει ομαλά, δηλαδή να εργαστείς και όχι να σκοτωθείς κι αντί να επιμένεις (που πάντα σου δημιουργεί νεύρα) απλά να αδιαφορείς για τις διαφωνίες των γύρω σου, τότε θα είναι τέτοια η αίσθηση ηρεμίας που θα νιώσεις, που δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη! […]

Neopolis Team

14 Αυγούστου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν καταφέρεις η μέρα να κυλήσει ομαλά, δηλαδή να εργαστείς και όχι να σκοτωθείς κι αντί να επιμένεις (που πάντα σου δημιουργεί νεύρα) απλά να αδιαφορείς για τις διαφωνίες των γύρω σου, τότε θα είναι τέτοια η αίσθηση ηρεμίας που θα νιώσεις, που δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι γνωστό Ταυρίσιο ελάττωμα να μην πιστεύεις στην γοητεία σου και το μαγνητισμό σου – μην ξεχνάς πως εσύ εμπιστεύεσαι ότι φαίνεται, αγγίζεται, λέγεται ενώ ο θαυμασμός, ειδικά από το άλλο φύλο, είναι συχνά σιωπηλός και μυστικοπαθής. Μην γκρινιάζεις λοιπόν και παίξε το παιχνίδι των σκιών της γοητείας αυτή την εβδομάδα. Το ‘χεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σε πνίγει η ρουτίνα σήμερα. Σε πνίγει αφόρητα. Όχι δεν θες να κάνεις άλλες επικοινωνίες από τη δουλειά. Όχι δεν θες να σκέφτεσαι τα data του Excel και αν θα πιάσεις το στόχο ως το τέλος του μήνα. Ουφ! Αέρα! Αέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, ας είμαστε ειλικρινείς: σε έχει βοηθήσει έστω στο ελάχιστο τους τελευταίους μήνες αυτή η συνεχής προσπάθεια εκλογίκευσης του ερωτικού ανικανοποίητου; Τότε γιατί το συνεχίζεις και δεν αποδέχεσαι ότι, μέχρι νεοτέρας, η επικοινωνία μυαλού – καρδιάς παραμένει βραχυκυκλωμένη;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έλα παραδέξου το. Αν δεν είσαι στο επίκεντρο της προσοχής στον εργασιακό χώρο, τότε είναι πολύ πιθανό να τεμπελιάζεις. Αν όμως ξαφνικά νιώσεις να σε παρακολουθούν τα μάτια όλων των συναδέλφων σου (εξαιτίας μιας παρατήρησης από τον/την προϊστάμενο σου λόγου χάρη) τότε γίνεσαι σκυλί του πολέμου (εντάξει, εντάξει και με την περηφάνια αιλουροειδούς!). Με απλά λόγια θέλω να σου πω πως σήμερα η μετάβαση από την ένταση στο μπράβο προκύπτει με απόλυτη φυσικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Έχεις ανάγκη από αέρα, ανανέωση, περιπέτεια. Αυτό σημαίνει πως σήμερα μπορείς: να σχεδιάσεις ένα ταξίδι για το άμεσο μέλλον (όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά), να βγεις σε μαγαζιά με έθνικ αποχρώσεις και ακούσματα, να φλερτάρεις με την αθωότητα ενός εφήβου και τις προθέσεις ενός δολοφόνου. Δεκτοί και όλοι οι συνδυασμοί των παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Και το δάκρυ και το χαμόγελο έχουν στην ζωή μας την ίδια δύναμη, λυτρώνουν εξίσου, δείχνουν πως η καρδιά μας ακόμη σκιρτάει. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να γελάει αν δεν θες, ούτε να του περικόπτεις τα δάκρυα αν θες να ξεσπάσεις. Για τις επόμενες μέρες μείνε ειλικρινής με εσένα και γράψε τα πρέπει των γύρω σου… καταλαβαίνεις που!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν σου πρότεινα να λύσεις μερικά φλέγοντα θέματα με φίλους ή και τον/την σύντροφό σου μέσα στα πλαίσια μιας συζήτησης, μάλλον θα βαριόσουν και θα επέλεγες άλλα, λιγότερο ανιαρά μέσα (σεξ, απειλές ή αιχμηρά αντικείμενα). Γιʼ αυτό ακριβώς το λόγο δεν σου δίνω το δικαίωμα επιλογής! Ή με συζήτηση ή άστο καλύτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Λες και το εσωτερικό σου ρολόι έκανε reset και σήμερα ξυπνάς με φορτισμένες τις μπαταρίες και τις επιθετικές σου αρετές ακονισμένες. Τέρμα το σκυμμένο κεφάλι και η μουγκαμάρα στο γραφείο, τέρμα τα υπονοούμενα συναδέλφων που μένουν αναπάντητα και η ανοχή σε κουβέντες πίσω από την πλάτη σου. Μάχη θέλουν, μάχη θα έχουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, ενώ εσύ εδώ και μήνες προσπαθείς να ανακαλύψεις από ποια τρύπα στερεύουν κάθε μήνα τα χρήματα σου, έχουν εν αγνοία σου τεθεί σε κίνηση μηχανισμοί που σου δείχνουν με ωμό τρόπο πως πρέπει να αλλάξεις προτεραιότητες στον επαγγελματικό τομέα. Ναι, αυτό το τσίμπημα στο στομάχι που νιώθεις λέγεται αβεβαιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σε μια εποχή που το συναίσθημα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας και φοριέται από μερικούς σαν αξεσουάρ για να γίνουν συμπαθείς, θα πρέπει να αισθάνεσαι το λιγότερο σαν εξωγήινος/η που το φυλάς μέσα σου για ειδικές περιστάσεις. Όμως μερικές φορές είναι επιτακτικό να το εκδηλώνεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Κάντο σήμερα με τον τρόπο που σου ταιριάζει, δηλαδή με πράξεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όσο κι αν σκέφτεσαι μόνος/η σου πιθανές λύσεις για τα κολλήματα/μπερδέματα της συναισθηματικής σου ζωής, δεν πρόκειται να βρεις μια λύση που να σε ικανοποιεί. Γιατί; Μα πότε εμπιστεύθηκες 100% την κρίση σου για να το κάνεις τώρα; Αντίθετα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να κλείσεις κινητά, να κατεβάσεις σταθερά, να βγάλεις το PC από την πρίζα και να βγεις με έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη και να ακούσεις τι θα σε συμβουλέψει.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET