ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αέρας, οξυγόνο, απόσταση… Η ανάγκη να δραπετεύσεις μεγαλώνει με εκθετικούς ρυθμούς κάθε λεπτό. Και ένας/μια Κριός που ασφυκτιεί γίνεται απρόβλεπτος/η! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Δεν μιλάς, δεν μιλάς, δεν μιλάς… θα σκάσεις ρε παιδί μου στο τέλος! Αν σου τη λένε σήμερα στη δουλειά ξανά για ψύλλο πήδημα ή αν οι […]

Neopolis Team

14 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αέρας, οξυγόνο, απόσταση… Η ανάγκη να δραπετεύσεις μεγαλώνει με εκθετικούς ρυθμούς κάθε λεπτό. Και ένας/μια Κριός που ασφυκτιεί γίνεται απρόβλεπτος/η!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν μιλάς, δεν μιλάς, δεν μιλάς… θα σκάσεις ρε παιδί μου στο τέλος! Αν σου τη λένε σήμερα στη δουλειά ξανά για ψύλλο πήδημα ή αν οι γονείς σου αρχίσουν πάλι τα κηρύγματα για το που πάει η ζωή σου, έχεις το ελεύθερο να τους βάλεις στη θέση τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Με την διάθεση νʼ ανεβαίνει από το στάτους «Αφήστε με ήσυχο/η» στο «Υπό προϋποθέσεις βγαίνω», είναι σίγουρο πως θα πλακώσει λαός που θα διεκδικήσει λίγες ώρες μαζί σου. Το νου σου στις προϋποθέσεις λοιπόν!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Για να λέμε την πικρή αλήθεια, κάθε φορά που νιώθεις λίγο πιο χαλαρός/η, άνετος/η με τον εαυτό σου και τολμάς να εγκαταλείψεις τους βράχους που κρύβεσαι για να παίξεις με όλους τους υπόλοιπους από εμάς στην ανοιχτή παραλία, σε κυριεύει φόβος. Μην ανησυχείς όμως σήμερα γιατί το μόνο που μπορεί να σε πληγώσει είναι να κλειστείς ξανά στον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν σου πω πως θα περάσουν αρκετές μέρες μέχρι την επόμενη φορά που θα νιώσεις αποπροσανατολισμένος/η στην προσωπική σου ζωή και που θα μπλέκεις την φοβία με τη λαχτάρα και την παράλυση με την ηδονή, θα δείξεις σήμερα υπομονή και θα συγκρατήσεις τα νεύρα σου; Ε καλέ μου/καλή μου Λέοντα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Για πολλούς/ες Παρθένους/ες αυτές οι μέρες είναι μόνο η αρχή μιας κούρσας υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων που έχουν μείνει στην αναμονή. Κοινωνικότητα σήμερα; Η κλήση σας προωθείτε…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πριν σε χτυπήσει η Κρονίλα κατά κούτελα ποια ήταν η ενστικτώδης αντίδραση σου για να σου ανέβει το κέφι; Ναι, να βγεις έξω και να συναναστραφείς με κόσμο. Μήπως να θυμηθείς το παλιό σου εαυτό σήμερα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ακόμη κι αν η πρώτη λέξη που θα ʽρθει στο μυαλό σου σήμερα όταν αντικρίσεις τον/την προϊστάμενο σου είναι «Αϊ σιχτίρ», καλείσαι όχι μόνο να συγκρατηθείς αλλά και να υποδυθείς τον/την χαρούμενο/η υπάλληλο. Όχι, δεν το κάνεις για τα μούτρα του/της αλλά για να του/της δείξεις πως δεν μπορεί να σʼ επηρεάσει τόσο όσο νομίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως (λέω ίσως) δίνεις τελευταία μεγάλη σημασία στο όγκο των πληροφοριών που παίρνεις (σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου) και έχεις χαθεί μέσα στις σκέψεις σου (τους), τα πολλά ερεθίσματα, τις φήμες. Κλείσε τα αυτιά σου σήμερα και σκέψου ποια είναι η δική σου θέση και άποψη. Αυτή θα καλεστείς να καταθέσεις σύντομα στον προϊστάμενο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ίσως σήμερα αισθανθείς πως γίνεσαι ελαστικός/η σε σημείο κατάργησης της προσωπικότητας σου για να γλιτώσεις από ανούσιες διαμάχες στον εργασιακό χώρο ή για να συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μια σχέση που ο/η άλλος/η σε πιέζει να γίνεις κάτι που δεν μπορείς. Για ποιους λόγους φοβάσαι να αντιδράσεις δεν μπορώ να ξέρω. Ξέρω όμως πως αν δεν κοιτάξεις σοβαρά μέσα σου να τους αντιμετωπίσεις, έχεις μεγάλο θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επειδή ο κίνδυνος να θες σήμερα να αναλάβεις ακόμη περισσότερες ευθύνες είναι πιο ορατός από ποτέ, αν δεις να σε πιάνει πήγαινε στην τουαλέτα, ρίξε παγωμένο νερό στο πρόσωπο σου και βγες να σε χτυπήσει λίγος αέρας να συνέλθεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τις περισσότερες φορές σου είναι σχεδόν αδύνατο να περιγράψεις την ένταση με την οποία βιώνεις τον έρωτα. Και πώς να το κάνεις όταν νιώθεις σε κάθε άγγιγμα του/της σαν να σε διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα και μέσα σʼ έναν εναγκαλισμό να σκορπάς σε χίλια μόρια που τυλίγουν τον αέρα. Αν είσαι σε σχέση μην αναλωθείς σε τίποτα άλλο εκτός από αγάπη. Αν δεν είσαι, ρε γαμώτο, είναι από τις μέρες που σου λείπει πιο πολύ!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET