ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/06/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μερικές μέρες, σαν κι αυτή που ξημερώνει σήμερα, οι άνθρωποι που συναντάς απλά δεν βγάζουν νόημα, εκπέμπουν σε άλλα μήκη κύματος, σε φοβίζουν σχεδόν με την αναισθησία τους. Άμυνα! Άμυνα! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, αν δεν αξιοποιήσεις σήμερα το χρόνο σου κάνοντας αυτές τις δουλειές στο σπίτι που όλο παραμελείς, […]

Neopolis Team

14 Ιουνίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μερικές μέρες, σαν κι αυτή που ξημερώνει σήμερα, οι άνθρωποι που συναντάς απλά δεν βγάζουν νόημα, εκπέμπουν σε άλλα μήκη κύματος, σε φοβίζουν σχεδόν με την αναισθησία τους. Άμυνα! Άμυνα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, αν δεν αξιοποιήσεις σήμερα το χρόνο σου κάνοντας αυτές τις δουλειές στο σπίτι που όλο παραμελείς, σε βλέπω να κουβαλάς τσαντίλα για πολλές μέρες μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Υπάρχουν μέρες που βάζεις τόση ενέργεια και τόσο μεγάλος μέρος του εαυτού σου μέσα στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου που στο τέλος της ημέρας αισθάνεσαι ο πιο εξαντλημένος άνθρωπος του πλανήτη. Αν αυτό έχεις ανάγκη σήμερα, πάσο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είναι από τις λίγες φορές που το να επιζητάς την σιωπή και την απομόνωση είναι υγιείς συμπεριφορές. Χρειάζεσαι ψυχική ηρεμία σήμερα, κι αυτή δεν κατακτιέται με το να τρέχεις πανικόβλητος/η να προφτάσεις την καριέρα σου ή τρέχοντας πίσω από τον έρωτα μήπως και χαραμίσει και για εσένα κανένα βέλος… Ας περιμένουν όλοι και όλα για 24 ώρες στη τελική!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Θα παρατηρήσεις (με έκπληξη) πιθανόν τις επόμενες μέρες πως ο τρόπος σκέψης και προσέγγισης σου στην πραγματικότητα έχει πια αλλάξει εκ βάθρων. Το μυαλό σου έχει μεστώσει και οι παιδικές συμπεριφορές έχουν κοπάσει. Ξέρεις ποιο είναι το ενοχλητικό της υπόθεσης; Ενώ ξέρεις πως έτσι λειτουργείς καλύτερα στην καθημερινότητα σου, αισθάνεσαι τόσο περιορισμένος/η σʼ αυτό το ενήλικο κοστούμι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αν υπήρχε ένα μετρητής στρες προσαρτημένος πάνω σου, σήμερα οι μετρήσεις θα έπιαναν κορυφές ρεκόρ. Εγώ θα επιμείνω μέχρι να σε πείσω (ακόμη και αν αναγκαστώ να βασανίσω στο τέλος)! Θες ξεκούραση!!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Reality check είναι η σημερινή μέρα. Από τη στιγμή που θʼ ανοίξεις τα μάτια σου μέχρι τη στιγμή που θα τα ξανακλείσεις το βράδυ για να κοιμηθείς θα αναπνέεις ένταση και θα εκπνέεις υποχρεώσεις. Φρόντισε να προσέξεις το σώμα σου και να μην καταλήξεις στη λιμοκτονία…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ακουστικά, ωτοασπίδες, προστατευτικά, βρες κάτι τέλος πάντων και κλείσε απʼ έξω τον κόσμο και τους μανιώδεις ρυθμούς του. Όχι, δεν μπορείς 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ώρο να προβληματίζεσαι. Διάλειμμα τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν και έχεις ανάγκη να ξεσκάσεις λίγο και να χαλαρώσεις από τις υψηλές ταχύτητες που σου έχει επιβάλλει η εβδομάδα που διανύουμε, είναι εξαιρετικά πιθανό να μην καταφέρεις να συντονίσεις τη διάθεση σου με αυτή της υπόλοιπης παρέας. Πάντως αν θες να το δοκιμάσεις, ο αστρολόγος σου δεν θα σε αποτρέψει…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Εντάξει κάποιος εκεί ψηλά σου κάνει πλάκα και γελάει εις βάρος σου. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η επαγγελματική πίεση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο αυτής της χρονιάς. Σφίξε τα δόντια και συνέχισε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι από αυτές τις μέρες που αν ανοίξεις το λεξικό στον όρο «τάσεις φυγής» είσαι βέβαιος/η πως θα βρεις μια φωτογραφία σου δίπλα από το λήμμα εξήγησης του όρου. Αν δεις ότι δεν σε αντέχεις, πάρε το αυτοκίνητο (μηχανή, τρένο, ΚΤΕΛ…) και εξαφανίσου για λίγες ώρες σε άγνωστη κατεύθυνση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Θυμάσαι στις χολιγουντιανές ταινίες εποχής τύπου Μπεν Χουρ, που έβαζαν σκλάβους στην αρένα και τους βασάνιζαν τραβώντας με άρματα από τρεις μεριές; Ε λοιπόν αυτό είναι το αίσθημα σήμερα. Και θες επιτέλους να βρεις πίσω το χαμόγελο σου (πρώτο σχοινί), και σου επιβάλλουν όλοι σοκ κυνικού ρεαλισμού του τύπου «δεν υπάρχει ο έρωτας που αναζητάς» (δεύτερο σχοινί) και νιώθεις την σεξουαλική σου πείνα να χτυπά νέες κορυφές (τρίτο σχοινί). Θα καταφέρεις να μείνεις σε ένα κομμάτι;

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET