ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Έχεις δίκιο να λες πως το σύμπαν είναι αναποφάσιστο. Από τη μια σε σπρώχνει εδώ και εβδομάδες να ζεις στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο, σαν να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να είσαι ο εαυτός σου και από την άλλη, μέρες σαν τη σημερινή, σου φέρνει τέτοια ζόρια στη […]

Neopolis Team

14 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Έχεις δίκιο να λες πως το σύμπαν είναι αναποφάσιστο. Από τη μια σε σπρώχνει εδώ και εβδομάδες να ζεις στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο, σαν να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να είσαι ο εαυτός σου και από την άλλη, μέρες σαν τη σημερινή, σου φέρνει τέτοια ζόρια στη δουλειά που είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Είναι πολύ ισχυρή η πιθανότητα να εξαντλήσεις σήμερα τον εαυτό σου στη δουλειά. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που έχεις ανασφάλεια σχετικά με την ορθότητα των επιλογών σου – αρπάζεσαι από πάνω τους για ν’ αποδείξεις πως μπορούν να λειτουργήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ανασύνταξη δυνάμεων άμεσα! Αυτό είναι το κλου της υπόθεσης για το επόμενο διήμερο. Ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα ο υπολογιστής που κουβαλάς στο κεφάλι σου μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία και όποιος/α σε πιέσει για παραπάνω θα το μετανιώσει που δεν κάθισε στʼ αυγά του…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σε κατάσταση μόνιμης άμυνας σήμερα. Όλα μοιάζουν να κινούνται γύρω σου με υπερβολική ταχύτητα ενώ εσύ αγκομαχάς περπατώντας. Ο κόσμος μοιάζει απειλητικός ή αφόρητα ψεύτικος. Ναι, μπορείς να το πεις και ψυχολογικό μπλοκάρισμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ίσως και να μην βγάζει τελικά νόημα η σημερινή μέρα. Ίσως και να ήταν προτιμότερο να αγνοούσες το ξυπνητήρι και να έμενες στο κρεβάτι. Εκτός κι αν υπάρχει ένας τρόπος ν’ αποδράσεις από τη ρουτίνα σήμερα. Να είσαι κάπου μακριά που το βλέμμα ατενίζει ανεμπόδιστα τον ορίζοντα. Αν μπορείς, είσαι από τους/τις τυχερούς/ες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, όλο το πρωινό σου, μέχρι και το μεσημέρι, μοιάζει να είναι από απλώς μουντό έως αγχωτικό, τουλάχιστον μέχρι να νυχτώσει… Γιατί αφού πέσει ο Ήλιος δεν βγαίνουν μόνο τα φαντάσματα αλλά και οι διψασμένοι/ες για πάθος Παρθένοι. Ας είναι αυτή η νύχτα μόνο για πάρτη σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, είναι δεδομένο πως αν βγεις έξω θα το κάνεις με σκοπό να ξεχάσεις την πραγματικότητα που έχει εξισώσει τη ζωή σου με τη δουλειά σου ή τον έρωτα που έχει μπει στην εντατική ή οδεύει προς τα εκεί (είτε είσαι σε σχέση, είτε δεν είσαι). Εσύ αποφασίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Λες και έχει την έκτη αίσθηση αυτός/ή ο/η προϊστάμενος/η σου και τις μέρες που αισθάνεσαι πιο ευάλωτος/η και από Ιχθύ έρχεται με νεύρα και τσαμπουκά που θυμίζουν στρατηγό των Ες Ες! Και δεν είσαι σε φάση να τον/την χειραγωγήσεις πάλι… Σε κούρασε το παιχνιδάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, είναι εξαιρετικά πιθανό αυτές τις μέρες να επιθυμείς διακαώς να κλειστείς σε ένα σπίτι, με καλούς φίλους για παρέα, delivery και ταινίες ή επιτραπέζια. Είναι αλήθεια πως σε έχει κουράσει η βαβούρα του έξω. Το βασίλειο σου για λίγη περισσότερη ανθρώπινη ζεστασιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αρχίζεις να νιώθεις πράγματι πολύ καλά τελευταία (εντάξει, όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου λιγότερο – sorry παιδιά). Δίνεις λιγότερη σημασία στις εντολές/επιταγές/προτροπές του κόσμου κι αντίθετα ακούς περισσότερο τη δική σου φωνή. Πιο ελεύθερος/η και περισσότερο δραστήριος/α γενικά, αν καταφέρεις σήμερα να αφαιρέσεις και λίγο από το άγχος της δουλειάς από πάνω σου, ο αστρολόγος σου θα λάμπει από περηφάνια…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ίσως αντί για tip θα έπρεπε να κάνω ένα γκάλοπ ανάμεσα στους/στις Υδροχόους πως θα βιώσουν το επόμενο τριήμερο, ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα. Μερικοί θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά σαν μην υπάρχει αύριο. Άλλοι/ες θα κλειδαμπαρώσουν έναν/μια special one στην κρεβατοκάμαρα και θα κάνουν μέρες να δουν το φως του ήλιου. Μερικοί/ες ίσως και να αρχίσουν τα αλόγιστα έξοδα. Κοινός παρανομαστής ένας: όλα γίνονται με ένταση/πάθος/εμμονή/υπερβολή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, ακόμη και αν η μέρα ξεκινήσει με άγχος, υποχρεώσεις και μισοτελειωμένες δουλειές από την προηγούμενη, μην αφεθείς να κολυμπήσεις μόνο σʼ αυτά τα λιμνάζοντα νερά. Στον ανοιχτό ωκεανό υπάρχουν και άλλα ψαράκια για να κολυμπήσετε παρέα… Και μερικά είναι πολύ γοητευτικά ανάθεμα τα!

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET