ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/04/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια Αν και η μέρα ξεκινά με μουδιασμένη διάθεση και η μετάβαση στην δουλειά μοιάζει με την πορεία στο Γολγοθά, δεν θα σου πάρει περισσότερο από μερικές ώρες να ξαναβρείς την χαμένη ενέργεια σου. Και ποιος/α να κρατήσει το στόμα σου κλειστό από ʽκει και πέρα… Ζώδια ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – […]

Neopolis Team

14 Απριλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια

Αν και η μέρα ξεκινά με μουδιασμένη διάθεση και η μετάβαση στην δουλειά μοιάζει με την πορεία στο Γολγοθά, δεν θα σου πάρει περισσότερο από μερικές ώρες να ξαναβρείς την χαμένη ενέργεια σου. Και ποιος/α να κρατήσει το στόμα σου κλειστό από ʽκει και πέρα… Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια

Μπορείς να περάσεις όλη τη μέρα μέσα στο κεφάλι σου και να σκέφτεσαι ενδεχόμενα και κόντρα ενδεχόμενα σχετικά με την διαπροσωπική σου ζωή. Ή μπορείς να εκμεταλλευτείς την πνευματική σου υπερδιέγερση και να ξεμπερδέψεις στο μισό χρόνο με όλες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα μου φαίνεται καλό σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) – Ζώδια

Εντάξει, μέρες σαν τη σημερινή η αίσθηση πως αυτό που κάνεις για να επιβιώσεις δεν είναι δουλειά αλλά καταδίκη σου τη δίνει λίγο περισσότερο στα νεύρα από συνήθως. Από την άλλη δεν είναι λόγος αυτός για να μουγκαθείς! Αυτοσαρκάσου ή καλαμπούρισε το κι όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, πρέπει να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια στις σχέσεις σου και να μάθεις να δίνεις με μέτρο. Όχι, δεν μπορείς να αλλάξεις ακαριαία από σήμερα αυτή την πραγματικότητα, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις την εξάσκηση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν για κάθε «Πρόσεχε!», «Μη βιάζεσαι!», «Οργανώσου!» που ακούς τελευταία σου έδιναν και ένα ευρώ, θα είχες γίνει ζάμπλουτος/η. Ακόμη ένα δύο νʼ ακούσεις σήμερα (που θα τʼ ακούσεις να μου το θυμηθείς) θα πάρεις τέτοιες ανάποδες που… Που… Που επιτέλους θʼ αρχίσεις πάλι να συμπεριφέρεσαι σαν Λέοντας! Δηλαδή; Σʼ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε (τραγουδιστά παρακαλώ…)!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, όταν προσπαθείς να μάθεις τα πάντα για το παρασκήνιο στο γραφείο χρονοτριβείς. Κι όταν προσπαθείς να προβλέψεις τις εξελίξεις αυταπατάσαι. Που πήγε η περίφημη υπομονή σου;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μπορείς πλέον να αποχωριστείς τον φόβο ότι το μυαλό σου παίζει παιχνιδάκια και αυτά που καταλαβαίνεις δεν έχουν καμία σχέση μʼ αυτά που πραγματικά συμβαίνουν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η μέρα προσφέρεται για διευθέτηση εκκρεμοτήτων και συζητήσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Το μότο της εβδομάδας είναι: όχι άλλα μισόλογα και αναβολές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, από τη στιγμή που ακόμη και εσύ δεν γνωρίζεις αν σε δύο ώρες θα συνεχίσεις να είσαι καλά ή θα τα πάρεις στο κρανίο με την παραμικρή αφορμή, πως απαιτείς από τον/την Άλλο/η να παραμένει συνέχεια σταθερός στις αντιδράσεις του/της; (Όχι, δεν είναι ρητορική η ερώτηση!!)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σήμερα, δεν είναι ανάγκη να παραληρήσεις που δεν κατάφερες να ερμηνεύσεις τα σημάδια και εγκλωβίστηκες μέσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις άλλων. Αύριο θα είσαι προετοιμασμένος/η καλύτερα! Χαλάρωσε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι εκνευριστικό να βλέπεις γύρω σου ανθρώπους, που δεν είναι δέσμιοι οικογενειακών υποχρεώσεων (και εδώ δεν εννοώ παντρεμένοι/ες ντε και καλά!), να παίρνουν οικονομικά ρίσκα και να εκπληρώνουν τους στόχους τους. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις για την ώρα είναι να μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να επηρεάζει την αποδοτικότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επανέρχονται τις επόμενες μέρες οι προοπτικές για βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης (είτε γιατί ανεβαίνεις ψυχολογικά, είτε γιατί κατάφερες να αντιμετωπίσεις όλα τα έκτακτα έξοδα). Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως αυτές συνδυάζονται με την ολική επαναφορά της διάθεσης σου να κοιτάζεις προς το μέλλον με αισιοδοξία κι όχι προβληματισμό.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, η τρικλοποδιά που διαχρονικά βάζεις στον εαυτό σου είναι πως πιστεύεις σχεδόν αφελώς στην καλές προθέσεις των συνεργατών/συγγενών/φίλων σου. Σήμερα αν απογοητευτείς ξανά, θα δεις το λάθος σου ή θα κατηγορήσεις πάλι τους πλανήτες;

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET