ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/03/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κυκλοθυμία και χαμηλή ενέργεια. Ο πολύς κόσμος σε εξαντλεί, τα πολλά λόγια σου φέρνουν πονοκέφαλο. Θες να σε αφήσουν στην ησυχία σου και δεν συμβαίνει. Καλύτερα να ξεσπάσεις αντί να καταπιεστείς πάντως. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μα κάθε φορά που δεν θες να δεις κάποιον/α (έχεις κι εσύ τα προβλήματα σου […]

Neopolis Team

14 Μαρτίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κυκλοθυμία και χαμηλή ενέργεια. Ο πολύς κόσμος σε εξαντλεί, τα πολλά λόγια σου φέρνουν πονοκέφαλο. Θες να σε αφήσουν στην ησυχία σου και δεν συμβαίνει. Καλύτερα να ξεσπάσεις αντί να καταπιεστείς πάντως.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μα κάθε φορά που δεν θες να δεις κάποιον/α (έχεις κι εσύ τα προβλήματα σου ρε αδερφέ!), να το εκλαμβάνει ο/η άλλος/η σαν απόρριψη και να σε πρήζει μετά. Πω ρε κόμπλεξ που κουβαλάει ο κόσμος!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μέρες σαν τη σημερινή μοιάζουν να σου αφήνουν μια αίσθηση πως έχεις εγκλωβίσει το μέλλον σου με τις προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές του παρόντος. Μια αίσθηση πως χάλασε η πυξίδα και δεν ξέρεις αν κάνεις τελικά βήματα μπρος ή πίσω. Σκέτος πονοκέφαλος σαν να λέμε…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες για κάθε Καρκίνο είναι να καταλάβει πόσο sexy μπορεί να γίνει αν καταφέρει να ελαττώσει τις άμυνες του. Καλή ευκαιρία η σημερινή μέρα να αφεθείς λίγο παραπάνω. Αν το αλκοόλ βοηθάει, so be it.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η προσπάθεια να σηκωθείς από το κρεβάτι σου είναι τιτάνια. Η ψυχή σου είναι νηστική και το μόνο που θα γεμίσει τα κενά της είναι η αγάπη. Αχ, η αγάπη… Ωραία, πήρες τη δόση μελαγχολίας που είχες ανάγκη. Τώρα σήκω να ετοιμαστείς για το γραφείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εντάξει έχεις δίκιο, έχει παρακρατήσει το αστειάκι. Κάθε φορά που βάζεις το πρόγραμμα σου και τη ρουτίνα σου σε μια σειρά συμβαίνει κάτι (προβλήματα στην οικογένεια, εντάσεις με το σύντροφο, αλλαγές στο γραφείο) και σου το χαλάνε! Αλλά κι εσύ αφού το έχεις δει το έργο γιατί να φτάνεις στα όρια της εξάντλησης προσπαθώντας να τα προλάβεις όλα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ε ναι λοιπόν! Σήμερα θες να περπατάς με ίσιους τους ώμους, να γοητεύεις, να σου κάνουν τα χατίρια (χωρίς να χρειαστεί να ιδρώνεις για ένα «Ναι!» λες και τρέχεις μαραθώνιο βάδην) κι οι οικείοι σου να σου υπενθυμίζουν πόσο σʼ αγαπάνε και σʼ έχουν ανάγκη. Τώρα αν μερικοί/ες εκεί έξω αυτό το ονομάζουν ωραιοπάθεια, το πρόβλημα είναι στον τραυματισμένο τους εγωισμό και όχι στην δική σου διάθεση. Ε μα πια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ωχ και ποιος/α θα είναι ο/η τυχερός/ή σήμερα δεν ξέρω… Νεύρα έχεις, συσσωρευμένη ένταση επίσης, ακούς και τον/την κάθε άσχετο/η να σχολιάζει την κοινωνική ή επαγγελματική πραγματικότητα με επιχειρήματα δεκάχρονου και φορτώνεις περισσότερο…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αφού το πάθος έχει μπλοκάρει στο μποτιλιάρισμα και έχει ξεμείνει κι από μπαταρία στο κινητό (οπότε δεν μπορεί να σε ειδοποιήσει πότε επιστρέφει), δόξα να λες που ακόμη υπάρχουν φίλοι/ες που έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ελαττώνουν τη μοναξιά σου. Μαζί τους, όχι μόνος/η σου σήμερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

ΚΑΙ το σώμα σου έχει ανάγκες όμως εσύ δείχνεις να το ξεχνάς συστηματικά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου, χαλάρωσε, περιποιήσου την εμφάνιση σου, κοιμήσου λίγο παραπάνω. Φωνάζει από μακριά πόσο στρεσαρισμένος/η είσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι καυγάδες με φίλους ή τον/την σύντροφο αντέχονται. Τα σπασμένα νεύρα με επαγγελματικούς συνεργάτες επίσης. Αντέχεται και ο πονοκέφαλος που σου προξενεί το πλήθος των καθημερινών υποχρεώσεων. Όμως να συμβαίνουν όλα μαζί, ε όχι! Δεν παλεύεται! Έχεις ακουστά για την αποστασιοποίηση των Υδροχοών; Για βάλε τη σε εφαρμογή σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ! Συγκεντρώσου και άκου! Μέσα σου μπορεί να επικρατεί το απόλυτο χάος σήμερα. Είναι αναμενόμενο σκέψεις, συναισθήματα, όνειρα, απογοητεύσεις να γίνουν ένα κουβάρι. Αν όμως εξωτερικά αφήσεις να φανεί θα σου την πέσουν όλοι, είτε για να σου δείξουν οίκτο, είτε για να σε εκμεταλλευτούν. Γιʼ αυτό σου λέω. Συγκεντρώσου!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET