ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/02/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ξεκινά μια περίοδος που η εργασιακή ένταση φαίνεται να ατονεί και οι σχέσεις με τους προϊσταμένους σου να ηρεμούν. Μην τολμήσεις όμως να σκεφτείς πως όλα έφτιαξαν. Το σύμπαν σου δίνει ένα χρονικό διάστημα να ανασυνταχθείς με ηρεμία για την επόμενη μάχη. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Η οργάνωσης της εργασιακής ρουτίνας […]

Neopolis Team

14 Φεβρουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξεκινά μια περίοδος που η εργασιακή ένταση φαίνεται να ατονεί και οι σχέσεις με τους προϊσταμένους σου να ηρεμούν. Μην τολμήσεις όμως να σκεφτείς πως όλα έφτιαξαν. Το σύμπαν σου δίνει ένα χρονικό διάστημα να ανασυνταχθείς με ηρεμία για την επόμενη μάχη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η οργάνωσης της εργασιακής ρουτίνας και η ανάπτυξη μιας καλύτερης σχέσης με το σώμα σου καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του 24ώρου σου. Όχι και οι καλύτερες μέρες για να ζητάς να τεμπελιάσεις, εξαιρετικές όμως για κάθε πτυχή της επαγγελματικής σου ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Στη χειρότερη περίπτωση θα έχεις τόση ένταση σήμερα που θα θες να χιμήξεις σʼ όποιον/α σε καταπιέζει ακόμη και με τη παρουσία του/της. Στην καλύτερη θα κάνεις την ένταση σεξουαλική διάθεση. Για να δούμε…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Όχι δεν είναι ιδέα σου. Όλοι σήμερα μοιάζουν λες και έχουν ξυπνήσει στραβά και ψάχνουν αφορμή για να ξεσπάσουν! Μην γίνεις το εύκολο θύμα ξανά! Πρόσεχε και προστατέψου!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πως να πεις σε ένα/μια Λέοντα να κάνει εκπτώσεις από αυτά που αγαπάει; Πως να τον/την κρατήσεις μέσα σε λογικά πλαίσια οικονομικής σπατάλης για να μην το μετανιώσει στο τέλος του μήνα; Ωχ αδερφέ! Δεν έχει νόημα! Ζήσε όπως θες αυτές τις μέρες και όταν δεις τα σκούρα βλέπουμε τι κάνουμε με την περίπτωση σου τότε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σιγά μην ζητήσεις και συγνώμη που αγαπάς πια τον εαυτό σου τόσο που να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες και τα προβλήματα τους! Σε ποιους/ες αναφέρομαι! Και σε μερικούς/ες στενούς/ες φίλους/ες σου αλλά και σε μέλη της οικογένειας σου. Ο τζάμπας και τα κορόιδα πέθαναν!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όταν ένας/μια Ζυγός δεν μιλάει πολύ, σπάνια είναι καλό σημάδι. Ναι, σήμερα αισθάνεσαι ξανά εγκλωβισμένος/η σε μια προσωπική και επαγγελματική ζωή που μοιάζει να επιπλέει πάνω σε κινούμενη άμμο. Και επανέρχεται το δίλλημα: «Περιμένω να δω αν θα βυθιστεί τελικά η βάρκα ή ρισκάρω το σάλτο μορτάλε με την ελπίδα πως το στέρεο έδαφος δεν είναι και τόσο μακριά;».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ναι, εντάξει θα μπορούσαν να’ ναι και καλύτερα τα νέα. Σίγουρα για τις επόμενες μέρες θα είσαι λίγο στο χάσιμο, θα ζεις μέσα στο κεφάλι σου, θα κουράζεσαι γρηγορότερα και θα σε ικανοποιούν όλο και λιγότερα απ’ αυτά που έχεις κατακτήσει. Στα συν όμως ότι το δολοφονικό σου βλέμμα βαθαίνει και σκοτεινιάζει, οπότε θα’ ναι πιο εύκολο να σ’ αφήνουν στην ησυχία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το επόμενο χρονικό διάστημα είσαι αναγκασμένος/η να κρίνεις αντικειμενικά πόσα και ποια από τα αληθινά σου ταλέντα και θέλω θυσιάζεις στο όνομα της υλικής εξασφάλισης. Εντάξει δεν θα παρατήσεις μια δουλειά που σε στηρίζει οικονομικά για να κυνηγήσεις παρανοϊκά όνειρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να συνεχίζεις να καταπιέζεις τα γνήσια χαρίσματα σου. Περισυλλογή πριν την αλλαγή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν θα μπορούσες να διαλέξεις χειρότερη μέρα από τη σημερινή για να συζητήσεις για οποιοδήποτε θέμα με τον/την προϊστάμενο/η σου ή τον/την σύντροφο σου. Οι μόνες σου επιλογές είναι σιωπή ή έκρηξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα πιθανόν θα αισθάνεσαι εξοργισμένος/η με την αδυναμία σου να ακολουθήσεις κατά βήμα τον προγραμματισμό που μόνος/η σου θέτεις για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Μια ερώτηση: μήπως συστηματικά κάνεις υπερβολικά αισιόδοξες προβλέψεις για τους ρυθμούς που μπορείς να δουλεύεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Στα συν των επόμενων ημερών ότι ανεβαίνει η λίμπιντο σο και βλέπεις λιγότερα εμπόδια στο δρόμο για την σεξουαλική απόλαυση. Στα πλην το οικονομικό άγχος, οι κόντρες με συνεργάτες ή/και τον/την σύντροφο σου (για όσους/ες διαθέτουν). Ας ελπίσουμε να η ζυγαριά να γύρει στα θετικά…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET