ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 13/09/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, είναι πράγματι άξιο θαυμασμού το γεγονός πως κρατάς τελευταία το στόμα σου κλειστό σε πείσμα όλων των προκλήσεων. Όμως αν επιμένουν να σε προκαλούν έχεις το ελεύθερο να ορμήσεις… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να συνεννοηθείς με τους/τις συναδέλφους σου από ότι συνήθως. Τι λες […]

Neopolis Team

13 Σεπτεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, είναι πράγματι άξιο θαυμασμού το γεγονός πως κρατάς τελευταία το στόμα σου κλειστό σε πείσμα όλων των προκλήσεων. Όμως αν επιμένουν να σε προκαλούν έχεις το ελεύθερο να ορμήσεις…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να συνεννοηθείς με τους/τις συναδέλφους σου από ότι συνήθως. Τι λες να το εκμεταλλευτείς άμεσα και να λύσεις ΤΩΡΑ όποιο πρόβλημα έχει προκύψει στη μεταξύ σας σχέση; Σκέψου ότι έτσι θα περάσετε μια ήσυχη εβδομάδα… Επιτέλους…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, δεν έχει νόημα να επιχειρείς να πείσεις τους γύρω σου με λογικά επιχειρήματα. Αντίθετα μια γκαρίδα θα κάνει την δουλειά αυτή τέλεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, η κυκλοθυμία σήμερα έχει να κάνει με την κοινωνικότητα. Ή που θα αισθάνεσαι να πνίγεσαι μέσα στους τέσσερις τοίχους και δεν θα σε κρατάει το σπίτι, ή που ο κόσμος θα μοιάζει τόσο τρομακτικός που δεν θα βγάζεις άχνα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, φυσικά και δεν θα αφήσεις κανένα να σου μεταδώσει την πεποίθηση πως αυτή είναι μια ακόμη τσαγκαροδευτέρα! Έχει καλή διάθεση, θες να βρεθείς με φίλους/ες και κυρίως θες να μην σου σπάνε τα νεύρα με φλύαρες αρλούμπες στη δουλειά! Και τα καταφέρνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ωχ ποιος/α θα κάνει το λάθος σήμερα στη δουλειά να σου την πει; Προκαταβολικά τον/την συμπονώ για τη λεκτική καταιγίδα που πρόκειται να πέσει στο κεφάλι του/της. Κατά τα άλλα η κούραση της εβδομάδας έχει αρχίσει να φαίνεται και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να δώσεις άμεσα μερικές ανάσες στο σώμα σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι, για αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος/η: μόνο σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που ανανεώνουν συνεχώς την αστείρευτη περιέργεια σου μπορείς να νιώσεις αληθινά ελεύθερος/η. Και ναι, εκεί είναι που μπορείς να μείνεις για πάντα πιστός/η και να πολεμάς μέχρις εσχάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, δικαιούσαι στο τέλος της μέρας να αισθανθείς άδειος από δυνάμεις, με διάθεση να απλωθείς στον καναπέ σου και να βάλεις κινητό και σταθερό στο αθόρυβο. Όμως αν αφεθείς/χαλαρώσεις μέσα στην ημέρα, ετοιμάσου για συγκρούσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Για κάποιους/ες Τοξότες, αυτές οι μέρες θα παρέχουν άφθονες αφορμές για γνωριμίες με γοητευτικούς ανθρώπους (μια σχέση που ξεκινά αυτές τις μέρες έχει τα εχέγγυα να σου προσφέρει στιγμές ευτυχίας). Για άλλους/ες, ίσως γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε μια φιλική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Τέλος, υπάρχουν κι εκείνοι/ες που θα την βιώσουν εσωτερικά και θα νιώσουν πως επουλώνονται από τα πρόσφατα τραύματα του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Στη συνεχή μάχη που πολεμάς από μικρό παιδί, να ξεχωρίζεις τόσο από τους γύρω σου ώστε να μην συγκρίνεσαι, αλλά να μην ξεχωρίζεις τόσο που να φαντάζεις εκκεντρικός/η, υπάρχουν στιγμές (όπως τώρα), που μπορείς με κρυστάλλινη καθαρότητα να διακρίνεις ποια στοιχεία σου είναι χρήσιμα για τη συνέχεια, και ποια για πέταμα. Μην το σκέφτεσαι πολύ. Ό,τι περισσεύει βουρ στον κάδο!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σήμερα η επιμονή και η αντιδραστικότητα σου χτυπάνε κόκκινο! Και τι συμβαίνει όταν νιώθεις έτσι; Ναι, ελκύεις σαν μαγνήτης όλους/ες τους τσαντισμένους/ες συναδέλφους ή/και φίλους/ες σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, δεν πρέπει να επιτρέψεις σήμερα σε κανέναν/καμία να παρερμηνεύσει την απαίτηση σου για ηρεμία και αρμονία, σαν αδυναμία. Όχι τίποτα άλλο, εκείνοι/ες θα φάνε το κεφαλάκι τους αν τα βάλλουν μαζί σου. Αλλά γιατί να μην γλιτώσεις εξ αρχής την ένταση; Τρόμαξε τους με το καλημέρα και μετά συνέχισε όπως το σχεδίασες.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET