ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 13/08/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Περνώντας ένα χρονικό διάστημα που οι απαιτήσεις των γύρω σου έχουν φτάσει σε ύψος τσουνάμι και η διάθεση σου στον εργασιακό χώρο μοιάζει με εκείνη του μουλαριού που το έχουν φορτώσει με περισσότερα τσουβάλια απ’ όσα αντέχει, οι επόμενες μέρες μοιάζουν με βαθιά ανάσα καθώς κερδίζεις πίσω την αυτοεκτίμηση σου και […]

Neopolis Team

13 Αυγούστου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Περνώντας ένα χρονικό διάστημα που οι απαιτήσεις των γύρω σου έχουν φτάσει σε ύψος τσουνάμι και η διάθεση σου στον εργασιακό χώρο μοιάζει με εκείνη του μουλαριού που το έχουν φορτώσει με περισσότερα τσουβάλια απ’ όσα αντέχει, οι επόμενες μέρες μοιάζουν με βαθιά ανάσα καθώς κερδίζεις πίσω την αυτοεκτίμηση σου και την αίσθηση ότι αξίζεις περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Πόσες φορές δεν έχουμε επανέλθει στην αθεράπευτα ρομαντική διάθεση σου; Πόσες λέξεις δεν έχουν γραφτεί για το φόβο μη μείνεις μόνος/η επ’ αόριστον; Ήρθε πια ο καιρός να κάνεις κι εσύ κάτι. Ξέχνα τις μέρες που η υποχώρηση είχε γίνει κολλητή σου και οι κόμποι στο λαιμό δεύτερη φύση σου. Αυτή την εποχή πρέπει νʼ ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο όπου ο ήρωας/η ηρωίδα του έρωτα που υποδύεσαι αναγεννιέται από τις στάχτες του.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν θέλει και πολύ να τα πάρεις στο κρανίο με τον/την σύντροφο σου ή έναν/μια καλό/ή φίλο/η. Και φυσικά επειδή ποτέ δεν εξαντλούνται τα νεύρα σου σε ένα πρόσωπο, αλλά τείνουν να σου χαλάνε όλη τη μέρα, κινδυνεύεις να μεταφέρεις όλη αυτή την ένταση και στη δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καθώς η μέρα θα προχωρά θα γίνεται όλο και πιο εκνευριστικά έντονη αυτή η αίσθηση πως έχεις εγκλωβιστεί αφόρητα στις υποχρεώσεις της ρουτίνας σου και δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις πράγματα που σου δίνουν χαρά, ξεκουράζουν το μυαλό σου και τονίζουν το χαμόγελο σου…. Γκρρρρρρ….

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ποτέ δεν ήσουν το παιδί των ημίμετρων, πόσο μάλλον μέρες σαν τη σημερινή που αισθάνεσαι πως όχι μόνο θες κάποιον/α (πίσω;) στη ζωή σου, αλλά τον/την θες ολοκληρωτικά/απόλυτα/καταστροφικά και ΣΗΜΕΡΑ! Α και ναι, το ξέρεις πως είναι η λάθος επιλογή για εσένα αλλά δεν σου καίγεται καρφί ό,τι κι αν λένε όλοι/ες εκεί έξω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσπάθησε να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα σε ενδοσκόπηση, χαλάρωση, ηρεμία και φίλους, παρέες, δράση. Το να επιθυμείς μόνο το πρώτο είναι σαν να φυλακίζεις τον εαυτό σου και να πετάς το κλειδί από το παράθυρο. Το να επιθυμείς μόνο το δεύτερο είναι σαν να μην έχεις μάθει ακόμη να σε αντιμετωπίζεις – και αυτό θα ήταν λυπηρό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θυμάσαι το στίχο «με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»; Ωραία, πάρε τον όπως είναι και φόρεσε τον καπέλο στο χώρο εργασίας σου αυτές τις μέρες. Φωτιά και μαχαίρι σε σχέσεις με συναδέλφους αν θες να ελπίζεις πως θα αλλάξουν επιτέλους οι συνθήκες (συν)εργασίας σου. Αλλιώς μην γκρινιάζεις που δεν συμβαίνουν όλα όπως τα θες από μόνα τους; Ακόμη πιστεύεις στα μάγια και τα θαύματα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το αύριο είναι εδώ, σήμερα, τώρα. Το μόνο που σου ζητάει είναι να διαγράψεις στόχους που κρατάς μόνο για το γαμώτο της υπόθεσης ή γιατί δεν αποδέχεσαι την ήττα! Τώρα που η αισιοδοξία θα σε συντροφεύει για μερικές μέρες σαν πιστό σκυλί βάλε κάτω τα δεδομένα σου και όπου δεν σε παίρνει άλλο, κλείνε κεφάλαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πραγματικά σε νιώθω αν αναφωνήσεις πως απλά έχεις κουραστεί από την κούραση που κουβαλάς στις πλάτες σου. Έχεις όλα τα δίκια του κόσμου αν το μόνο που θες σήμερα είναι να περπατάς ανάμεσα στους συναδέλφους σου σαν να μην είσαι εκεί, να μην ασχολούνται μαζί σου. Αλήθεια, τις άλλες φορές που ένιωθες έτσι κατάφερες τίποτα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Απλά, σύντομα, περιεκτικά: Σήμερα η διάθεση σου είναι αρκετά καλή και το μόνο που μπορεί να σου την χαλάσει είναι μίζερες απόψεις/νοοτροπίες και η γκρίνια! Αν γνωρίζεις κάποιους/ες στον κοινωνικό σου κύκλο με παρόμοια συμπεριφορά να τους/τις αποφύγεις πάση θυσία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Με το να έχεις πέσει με το μούτρα στη δουλειά για να εξασφαλίσεις οικονομικά το μέλλον σου (και αυτό θέλει πολύ περισσότερη δουλειά απʼ όση υπολόγιζες αρχικά), η κοινωνική σου ζωή λειτουργεί μάλλον με εξάρσεις κοινωνικότητας και μεγάλα διαστήματα αποχής από παρέες ενδιάμεσα. Αυτό από μόνο του αρκεί να προξενήσει εντάσεις με τους/τις φίλους/ες σου. Μην κακιώνεις όμως, από ενδιαφέρον παραπονιούνται κι αυτοί/ες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μιας καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις φυσικά (και οι επαγγελματικές συνεργασίες λογίζονται μέσα σʼ αυτές). Κερδίζεις σε σιγουριά, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους ή μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο. Υπάρχει μόνο ένα πλην: πρέπει να επιδείξεις λίγο περισσότερη υπομονή απ’ ότι συνήθως γιατί τα πρώτα βήματα σ’ αυτό το δρόμο θα είναι ανηφόρα.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET