ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 13/07/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όχι απλά ταχύτητα! Ηλεκτρική ένταση! Όποιος/α δεν μπορεί να ακολουθήσει σήμερα τους ρυθμούς που σκέφτεσαι και επικοινωνείς, ας είναι έτοιμος/η για την παγωμένη σου αδιαφορία. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως αρκεί να μείνεις μόνος/η σου για πέντε λεπτά για να ξυπνήσουν όλες […]

Neopolis Team

13 Ιουλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όχι απλά ταχύτητα! Ηλεκτρική ένταση! Όποιος/α δεν μπορεί να ακολουθήσει σήμερα τους ρυθμούς που σκέφτεσαι και επικοινωνείς, ας είναι έτοιμος/η για την παγωμένη σου αδιαφορία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως αρκεί να μείνεις μόνος/η σου για πέντε λεπτά για να ξυπνήσουν όλες οι φοβίες σου). Φρόντισε συνεπώς τις περισσότερες ώρες της ημέρας να τις περάσεις με καλή φιλική παρέα. Εκτός και αν είσαι σε σχέση – σ’ αυτή την περίπτωση ξέρεις τι να κάνεις….

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Και εκεί που βρίσκεσαι σε Επίπεδο Συναγερμού 5 για επιθέσεις και τσακωμούς στη δουλειά, ξαφνικά συνειδητοποιείς το προφανές: εσύ δεν έχεις κανένα λόγο να επιτεθείς ή να την πεις σε κανένα/καμία. Σε κάθε σύγκριση έχεις και ένα δυνατό σημείο, σε κάθε αντίδραση ένα επιχείρημα. Ε αν κάποιος/α επιμένει να φάει το κεφάλι του/της ας κοπιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, η ημέρα ξεκινά με μια τρομερή διάθεση από μέρους σου να πάρεις τα ηνία στην εργασιακή καθημερινότητα αλλά και την προσωπική σου ζωή. Ελπίζω να μην εξατμιστεί αυτή η διάθεση με την πρώτη στραβή. Ναι;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τις επόμενες μέρες έχεις μια χρυσή ευκαιρία να ξεπεράσεις τα όρια σου, να κάνεις τρέλες, να αποδεσμευθείς από συναισθηματικά αναχώματα που βάζεις στον εαυτό σου για να ικανοποιείς τους γύρω σου (γονείς, σύντροφο, αδέρφια, συναδέλφους). Αν δεν ξανανιώσεις μόνος/η σου κανείς δεν θα το κάνει για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι εξαιρετικό για όσους/ες ψάχνουν για εργασία, σπίτι ή θέλουν να προωθήσουν στον εργασιακό τους χώρο καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Ανεξάρτητα όμως αν ανήκεις στην παραπάνω ομάδα, κράτα το μυαλό σου ανοιχτό και σε εγρήγορση. Επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις, μετακινήσεις κυριαρχούν στην ατζέντα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Από τη φύση σου πιστεύεις τόσο πολύ στη ισότητα μέσα σε μια σχέση που, παραπάνω από μια φορές, έχεις κατηγορηθεί πως είσαι ψυχρός/η ή αδιάφορος/η. Τις μέρες που έρχονται ίσως ακούσεις ακόμη ένα σχετικό κήρυγμα από την οικογένεια σου ή το σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως έτσι προκαλείς τσακωμούς (ναι, από αυτούς που σιχαίνεσαι) γιατί συχνά η ισότητα που τόσο αγαπάς δεν είναι παρά μια άμυνα για να μην αφήνεσαι να σε γνωρίσει κάποιος/α σε βάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, ξέρεις πολύ καλά πως δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο χαρτί στο τραπέζι, αλλά ο εξυπνότερος παίχτης. Αυτό σημαίνει πως το μόνο που χρειάζεσαι σήμερα για να ανταπεξέλθεις στα εμπόδια που στήνουν οι καλοθελητές συνάδελφοι σου είναι η επίγνωση της ανωτερότητας σου σε αυτά τα παιχνίδια εξουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Για αλλαγή θα αφήσεις τους άλλους/τις άλλες να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να κανονίσουν πως θα περάσετε τις επόμενες μέρες. Κουράστηκες όλα να τα αναλαμβάνεις εσύ και να ακούς γκρίνια από πάνω. Άλλωστε μπορείς κάθε φορά να προσαρμοστείς και συνεχίζεις να σʼ αρέσεις! Σʼ αντίθεση με μερικούς/ες άλλους/ες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, αν σε απασχολεί έντονα το επαγγελματικό σου μέλλον αλλά δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις σε ποια απόφαση βρίσκεται το αληθινό σου συμφέρον, εμπιστεύσου σήμερα σε έναν φίλο/μια φίλη τους προβληματισμούς σου. Δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα, ακόμη και αν αυτό το ένα είναι το δικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν σε χωράει το σπίτι σήμερα. Εντάξει ας το επεκτείνω: δεν μπορείς να αντέξεις να ‘σαι κλεισμένος/η σε τέσσερις τοίχους οποιουδήποτε κτιρίου. Αν μπορείς να προγραμματίσεις εξωτερικές δουλείες για σήμερα, κάνε το! Αν δεν εργάζεσαι ή/και οσμίζεσαι μπαρούτι στην οικογενειακή ατμόσφαιρα πάρε τους δρόμους…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Κάθε άλλο παρά έχεις τη διάθεση να ζήσεις αυτές τις μέρες μια από τα ίδια, να κανονίσεις τις ίδιες συναντήσεις, να πας στα ίδια τραπέζια. Απόδραση τώρα! Ο μόνος τρόπος να σʼ αρέσεις είναι νʼ αλλάξεις τη ρουτίνα, να πετάξεις μακριά! Ψήνεις κανένα ταξιδάκι; Αν όχι για σκέψου το! Προλαβαίνεις ακόμη!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET