Ημερήσια Πρόβλεψη – 13/06/2018


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, αν η παρόρμηση σου είναι να την λες σʼ όποιον/α πνίγει το μυαλό σου με βλακείες, μην την πνίξεις! Έφοδος λέμε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, επανέλαβε μετά από εμένα περί τις 20 φορές: «Έχω δικαίωμα να ξεκουραστώ λίγο!»… Το γαμώτο της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν μερικές δεκάδες υποχρεώσεις απέναντι σʼ αυτό το δικαίωμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσεις μερικούς/ες σήμερα μέσα στο σπίτι (είτε λέγονται συγγενείς, είτε σύντροφος). Δεν γουστάρεις προβληματισμό και ανούσια κουβεντούλα σήμερα ρε παιδί μου! Όταν η ενέργεια τσακίζει κόκκαλα, το σπίτι είναι φυλακή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, είναι από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι υπέροχα με την μοναδική σου ικανότητα να ανασύρεις όποτε θες προσωπικούς μηχανισμούς άμυνας και να κλείνεις έξω από το μυαλό και την ψυχή σου όσους/ες έχουν τη τάση να σου τσακίζουν το νευρικό σύστημα! Κράτα γερά!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, σε παρακαλώ, μην υπονομεύσεις/σνομπάρεις/απορρίψεις προτάσεις να συναντήσεις καλούς/ες φίλους/ες. Ναι, ειδικά αν το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και ετοιμάζεσαι πάλι να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με κάποιον/α που ξέρει μόνο να σε πληγώνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεκινήσεις τη μέρα με μια παραμένουσα πνευματική κούραση και να καταλήξεις σε μια εγκεφαλική εξάντληση. Ναι, τόσο σημαντικό είναι σήμερα να μην σπαταλιέσαι σε ανούσιες συζητήσεις στον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, φυσικά και έχεις διάθεση για κοινωνικότητα και χαλαρούς ρυθμούς σήμερα. Φυσικά και θα φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις από το πρωί σε συναδέλφους και συγγενείς πως δεν σε αφορούν για τις επόμενες 24ώρες τα προβλήματα τους και οι φοβίες τους! Κοίτα να δεις που ο Κρόνος σου πάει μερικές φορές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, δεν σηκώνεις τσαμπουκάδες και αντιρρήσεις σήμερα. Δεν είναι σατανικό πως ακριβώς μέρες σαν τη σημερινή θέλουν όλοι/ες να τα βάλλουν μαζί σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως αισθάνεσαι αυτές τις μέρες πως θα ήταν όλα πιο εύκολα στη ζωή σου αν δεν ήσουν σε σχέση – λες και δεν αναγνωρίζεις τον άνθρωπο που κοιμάται δίπλα σου τα βράδια. Για τους/τις ελεύθερους/ες οι εντάσεις με συναδέλφους ή φίλους δεν αποκλείονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, σήμερα αποκλείεις με τον πιο δεικτικό και έντονο τρόπο τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες των συναδέλφων σου. Δουλεύεις μόνο για εσένα και για κανέναν άλλο! Εντάξει; Όχι θα ξαναρωτήσω τώρα! ΕΝΤΑΞΕΙ;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δεν είναι καινούργιο αυτό που θα σου πω: δεν μπορείς να καταλάβεις τους ανθρώπους που δεν μπορούν να απολαύσουν το παρόν τους και προσπαθούν να εκβιάσουν εχέγγυα πίστης και παρουσίας σου στη ζωή τους στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, για ποιο λόγο πας και συναντάς/συναναστρέφεσαι/ερωτεύεσαι/συνεργάζεσαι μόνο με τέτοιους, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, ε;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Λες και κάποιος/α σε έχει μουντζώσει αυτές τις μέρες και σε βάζουν με το ζόρι στο επίκεντρο όλων των οικογενειακών προβλημάτων και των προστριβών στον εργασιακό σου χώρο. Και το μόνο που σκέφτεσαι είναι: «Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό! Δεν μπορεί να περάσει έτσι κι αυτή η εβδομάδα! Γιατί μου κλέβουν τον ελεύθερο χρόνο μου;»

Πηγή: Stardome.gr

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET